status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totti5
    Sosem értettem amikor egy filmben vagy játékban megy a fiatal karakter leszólása.

Lara most kezdi a szakmát. Ha valakinek csak annyi jött át hogy miyen a hangja meg hogy nem HC 20 év kincsvadászat tapasztalatta a háta mögött, az nyilván nem élvezte a játékot, azzal meg nem lehet mit tenni. Nekem mondhatod, hisz semmi bajom nem volt vele, nem éreztem semmit abból amit mondasz. Bírom a fiatal larát és a színésznőt is.

Teljesen más a képi világa és a hangulata a 2013as résznek mint előtte, ami beleillik a képbe hogy Lara a szakmát nem az iskolapadban tanulta, hanem az élet büntette és képezte ki. Erről is szólt a reboot.

Uncharted nem tudom milyen kontextusban jön ide, hisz kaland elemkben sokkal többet nyújtott a Tomb Raider, a pályadesingek is teljesen mások voltak mint ahogy a hangulata is. Attól hogy a harcrendszer kapott egy cover systemet amit amúgy MINDEN akciójáték megkap, meg kell kapnia hisz ez a normális mechanika egy ilyen játék esetében, még nem lesz a Tomb Raider Uncharted.