121271
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3439 Jack Tretton: 12,000 PS4s sold out in 27 mins @ Amazon -
#3438 Knack-et tolja valaki? érdekelne, hogy érdemes-e leszedni.
Na, AC4 közben lejött a Resogun is, kivi vagyok milyen :D -
#3437 Hát azért akarok olcsón PS3-om verziót :D -
#3436 készülj fel, hogy plusz 3000 ft, ha PS4en akarod látni.. :P de szerintem megéri. Ja, és jan. 31-ig áll az akció, meg a kódok is addig érvényesek. -
#3435 Gyerekek... nagyon jó az AC4 is... PS3 ehhez képest.. :D Jaj, csak adnák ki a fontosabb PS3 exeket PS4-re is, és eladom a ps3at :D -
#3434 kurvanagy. :) -
#3433 Köszi,akkor majd holnap este kutakodom még a menükben,ha hazaértem. :) -
#3432 Egy GTA5-öt azért szívesen megnéznék PS4-en. Csodálkozok, hogy nem csinálnak upgradet neki. Pedig a lemezt is megtartottam :D -
#3431 Lehet rajta. Első dolgom volt kimaxolni, mert csak 80% körül van alapból :D -
#3430 Menüben, persze. Modjuk hogy default mér a leghangosabban van, azt nemtudom :) -
Newfronter #3429 Igen, az Ubisoft is ezt mondta már jó előre, hogy a PS4-es verzió lesz a legjobb. Nekem nincs PS4-em, de nagyon szimpatikus ez a konzol, igaz, erős PC-m van még, de a jövőben nem fejleszteni szeretnék már, hanem egy PS4-et venni. -
#3428 Ami mellett nem tudok elmenni az az alaprendszer. Vagy 40 nagyságrenddel használhatóbb mint a ps3-ban volt, miközben maga a koncepció ugyanaz. Csak itt úgy megy minden, mint az olajozott villám.
Nameg a kontroller.
És úgy minden :) -
#3427 Be kell szereznem egy olcsó ps3-as verziót, de senki nem árul jó áron. -
#3426 Remélem lehet rajta hangerőt szabályozni,rám is majdnem a szívbajt hozta. -
#3425 lol -
#3424 save the last humans..
-
#3423 Jó... hát ez kész gyerekek... AC4 nem hogy szebb, mint PS3-on, de még a PC-snél is jobb :D Reccenés mentes, és gyönyörű, az ágyúk dördülnek, száll a füst... igen ez a nextgen -
#3422 Nekem a killzoneban az audiolog visszahallgatásakor kezdett üvölteni mint a barom, majdnem felkelt rá a gyerek a másik szobában. -
#3421 KZ-ben meg az audiolog-ok szolnak belőle :) -
#3420 Azaz.. -
#3419 Hangszóró van a kontrollerben. -
#3418 Várj, most ezt nem értem...ironizálsz vagy van valami csipogo a kontrolleren? :D -
#3417 SAVE THE LAST HUMANS! -
#3416 Ja,néha be nem áll a "szája" Resogun alatt hallottam meg én is. Hirtelen megijedtem,mert nem számítottam rá,hogy ez is pofázik.. -
#3415 Mármint a gamepad szólalt meg? :D -
#3414 A két legdurvább dolgot szerintem nem is említettem. Az első hogy milyen gyorsan ráállt a kezem a ravaszokra, a másik meg hogy majdnem eldobtam a gamepadot amikor megszólalt :D -
#3413 Jaja nem az, csak én rtam hogy ha valaki egy ps4-et vesz, az első hogy valami AAA játék érdekli, a knack bármilyen ari-bari, ha nem tudnád így megdemozni, vagy kiprobálni fasz adna 18k-t érte, le sem szarnák a többség.
Erre gondoltam, én azon lepődtem volna inkább meg ha mindenki JKnack-ezne orrba szájba a gép vásárlása után, és nem mondjuk Killzone-ozna. -
#3412 Nem mondtam, hogy emiatt kell ps4-et venni, erre egyszerűen kíváncsi voltam és nem is rossz. -
#3411 Persze, Knack, jópofa, nekem az a baj hogy kb annyit sem jelentene mint egy Rayman.
