status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #33693 Hát gyerekek ez a Mafia egy szar lesz, több mitn valószínű, Már most látom, most meg mondom és lehet fikázni, meg oltogatni.
Mi volt a trailer? Egy el nem tudod dönteni hangja/színe alapján hogy fehér vagy afro amerikai akar lenni a főhős.
Magyarázott valamit, ami még a trailer elején talán egyedi is volt (de ez se számít) aztán jött a tipikusan (legalább is manapság) fölöslegesen relatíve kegyetlen erőszak! Ami inkább taszító mintsem imponáló, főleg a süket dumával amivel próbálja elmesélni.
Komolyan ez nem kor függő szerintem vagy én nem, de erősen győzködöm magam, hogy nyugi nem velem van baj, csak így ilyen formában miért lehetne hatalmas élvezetesség akármi is - és érdekes az első rész baszki ha visszagondolok jól feltudta vezetni. Na ahhoz hasonlók kellenének.
Aztán a gameplay részek az ign-es bejátszásból, azok is kb ugyanezt igazolták nekem. Stílusban meg minden. RÁADÁSUL köze nincs EDDIG, szerintem a Mafia-hoz, még a 2-höz se. A gameplayesbe beletekertem és mikor vmi asztal mögül lövöldözött össze vissza, mondom ez milyen játék? Uncharted vagy valami más lehet? Mert teljesen ezekre hajazott. Na ennyit erről. És igen már most nyilatkoztam róla Moby::D