PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsmarci89
Van PS+-om 😊 amúgy köszi a segítséget!

Még 1 kérdés 😊 Ingyenes multi pack hány pályát ad?
Utoljára szerkesztette: arsmarci89, 2014.08.07. 22:23:47

PSN: Nyuffi89

Totti5
Amennyiben van PS előfizetésed.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Persze, hogy tudsz

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

arsmarci89
Holnap szerzem be a KIllzone SF 5000FT-ért.Kérdésem az lenne ha nincs Season Pass attól még tudok multizni?(Lehet hülye kérdés 😊 )

PSN: Nyuffi89

De most már ezt is tudom<#worship>
Ja azt nem tudom ki mit vásárol meg csak gondoltam v.mi ilyesmi befolyásolja
Kongy
Az nem is hiányzik, mert egy kalap szar lett.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Totti5
Azt hittem a Fuse kijött PCre, de látom nem.

Kongy
Minden pénz kérdése, meg ugye ott dől el a dolog, hogy ki birtokolja az IP jogait.

TDC Geronimo
insomniac nemigen csinál PCs címeket így az szerintem tuti nem jön. Majd behúzom bonera agyszer, ha kijön slim olcsóbban meg lesz quantum break is.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Ellene tenni?! persze tud, megveszi a jogokat. Mint írták a Sunset Overdrive azrért nem lesz PS4re, mert a Sony nem engede úgy hogy a jogok a fejlesztőknél vannak, ami azt jelenti h valszeg jön majd PCre később.

Ha a jogok nem az MS / Sony-nél vannak akkor időleges exluzivitást kötöttek a fejlesztőkkel. Ez így van lefektetve a kezdetektől, azt hogy lesz a Ryse PCre az MS tudta mindig is, ha a fejlesztők szándéka ez volt.

Moby
Dehogynem. Csak az drága.

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nem mindenki, ez egy régiónként változó dolog. Ám egyelőre a számok azt mutatják, hogy a sony táborból nem sikerült vevőket lopnia az ms-nek, sőt. Tehát akkor vannak a gépszüzek(meg volt nintendosok, stb), meg a pécés tábor. Oda biztosan nem ez a jó stratégia.

Lehet,hogy MS nem tud mit tenni ez ellen,hogy ne portolják?Megtilthatja egy Capcom-nak,Crytec-nek stb,hogy márpedig ezt semmi másra kizárólag XB-ra?Én úgy tudom,nem.
Totti5
Mindenki PCn játszik, mindenkinek van gémer PCje, minden potenciális konzol vásárló ( A tömeg ) gémer PC mellé vesz konzolt. Ez nem így van.

Totti5
Mi a message?

Én holnap veszem meg 12900ft-ért bontatlan....jatekaim.hu van fent 12ropi körül használtan de olcsóbban nem nagyon fogsz kapni,pedig max 10et ér...
Utoljára szerkesztette: Rdinho10, 2014.08.07. 21:13:48
Moby
Továbbra is rossz üzeneteket küld az ms a vásárlóknak. Nem jó ez az egész a sonyra nézve se.

Moby
Én alapvetően exkluzivizás ellenes vagyok, de fogalmam sincs momentán, hogy miként akarja a platformidentitást megtartani az ms., ha kidobálják az exkluzivitást. Nem a ryse miatt veszik meg az xboxot, de aki a pc és a konzol között vacilál, annak ezek azok az üzenetek, hogy kár váltania. És ez nem is annyira a mostnak szól. Meg kell nézni a prevgent. Rengetegen vesznek most 360-at/ps3-at mert filléres, hogy letolják az exkluzívokat. Ki fogja megvenni a one-t,nha a forzán kívül (meg talán halo-n) kívül nem lesz rá olyan, amit addigra amúgy is kidobáltak pc-re?

TDC Geronimo
Na mikor jön a köv FW vajon? 😄

natív youtube support/share feltöltést őszre ígérték és ha most eltekintünk a 3d bluraytől, amit MS miatt adott ki gyorsba sony, akkor nem volt ficsőr frissítés már április óta.

Nagyon kis réteg az sz.tem akit megcéloznak ilyen portolással PC-re.Viszont akár reklámnak jó lehet mondván "úgyse fog jól futni PC-n" vegyél hát konzolt😊
Amúgy semmit nem befolyásol ráadásul így ennyi idő után mint Ryse esetében.Most már úgyis új címek jönnek
Kongy
Igen, kékhalált, exe hibát leszámítva ugyanaz 😊

Totti5
Tedd azt. A PC nem konzol a konzol nem PC. A különbség annyi hogy két külön világ.

