PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg azt se felejtsük, hogy kötöttpályás versenyeken durvábban ki lehet pörgetni a kinézetet, mint egy horizonhoz hasonló dologban.

No meg persze ott a min 50% is. <#nezze>

shaken, not stirred

Kongy
Tudtam, hogy jönni fogsz a Forza killer hallatán :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Jó de a Forza alatt nem a sandbox kategóriában nézik, hanem Forza 5 ellen a kötöttpályás kategóriában....az egy dolog hogy van spinoffja a Forza-nak.

Horizon ellen hülyeség lenne méregetni.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.01. 19:40:53

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Nincs egy profilod kölcsöbe ezzel a beta-val? :S

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Totti5
"Forza Killer szóhasználattal max a látvány+időjárásra utalhattak....."

Még ha szebb is, mert szebb lesz pl esőben ez nyilvánvaló akkor sincs semmi killer dolog, mert a Horizon 2 eső is baromi szép.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Jó hát minden játék launch trailerjébe beleirkálnak ilyen idióta dolgokat.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

shaddam
Szabad vagy mint a madár (a csőben)

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Bloodborne alpha first impressons:

- fos frémrét From-módra :( (alulról nyaldossa a 30-at)
- egyelőre furcsa ez a blokkolás nélküli harc

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Forza killer? <#nyes>

DarkSector
Ja az durva azért, a Forza tartalomban lever minden ótós játékot, ez tény marad ezután is....ez csak PS4 és PC tulajoknak nagy dobás.

Forza Killer szóhasználattal max a látvány+időjárásra utalhattak.....
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.01. 19:27:59

arty
aszongya a felirat a videoban: "forza killer" :D

ez?! :DD szépnek szép, persze.
Utoljára szerkesztette: arty, 2014.10.01. 19:24:32

Forza.

DarkSector
Igen ez a baj.
Ezt tudom, csak az a fránya olcsó ami nekem drága
:D

És mindig eszembe jut hogy kell-e nekem?

Itt a PS4....
PS3-ra minden fontos gém dobozosan megvan, ez a HDD igazából csak ilyen marhulásnak kellene, beta-k, demo-k , meg ilyen aktuélis ingyen szaroknak. :D

Kongy
Meg. Bármi olcsó laptop hdd belemegy.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
Kössz . Megérné szerinted? :D
Mert én tudom a választ. :D

Kongy
Vegyél bele HDD-t.

zzeN
Soon.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
Holnap jön 3.30as fw update témákkal... vitara. Sigh...

PS4es 2.0 még mindig sehol.

DarkSector
<#rinya>

12GB-os PS3-al necces. (amiben 9GB a szabad hely ugye)
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.10.01. 19:06:13

DarkSector
Igen ezt akartam én is mondani csak hosszabban. :D

Kongy
Nyilván szebb PS4-en, mint nálam PC-n mediumon, de igazából az élményhez nem sokat tesz hozzá, így is baromi jó a grafika.

TDC Geronimo
Csak ps3

DarkSector
BF4 az PS4-en is ingyenes???????

TDC Geronimo
Én ilyen minőségű játékot mindenképp támogatok, mert akarok folytatást és nincs pofám meglopni őket. Nagyon remélem, hogy a jó reviewk meg a játékosok véleménye alapján majd sok sok ember megveszi, mert itt nem volt akkora hype, mint a watch dogsnál vagy destinynél, amiket csak az adott el és ez a játék számomra ezerszer többet ér, mint azok közül bármelyik.

DarkSector
Hozzá tartozik a dologhoz hogy mindenki Ultra-n akar játszani (X1+PS4 minőséget kell ez alatt érteni)

DE!
Nagyon , nagyon szép állítólag még közepes grafikával is!
Ezt mástól hallottam, nem én mondom.
Vagyis én mondom.....de.....

Kongy
Jaja. Azt imádom, hogy barangolok csak Mordorban, és megtámad egy horda, jön a vezér, már fenyeget, tauntol, leverem a képét, vagy elmenekül vagy meghal :D Lehet használni a meglovagolható dögöket is, hogy megijeszd őket.. :) Szerintem baromi jó. Ja, slusszpoén, hogy a sztori küldetésben később találkoztam a captain-nel, és beszólt, hogy legutóbb szerencsém volt, de most kicsinál :D Belőttem úgy a grafot, hogy ne szaggasson Vsync-el, úgyhogy szerintem nem veszem meg PS-re. Majd max olcsóbban, ha tényleg végig tartja ezt a színvonalat.
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.10.01. 19:00:13

DarkSector
Nemesis rendszerről kis ismertetést, ha szabad kérnem pár szóban?
Én is megnézem a Mordor-t, de 10k-s áron nem tervezemmegvenni PS4-re, pedig 100-ból 3 ember látja majd PC-ken azt a minőséget és nem vagyok köztük. :S

DE NEM BAJ.....

