status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
SlickAdam #35684 na beletettem en is vagy 4-5 orat. abbol kurva sok volt a kazettak hallgatasa, gameplay kozben nem tudok koncentralni, nyugi kell.
elegge be vagyok rozsdalva ill. befigyel a tul nagy szabadsag is (amit mar GZ alatt is ereztem): elsö normal missziot se sikerult eszrevetel nelkul teljesitenem. vegefele meglattak, onnantol verfürdö (felesleges meg bugyuta lenne elszaladni, varni, ujraprobalni...). hmm. aztan a masodik amolyan mellekes misszioban is elbasztam, de ujracsinaltam es meglett alert nelkul.
meg nem tudok velemenyt alkotni. nagyon mas, mint eddig volt. nyilvan nem veletlenul csuszott bele a 4-5 ora, mikor egyebkent meg elni sincs kedvem mostanaban, nem hogy jatszadozni.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!idegesit ki volt a korhazban a bekotott feju tag. csak hallucinacio vagy mijazisten? kazettan rakerdezett snake, de nem valaszolt ra ocelot... ill. miert is kellett avatart kesziteni az elejen? az lesz a kotozott feju, de hogy s miert meg mikor? ne valaszolj, ha tudod a valaszt, akkor se. csak elmelkedek.:)