Knack végett PS4? -
#3410 Persze hogy, sokan ezt nem képesek épp ésszel felfogni...ez miatt hülyéznek sokszor, mikor pofázom sok helyen, akik nem értik miben nextgen a nextgen, hogyha kis változés van csak...igen kis változás ha csak kutyafuttában nézzük a játékokat, a nextgen erő abban jön ki, hogy a már amúgyis aprólékos részletekre rákúrnak élesebb textúrákat, ami azt jelenti hogy naná hogy akkora bitang eltéréseket nem fogank látni mint a ps1 és ps2-nél, hiszen nem a nagyobb dolgokban kell itt előre menni, hanem a sok kis apróságban ami eddig elsőre jónak látszott, de ha közelebbről odanéztél undoritó volt, vagy éppen egy szaros füst, ami most lehet nem baszottnagy látványban , de sokkal részletesebb és aprolékosabb, meg a fizika persze, és erre ugye sokkal többszörös erőforrás kell, mint mikor ps1-es játékból áttértek a ps2-re, ahol egyszerre 10 tárgy volt a képernyőn, mutána a ps2-nél meg mondjuk 20-30 apróbb tárgy, vagy objektum...itt már sok játékban annyira aprólékos a grafika, hogy nem tudnak még tonnányi tereptárgyat bezsúfolni, hanem ami van azt kell tökéletesebbé tenni, ami igen felületesen nézve valóban nem egetverő fejlődés.
Tehát mint sok helyen írtam, itt is bazsottnagy a fejlődés, csak éppen a részletekben kell keresni.
A Crysis 3 sem ilyen, csak itt ott az összkép szép, de ennyire nem éles, ott sokkal több mosott cucc van, meg a fele éles részletes dolog mellett a játék másik fele botrányosan gagyi...meghát eléggé csőjáték és cirka 5-6 órás, itt meg gondolom több.
Nem vagyok nagy Crysis fan hogy őszinte legyek, az egy nagy lufi szerintem...sokan azt hiszik hogy valami istentelen cucc, holott kapásból a fegyvereket ha megnézed itt mérföldekkel brutálisabban néznek ki, és akkor a környezetről nem is beszélve.
A Crysis 3-ban annyi hogy a társad arca szépen meg van csinálva, de az arc mimika nem mondanám hogy egetverő, itt picit furcsábbak a fejek, de a fizika jobb szerintem....
Persze mondom ezt én mint magánvélekedő. -
#3409 Kikérem magamnak, a Knack-kel tök jól elvoltam délután, csak nem szabad egyszerre nagy mennyiségben adagolni. -
Kasthor #3408 Ezt postolta vki ps eus blogon :
Posted on 13 December, 2013 at 8:51 pm by romcika
Thanks Sony for letting us, gamers from Budapest with no PS4 preorder, a chance to become an owners of this great system in first raw! My personal thanks for Sony Hungary for a Sony tv-set I was lucky to win on the lottery held before midnight! You are great!
Ezek szerint itt volt valahol? -
#3407 Jóhogy, nagyon beteg, hogy BÁRMIHEZ közel mész ÉLES textúrát látsz rajta. Én ilyet játékban még nem láttam. Lehet a Crysis 3 volt csak hasonló szintű PC-n ULTRA grafikán. -
#3406 mindenki rácuppant? Nincs is más értelmes játék rá. :D
Mindenki erre kiváncsi ha már vesz ps-t. :D
nem csodálom, AC4, BF4 ezek vannak pc-n is. -
Kasthor #3405 Jo latni hogy mindenki racuppant a KZ-re :)
Majd szoljoatok ha mentek multizni :)
/nalam is 720p/
-
#3404 aha
szerk.:
na most már nekem is van 720p... -
#3403 Hm Megnéztem másik böngészőből fake accounttal és ott is van 720p. -
#3402 ezt nem értem akkor.
nekem youtube bejön, de csak 360p-t lehet max választani...vagyis alapon annyi. -
#3401 Nálam 720p -
#3400 csak 360p....:S