TDC Geronimo
Amúgy ez a nemesis rendszer ez eszméletlen durva. Nagyon remélem, hogy ezt később sok sok játék fogja majd átvenni, mert a gyakorlatban iszonyat jól működik és hatalmas fun. Tényleg teljesen egyedi a saját játékod emiatt és személyre szabott.

Kongy
http://www.youtube.com/embed/IR6MkyAR4k4

Kongy
Hát nem az a lassítás a lényeg, az összhatás nagyon beteg. Laikusnak mutattam, először azt hitte, hogy valóság :D

Laza
Vazze, nem vagyok oda az autós játékokért, de ez valami brutál ahogy kinéz ... mint a valóság ... legalábbis ilyennek tudnám elképzelni :)
Ehhez képest minden más autó játék egyértelműen művi.

Mondjuk azt az ütközéses jelenetet inkább nem lassítottam volna lel, mert az életben nem gyűrődik így össze egy autó, mint a terítő egy ütközéstől ... vagy igen? :D

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Én PC-n próbáltam a bétát, ott jól nézett ki, full HD, sehol egy rece :)

Mindemellett nem vagyok oda az autós játékokért, de itt ez a sztori alapú, filmes átvezetőkkel tarkított, küldetésekre épülő, egyébként meg mindenféle rejtett gyűjtögetésekkel megdobott játékmenet nekem ott és akkor bejött. A standard autós stuffokat nem szeretem, pár kör, aztán annyi. A nyitott világú 'élményvezetés' sem az én világom, meghagyom az autómániásoknak. De ez a kicsit sötétebb hangulatú autós küldizés pár órán keresztül mindenképpen jónak tűnt :)
Főleg tetszett, hogy a térképen való fast travel tized mp-en belül váltott helyszínek/városok között, kvázi azonnal.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Kongy
Nemtom vót-e már

http://www.youtube.com/embed/YJqOtwqAkRs

Szexi! Teljesen szabad a mozgás benne? Rákerestem videóra, és ott olyan érzésem volt, mintha a srác különböző railek között ugrált volna. Mint egy tipikus endless runnerben.

shaken, not stirred

shaddam
Megjelent a futuridium ps4vitára. Tudom a magatokfajta indiet lenéző sznobokat nem izgatja, de jóféle játék

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo

TDC Geronimo
ps4re elég szutyok lista úgyhogy valószínű az

arsmarci89
AntiHero
Minden legyen csak az Injustice ne. Már megvan :S

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
injustice remélem PS4re jön

arsmarci89
AC-nek ènis örülnèk vagy egy Injustice-nek bár utóbbira kevès az esèly.

PSN: Nyuffi89

Ez csak pletyka, de hirtelen keresésre ez jött. Elvileg ma jön a végleges lista.

Assassin's Creed talán még érdekes is lenne, mert pénzt nem vagyok hajlandó kiadni érte. :D

shaken, not stirred

arsmarci89
Ezek csak hìrek,az esèlyesek között bentvannak...de semmi konkrètum.

grebber
Ez mind vagy ezekből valamelyik? Mikor derül ki?

Next PC upgrade: 2022

arsmarci89
Èn is szeretnèm tudni ,általában már a hónap vègèn ki szokott derülni:)

Octodad: Dadliest Catch
Flower (cross-buy)
Injustice
Steamworld Dig
Assassins Creed Black Flag

shaken, not stirred

TDC Geronimo

grebber
Azt lehet tudni mi lesz az ehavi ingyen game?
Utoljára szerkesztette: grebber, 2014.10.01. 15:59:56

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
vsynchet kikapcsolod és átrakod a játékot borderless windowedre, problem solved :p

Kongy
Énis, főleg, hogy Vsync nélkül rengeteg screen tearing van, ami baromira idegesít, de ha vsyncet bekapcsolom, akkor meg szarabbul fut a játék.... :D Meg a textúrák butítottak a kevés VRAMom miatt, szóval vannak itt gondok. De majd a jó öreg PS4.

TDC Geronimo
storyküldiből csak egyet csináltam direkt, meg futkároztam körbe, pár side mission meg orc captain kinyírása, de ennyi elég volt, tovább nem akarom vinni. Vagyis vinném, mert alig tudtam abbahagyni csak PSen akarom már tovább folytatni :D