status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
OFF!
nagyon OFF!!!
Jah most látom!
A most elhangzottaknak SEMMI köze játékhoz ps 4 hez semmi! Ezért senkinek nem ajánlott megnézni!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][/spoiler]biztosan akarod?[spoiler]Én szoltam!!![spoiler]Fantasztikus volt sőt leírhatatlan!!!!Rengeteg helyen voltunk és rengeteg dolgot csináltunk.Most először voltunk Egyiptomba,de biztosan nem utoljára.Haza se akartunk jönni sőt most azonnal mennék vissza.
Jövőre tuti nem ilyen rövid időre megyünk ki.Eddig Horvátország állt első helyen a nyaralási célállomásaink dobogós helyén,de most vissza szorult a második helyre.A szálloda meseszép és tiszta(a tisztaság nem mondható el a városról)De a szállodák környéke az patyolat és a tengerpart is.A kaja nagyon jó nem tudtam mindent végig kóstolni,pedig az egy hét alatt felszedtem 4.5 kilót!! :-D FRANKÓN!!!Zabáltam meg ittam.A választható programok tárháza van végtelen és minden formában elérhetőek.Az összes programon élvezed a szállodában kapott all inclusive ellátást.Semmit nem nélkülözöl így a programokon se.Nagyon nagyon nagyon meleg van,de sokkal elviselhetőbb mint itthon a sima nagyon meleg,mert itthon izzadok ott meg nagyon száraz a levegő és nem izzadsz annyira.És erre jön az,hogy a sivatag az még brutálisabb.A jepp safarin ahogy ezek mennek az kibaszott jó 100 feletti tempó.Volt 1 öreg aki BEFOSOTT,de szó szerint.A videóban látszik ahogy fordulok körbe a telóval és a jobb szélen a felesége szalad hozzá,mert az ember fosik a sivatag közepén.Mondanom se kell nulla fedezék volt így mindenki mindent látott!!! :-D ezért nem is teljes fordulatot csináltam!Sajna a búvárkodás most kimaradt és le redukálódott snorkelingezésre,mert asszony parázott és ugyan azon a napon volt mind a 2 program csak más helyen így inkább lemondtam a búvárkodásról(nekem búvárkodásban jó párszor volt részem így mentem inkább vele) snorkelingezni.De azért ez is fasza volt és látványos sajna a második merülő helyről nekem nincs képem,mert lemerült a teló.De ott egy zátonyra futott hajónál merültünk,na az még faszább volt.A sivatagi programok meg nagyon jók csak sajnos nagyon ügyelnek a biztonságra így számomra lassú nagyon lassú volt minden.Rengeteget tudnék még mesélni,de szerintem ez is elég.Viszont volt 1 olyan stori bazze...Én soha életembe nem dohányoztam semmi nulla,de tényleg.Péntekre összehaverkodtunk jó pár Magyarral és a jeppezés után kiültünk a medence partra és neki álltunk coctailozni.Az 5. után az egyik oda rendelt 1 vízipipát és tukmálták nekem is mondom egye fene.-Baszott jó volt ,mondom ilyen nekem kell otthonra de a 3. slukk után geci furán éreztem magam.És kisvártatva közölték,hogy persze, mert ez ízesített hasis...:-D 1 óra múlva világomról nem tudtam és az egész éjszakát végig okádtam :-D Tehát vízipipa kimarad továbbra is az életemből.