121274
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#3242 + telepíti KZt is. Szóval no para :D -
#3241 báázzd XD -
#3240 hát csak 3 játékot tölt le a háttérben :D -
vg #3239 A képre. -
#3238 Lehet épp patchet/játékot installált. -
#3237 Nem kell Banderasozni, majd ha minden klappol :D Egyelőre melegszik a kicsike. A DS4 nagyon beteg. VÉGRE egy fasza kontroller a Sonytól! -
#3236 Hoppá hoppá :O KZ erősen akad, vagyis az intro-nál recsegett a hang meg meg meg akadozott a kép :OO -
vg #3235 -
#3234 Most hívott haverom (DPD futár) hogy hozott nekem egy csomagot. Azt mondta rengeteg PDS-es csomagot szállítanak ki,millió helyre kell mennie. Szóval mindenki nyugodjon meg,menni fog a futár hozzá. Miközben beszélgettünk is pont hívták telefonon.
Konzolvilágos előrendelés, előrendelői kártyám volt,így havernak csak 115-öt kellett fizetnem mikor hozta. -
Landor #3233 Srácok ha valakit érdekel, lenne egy PS4+Killzone bundle 135e, illetve egy alapgép 120e.
Ma, budapesti átvétellel, részletek pü. -
#3232 Pontosan a véleményem eddig:
-
#3231 -
#3230 -
#3229 Na meg vagyok a BF tesztel is. Kurvára szokatlan a kontrolleres fps játék pedig pár évig volt xboxom, majd szokom. ;)
Konzolról összességében vadállat! Remélem mindenki megkapja ma! -
#3228 A hülye tabletem meg az IExplorer... xd -
#3227 Ezt a semmit hozta? :D -
#3226 -
#3225 Remélem egy taliga aprómajmot... -
#3224 Na mit hozottba futár???? :))))
-
#3223 PSN + 15 ezer mindenütt? (magyar store) -
#3222 10:15-kor voltam a GameShop-ban, azt mondták a vámon akadt el a kamion, de 6ig biztosan megérkezik, lehet hogy előbb és akkor szólnak. Ezek szerint megérkezhetett... -
#3221 gép alatt volt nekem is :) -
Thaddeus #3220 https://www.facebook.com/konzolvilag?fref=ts
Második hír alul, 13 perce van kint. -
#3219 Gondolom nem KZ Bundle-t rendeltél. -
#3218 HOL? Én nem látom sehol -
#3217 Megvan a KV problémám. Megvan a csomagom de Killzone nincs, ezért nem adták fel .... -
Petike125 #3216 Nektek is billeg? :D -
Thaddeus #3215 Konzolvilág kiírta facebookon, hogy az előrendelők mehetnek átvenni személyesen. -
#3214 Hát mászkálhat felőlem ha nincs áram alatt :D -
#3213 Na én azt pont kilőttem az eljen, nekem ne mászkáljona neten míg nem vagyok otthon, -
#3212 Akkor van remény számomra is! :D -
#3211 Muzsikál szépen :) Update is mire eljutottam a menüig már ki is írta, hogy letöltötte magától :D -
#3210 Juhúúú! Telepedik a BF4 -
#3209 Ok, na lassan belogolok már végre, most aktiválja a gépet a psn. -
#3208 Ne mondd ezt.. :D bevonzod. -
#3207 Hát, pl. A basszust ne nagyon keresd, amolyan kis szokol rádió szint...szerintem.
Hm, na most frissít, ne lepődjetek meg ki be fogja magát kapcsolni közben. Most csinálja 2. -ra -
#3206 Tuti azért, mert alapból kellett többet gyártani. Beszarás, vedd a bundlit kapod a kínait. -
#3205 Nah, voltam a konzolvilágnál. Információt nem szereztem, mert egy tűt nem lehet az üzletben leejteni, annyi a vásárló (xboxok, ps3-ak voltak a pulton, tehát vélhetően nem a feldühödött ps4 rendelők tömege rohamozta meg az üzletet :) ). Az eladókon PS4-es poló van, szóval szerintem valami tényleg lesz. -
vg #3204 Volt itt egy tag, szórt is valami BF4 kódot... -
#3203 na majd én leszek az első figyeld meg