status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #33695 :) na mert miújság? Szerintem lemaradtam valamiről, nem mindent olvastam el, majd 2 oldal volt.
De most komolyan basszus, minden az új korosztálynak készül? Ez most jutott eszembe...szerinte van benne valami. A mostani 15 évesek - csak mondtam egy számot - az ilyet mint a Mafia 3 simán bekajálják, húú így meg úgy, nekik ez jó, ez az új, nem tudják milyen volt anno (és ez csak egy "játék") hihetetlen buziságok folynak itt szerintem. A színvonal... vagyis inkább BAROMIRA ötlet hiány van. Aztán iylen szarokat meg összedobnak, mert könnyű - az új generációnak és akik már 10-15 évvel ezelött gémeltek azoknak fel fel tűnik ez a sok bullshit szerintem már, legalábbis FELKÉNE, arról nem is beszélve, hogy te is ,meg sokan mások itt a topikban még, nem 10-15 hanem annak a duplája óta játszogattok. Na mindegy. The world is changing...
Ja és Mafia1 be hogy volt megoldva, a dolog? Egy roppant egyszerű, de zseniális ötlettel, taxisként csöppensz bele a dolgokba (és részletezhetnénk, de minek..) Ennyi, nem kell nagy ész hozzá szerintem, ha valakinek hónapok, évek vannaki rá hogy megírja a történetet. És még a 2. sztorija is egész türhető volt, vagy legalábbis ahogyan indult.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.08.05. 18:01:09