status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja biztos vannak ilyenek, én eddig nem találkoztam velük, ezt is tök véletlen láttam e-bay-en. Meg haveroknál sme láttam ilyet.
Biztos elhiszem annyira nem igénylik az emberek. Legalábbis erre felénk nem gyakorlott a használata.
Mondjuk telefonnal semmiképpen nem használnám a kapcsolót, de hogy zenét lejátszik egy égő vagy bármi az érdekelne mennyibe kerül. :)
Persze ez nem vadi friss termék, csak boltokbn nem találkoztam kimondottan vele, ha láttam volna már, azonnal veszek, mert rühellem ha itt játszok, és azért fel kell álnom mert gyors leírnék egy mondatot a billentyűzeten.
Igen van világítós billentyűm, de azt nem használom mert rájöttem hogy hosszútávon cseszteti a szememet. :)
Rengeteg dolgot néztem, ami eszembe nem jutott ugyanígy rákeresni.
Jópofák ezek az érintős órák is például.
Meg van pár érdekesség. Mondjuk ez várható hogy az érintős téma mindenbe beleeszi magát.
Ami meglepett kurára, hogy kibaszott nagy a hatótáva a kapcsolónak, kimentem a kert végébe, kb 60-70 méter, és a házba onnan is érzékelte, én meg azt hittem olcsó bovli, max a szobába lesz használható, nem mintha értelme lenne a kertből lámpát kapcsolni a szobában, de meglestem kíváncsíságból.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.08.01. 21:48:23