121271

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    Jack Tretton: 12,000 PS4s sold out in 27 mins @ Amazon
  • Kongy
    Knack-et tolja valaki? érdekelne, hogy érdemes-e leszedni.
    Na, AC4 közben lejött a Resogun is, kivi vagyok milyen :D
  • AntiHero
    Hát azért akarok olcsón PS3-om verziót :D
  • Kongy
    készülj fel, hogy plusz 3000 ft, ha PS4en akarod látni.. :P de szerintem megéri. Ja, és jan. 31-ig áll az akció, meg a kódok is addig érvényesek.
  • Kongy
    Gyerekek... nagyon jó az AC4 is... PS3 ehhez képest.. :D Jaj, csak adnák ki a fontosabb PS3 exeket PS4-re is, és eladom a ps3at :D
  • DarkSector
    kurvanagy. :)
  • item
    Köszi,akkor majd holnap este kutakodom még a menükben,ha hazaértem. :)
  • AntiHero
    Egy GTA5-öt azért szívesen megnéznék PS4-en. Csodálkozok, hogy nem csinálnak upgradet neki. Pedig a lemezt is megtartottam :D
  • shaddam
    Lehet rajta. Első dolgom volt kimaxolni, mert csak 80% körül van alapból :D
  • Moby
    Menüben, persze. Modjuk hogy default mér a leghangosabban van, azt nemtudom :)
  • Newfronter
    Igen, az Ubisoft is ezt mondta már jó előre, hogy a PS4-es verzió lesz a legjobb. Nekem nincs PS4-em, de nagyon szimpatikus ez a konzol, igaz, erős PC-m van még, de a jövőben nem fejleszteni szeretnék már, hanem egy PS4-et venni.
  • Moby
    Ami mellett nem tudok elmenni az az alaprendszer. Vagy 40 nagyságrenddel használhatóbb mint a ps3-ban volt, miközben maga a koncepció ugyanaz. Csak itt úgy megy minden, mint az olajozott villám.
    Nameg a kontroller.
    És úgy minden :)
  • AntiHero
    Be kell szereznem egy olcsó ps3-as verziót, de senki nem árul jó áron.
  • item
    Remélem lehet rajta hangerőt szabályozni,rám is majdnem a szívbajt hozta.
  • Moby
    lol
  • item
    save the last humans..

• Kongy
    Jó... hát ez kész gyerekek... AC4 nem hogy szebb, mint PS3-on, de még a PC-snél is jobb :D Reccenés mentes, és gyönyörű, az ágyúk dördülnek, száll a füst... igen ez a nextgen
  • Moby
    Nekem a killzoneban az audiolog visszahallgatásakor kezdett üvölteni mint a barom, majdnem felkelt rá a gyerek a másik szobában.
  • AntiHero
    KZ-ben meg az audiolog-ok szolnak belőle :)
  • item
    Azaz..
  • Moby
    Hangszóró van a kontrollerben.
  • DarkSector
    Várj, most ezt nem értem...ironizálsz vagy van valami csipogo a kontrolleren? :D
  • shaddam
    SAVE THE LAST HUMANS!
  • item
    Ja,néha be nem áll a "szája" Resogun alatt hallottam meg én is. Hirtelen megijedtem,mert nem számítottam rá,hogy ez is pofázik..
  • DarkSector
    Mármint a gamepad szólalt meg? :D
  • shaddam
    A két legdurvább dolgot szerintem nem is említettem. Az első hogy milyen gyorsan ráállt a kezem a ravaszokra, a másik meg hogy majdnem eldobtam a gamepadot amikor megszólalt :D
  • DarkSector
    Jaja nem az, csak én rtam hogy ha valaki egy ps4-et vesz, az első hogy valami AAA játék érdekli, a knack bármilyen ari-bari, ha nem tudnád így megdemozni, vagy kiprobálni fasz adna 18k-t érte, le sem szarnák a többség.
    Erre gondoltam, én azon lepődtem volna inkább meg ha mindenki JKnack-ezne orrba szájba a gép vásárlása után, és nem mondjuk Killzone-ozna.
  • n000rbi
    Nem mondtam, hogy emiatt kell ps4-et venni, erre egyszerűen kíváncsi voltam és nem is rossz.
  • DarkSector
    Persze, Knack, jópofa, nekem az a baj hogy kb annyit sem jelentene mint egy Rayman.
    Knack végett PS4?
  • DarkSector
    Persze hogy, sokan ezt nem képesek épp ésszel felfogni...ez miatt hülyéznek sokszor, mikor pofázom sok helyen, akik nem értik miben nextgen a nextgen, hogyha kis változés van csak...igen kis változás ha csak kutyafuttában nézzük a játékokat, a nextgen erő abban jön ki, hogy a már amúgyis aprólékos részletekre rákúrnak élesebb textúrákat, ami azt jelenti hogy naná hogy akkora bitang eltéréseket nem fogank látni mint a ps1 és ps2-nél, hiszen nem a nagyobb dolgokban kell itt előre menni, hanem a sok kis apróságban ami eddig elsőre jónak látszott, de ha közelebbről odanéztél undoritó volt, vagy éppen egy szaros füst, ami most lehet nem baszottnagy látványban , de sokkal részletesebb és aprolékosabb, meg a fizika persze, és erre ugye sokkal többszörös erőforrás kell, mint mikor ps1-es játékból áttértek a ps2-re, ahol egyszerre 10 tárgy volt a képernyőn, mutána a ps2-nél meg mondjuk 20-30 apróbb tárgy, vagy objektum...itt már sok játékban annyira aprólékos a grafika, hogy nem tudnak még tonnányi tereptárgyat bezsúfolni, hanem ami van azt kell tökéletesebbé tenni, ami igen felületesen nézve valóban nem egetverő fejlődés.