Kongy
Én meg erre azt mondom, hogy van egy jó gamer PC-m, hozzá egy Xbox kontroller, kirakom TV-re, és semmi különbség nincs a PC és az Xbox One között, ha már így dobálják az exeket PC-re. Megnézném mikor adná ki a Sony a Last of Us-t, vagy az inFamous Second Son-t PC-re.. :LOL 😄

Nem fogom elsírni magam a one mellett, hogy jönnek pc-re.
1. Ez a pc-m <#nyes>
2. Olcsóbban veszem a játékokat day1, mintha pc-n játszanék.

Totti5
Amazonon volt egy elírás vagy kiríás Xbox ONE játék mellett a PC is. Más nem.

TDC Geronimo
Hát pedig több helyről is jött a pletyka és GCn bejelentés lesz mondták.

Totti5
Az sehogy se fest, de ha jönne akkor GCn kiderül.

TDC Geronimo
Egyelőre nagyon úgy fest, hogy a master chief collection is jön PCre.

Totti5
Miért érint pl engem hogy lesz PCre is idővel? nem játszok PCn. Konzolon játszok, a játék meg ugyan jó avagy rossz, akár ex akár nem. Teljesen független mire jön.

shaddam
Hát mint vásárló akit az ex címek érdekelnek eléggé elbizonytalanítana ha a sony fosná a gigaexeket pécére

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

LoSA
Srácok, hogyan tudnám a leg-legolcsóbban megszerezni az UFC játékot? Az sem gond, ha csak kód... Ebay? Vagy van más valami "megoldás"?

TDC Geronimo
Sunset overdrivet sajnálom. Pöcsöm Sony nem engedte insomniacnak, hogy megtartsa IP jogait ezért nem jön PSre 😞

Totti5
Mitől lesz érdekes? Cryteknél vannak a joggok, letelik az 1 év, kiadhatják ha akarják és mivel kurva nagy szarban vannak minden fillér számít. Sajnos folytatása nem lesz, de a PC port árát és még némi aprót összeszednek.

TDC Geronimo
Dead rising 3 jobban érdekel, szerencsére jön az is 😄

shaddam
Na nem mintha valaki ryse miatt vett volna xbone-t, de jön pécére. Érdekes generáció lesz 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

TDC Geronimo
ez meg wtf sony 😄D

TDC Geronimo
Rise of the Tomb Raider will have very realistic faces. #1
Camilla Luddington tweeted a picture of her face covered in fluorescent paint, which gives roughly 7000 points of reference for the in game character model. This process/innovation is called Mova. Normal mocap gives you about 90 POR.

TDC Geronimo

Tuti until dawn most már

Yes Master,már Tatyla felvilágosított eme Blizzard remekléssel😊Lehetne már 19.-e-.-
kösz-kösz
Moby
És akkor kb mindkettőnek annyi lesz az ára, mint mielőtt elesett a forint...

arty
Tomstorm!

ezt láttad? http://gamepod.hu/hir/platformok_kozotti_mentes_a_diablo_3_ultimate_evil.html
a 360as mentésed viheted ps4-re!

Forza.

n000rbi
Gondolom lépnek valamit az x1 árcsökkenésre.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

valami lesz Gamescom-on, mert a kb 1 hete 429 €-s aron megjelent TLOU PS4 Bundle Amazonnal mar csak 389.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Akadás biztos nincs benne egy mikronnyi se ( X1 ) és PS4en sem tudok róla. Ezért kell feltenni mindent és utána játszani, ha amiatt....

Moby
Az előző részek miatt ültem neki. Azokat szetettem. Ennek minden bitjét kivégezném.

Kongy #12004-es hsz-ara ment termeszetesen. buta SG...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
ja hát akkor hev fán

mult idot hasznaltam, mar megvan a jatek.

#12008 : nekem nagyon tetszik vizualisan is. reszleteiben tenyleg semmi extra, de a LATVANY jo, föleg atom 60-al (bar neha meg-megakadt mar az elejen is. feltetelezem meg installalt + a patch is csurgott lefele)

Totti5
Eleve hibás gondolat úgy nekiállni hogy beletolok aztán majd tetszeni fog. Ha érdekel a Wolfenstein téma, az előző részek akkor ez a része egy kánaán, ha nem akkor forget it.