status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • AntiHero
    Na akkor tegnap hajnal 2-kor befejeztem az Until Dawn.
    (úgy játszottam vele, hogy reggel 5-kor keltem, de egyszerűen nem tudtam így lefeküdni, hogy nem viszem végig )

Ha gyors pontot akartok akkor részemről megy a 10/10 pont rá.

Miért?

Egyszerű a válasz. Annyira beszippantott a környezet, story, karakterek, hogy rendesen érdekelt minden kis titok. Volt olyan karakter akit utáltam..volt akit szeretettem..Amikor elveszítettem azt a karaktert akit szerettem teljesen magam alatt voltam és mondtam is..jó..meghalt? oké..akkor megölök mindenkit ebbe a végigjátszásba!

De bakker olyat csavartak a storyn kicsit később..hogy az állam a földön volt! Komolyan! Ilyen húzást rég láttam játékban.

Minden karakter a helyén volt..nem mutatták be őket részletesen, de épp annyira, hogy megkedveld őket..vagy éppen megutáld őket az adott cselekedeteik miatt. Az tuti, hogy ma még1x végigjátszos és megpróbálom azt, hogy mind a 8-an túléljék.

Tetszett az is, hogy bizonyos dolgok amiket döntések alapján pl építgettünk a story elejétől..egy apró hülye mozdulattal "don't move" vagy döntéssel elbaszhattuk és az addigi tervünk teljesen más irányt vett.

Meglehetősen sokszor van a játékban a jumpscare. De mégis, pont kellő mennyiségben és időben. Szemétül el játszák, hogy nyugis minden vagy zoomol a kamera azt hopp már karcol is a bimbid az ijedségtől. Maga a story az nagyon jól van felépítve. Az eleje lassú (de még így is érdekes), de van egy pont ahonnan nincs megállás (ez kb a játék felétől van)! Na meg a végjáték . Azt a kurva milyen jelenet volt az. és része voltál végig rajtad múltak a dolgok ott is. Szóval történet vezetés 5*

Grafika rendben. Olyan kidolgozott helyszínek vannak és olyan hangulat, hogy ezt filmen is megnézném szívesen. (nem érdekel, ha nem 30. fps ...nem megyek bele ebbe a hülye fps méregetésbe. Nem lassult sose a játék.)

Hangok zene nagyon jó, kellőképpen feszült sokszor. Játszanak a zenével halkul\hangosodik. Kis apró neszek mindenhol.

Na ez kicsit hosszúra sikeredett. Sajnos spoiler nélkül nagyon nem mehetek bele a storyba..pedig szívesen elbeszélgetnék dolgokról másokkal. Kinek, hogy alakult a story stb..

Pár spoiler mentes kép:

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.08.27. 12:56:41