Tehát mint sok helyen írtam, itt is bazsottnagy a fejlődés, csak éppen a részletekben kell keresni.

A Crysis 3 sem ilyen, csak itt ott az összkép szép, de ennyire nem éles, ott sokkal több mosott cucc van, meg a fele éles részletes dolog mellett a játék másik fele botrányosan gagyi...meghát eléggé csőjáték és cirka 5-6 órás, itt meg gondolom több.

Nem vagyok nagy Crysis fan hogy őszinte legyek, az egy nagy lufi szerintem...sokan azt hiszik hogy valami istentelen cucc, holott kapásból a fegyvereket ha megnézed itt mérföldekkel brutálisabban néznek ki, és akkor a környezetről nem is beszélve.

A Crysis 3-ban annyi hogy a társad arca szépen meg van csinálva, de az arc mimika nem mondanám hogy egetverő, itt picit furcsábbak a fejek, de a fizika jobb szerintem....

Persze mondom ezt én mint magánvélekedő.
  • n000rbi
    Kikérem magamnak, a Knack-kel tök jól elvoltam délután, csak nem szabad egyszerre nagy mennyiségben adagolni.
  • Kasthor
    Ezt postolta vki ps eus blogon :

Posted on 13 December, 2013 at 8:51 pm by romcika

Thanks Sony for letting us, gamers from Budapest with no PS4 preorder, a chance to become an owners of this great system in first raw! My personal thanks for Sony Hungary for a Sony tv-set I was lucky to win on the lottery held before midnight! You are great!

Ezek szerint itt volt valahol?
  • Kongy
    Jóhogy, nagyon beteg, hogy BÁRMIHEZ közel mész ÉLES textúrát látsz rajta. Én ilyet játékban még nem láttam. Lehet a Crysis 3 volt csak hasonló szintű PC-n ULTRA grafikán.
  • DarkSector
    mindenki rácuppant? Nincs is más értelmes játék rá. :D
    Mindenki erre kiváncsi ha már vesz ps-t. :D
    nem csodálom, AC4, BF4 ezek vannak pc-n is.
  • Kasthor
    Jo latni hogy mindenki racuppant a KZ-re :)

Majd szoljoatok ha mentek multizni :)

/nalam is 720p/
  • DarkSector
    aha

szerk.:

na most már nekem is van 720p...
  • shaddam
    Hm Megnéztem másik böngészőből fake accounttal és ott is van 720p.
  • DarkSector
    ezt nem értem akkor.
    nekem youtube bejön, de csak 360p-t lehet max választani...vagyis alapon annyi.
  • shaddam
    Nálam 720p
  • DarkSector
    csak 360p....:S