status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem néz ki rosszul egyáltalán. Kicsit kopár, meg kicsi sivár a BB-hez képest, látszik hogy prevgen, de a pécés tool meggyógyítsa szépen a prezit.
A mechanika egy-az-egyben BB. A pályatervezés, pontosabban az azt megalapozó irányelvek nagyon mások a két játékban. A BB inkább harcközpontú. Olyanok a pályák, olyanok a bossok, olyan minden. Harci skill kell hozzá. DaS-ban sokkal inkább az itemek megszerzéséhez kell harci skill, a többihez inkább csak "információ" meg futás. Futás és futás, futkorászás, és mászás, és futás, és egyensúlyozás és...ha akarsz persze harcolhatsz is, de elég sokat megettem a játékból, nem találkoztam senkivel, aki megközelítene egy gehrmant, vagy keepert, vagy akár a 3 muskétást. Annyira foslékok a bossok, hogy eygszer sem éltem át, hogy remegett a kezemben a kontroller a bossfight után. Szóval más a balansz. De prevgenen én sem állnék neki (minthogy nem is tettem). Szarul néz ki, és szarul is fut. Azt is meg tudom érteni, ha valakinek ez jön be jobban, csak az én már nem leszek. Érdekes tapasztalatszerzés volt, a hasznossága viszont kérdőjeles: jobban félek a das3 elbaszásától, mint eddig bármikor.