status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • DarkSector
    Persze hogy, sokan ezt nem képesek épp ésszel felfogni...ez miatt hülyéznek sokszor, mikor pofázom sok helyen, akik nem értik miben nextgen a nextgen, hogyha kis változés van csak...igen kis változás ha csak kutyafuttában nézzük a játékokat, a nextgen erő abban jön ki, hogy a már amúgyis aprólékos részletekre rákúrnak élesebb textúrákat, ami azt jelenti hogy naná hogy akkora bitang eltéréseket nem fogank látni mint a ps1 és ps2-nél, hiszen nem a nagyobb dolgokban kell itt előre menni, hanem a sok kis apróságban ami eddig elsőre jónak látszott, de ha közelebbről odanéztél undoritó volt, vagy éppen egy szaros füst, ami most lehet nem baszottnagy látványban , de sokkal részletesebb és aprolékosabb, meg a fizika persze, és erre ugye sokkal többszörös erőforrás kell, mint mikor ps1-es játékból áttértek a ps2-re, ahol egyszerre 10 tárgy volt a képernyőn, mutána a ps2-nél meg mondjuk 20-30 apróbb tárgy, vagy objektum...itt már sok játékban annyira aprólékos a grafika, hogy nem tudnak még tonnányi tereptárgyat bezsúfolni, hanem ami van azt kell tökéletesebbé tenni, ami igen felületesen nézve valóban nem egetverő fejlődés.

Tehát mint sok helyen írtam, itt is bazsottnagy a fejlődés, csak éppen a részletekben kell keresni.

A Crysis 3 sem ilyen, csak itt ott az összkép szép, de ennyire nem éles, ott sokkal több mosott cucc van, meg a fele éles részletes dolog mellett a játék másik fele botrányosan gagyi...meghát eléggé csőjáték és cirka 5-6 órás, itt meg gondolom több.

Nem vagyok nagy Crysis fan hogy őszinte legyek, az egy nagy lufi szerintem...sokan azt hiszik hogy valami istentelen cucc, holott kapásból a fegyvereket ha megnézed itt mérföldekkel brutálisabban néznek ki, és akkor a környezetről nem is beszélve.

A Crysis 3-ban annyi hogy a társad arca szépen meg van csinálva, de az arc mimika nem mondanám hogy egetverő, itt picit furcsábbak a fejek, de a fizika jobb szerintem....

Persze mondom ezt én mint magánvélekedő.