status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #33202 Nem erről beszéltem, meg kiforgatod amit mondtam:) De persze ígyis lehet érvelni ahogy most te leírtad, viszont egy szóval nem mondtam hogy valami jár, járna. És különben már megint: "sok sok ember, jajj sok sok izzadság árán" ne nyajjjál már ennyire senkit könyörgöm.
Ha nem hangsúlyoznád ezeket ki, még talán el is gondolkodna az ember ezen részén is a dolognak, de így... És nem mondom azt se hogy nem így van hogy nem dolgozott vele sok ember. És ne általánosíts, mert lehet hogy pont az ilyen sok buta miatt tart ott sok minden mint ahogy te is vélekedsz sok dologról és ezek után kinézem belőled hogy te mégSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha külfödre mentél dolgozni, ha nem - és bár lehet pont azért amilyenek a körülmények, de akkor meg végképp nem értem ezt a szemléletet, miszerint "sok buta magyar 2015" - nem buta az hidd el, csak kőkeményen nyers és odabas*na mindennek, ha tehetné és a stíluson elcsodálkoznak egyesek hogy milyen dolog már ez.orbán gec*t is sajnálod, meg ezt az egész mindenséget, na de ebbe végképp nem fogunk itt belemenni.
Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.25. 13:24:50