status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
A witcher-t igen, mert az a "legszebb" abból látok képeket mostanában.
De ez az egész fotomod hogy mennyire ronda, meg látszanak a hibák, erre írtam hogy minden játékban van hiba nincs screenshot manapság ami tökéletes, és ne látnál homályt vagy recéket vagy szar textúrákat, max 1-2 játék.
És ezért mondtam Moby-nak hogy még mindig egy kiragadott kép jobban mutat ez a shadereknek köszönhető valszeg mint egy inkább olyan motor ami részletesebb mint a witcher, de hiába ha nem olyan a technika, hogy egy sandboxban egy fa ugy nézzen ki mint mondjuk egy csőjátékba.
Ott az order, abból kiragadok egy képet amin egy asztal mellett áll egy karakter megint szebben fest háttérként mint egy mmorpg-ből egy hegy tetején áállva összevissza minden fa bokotr meg napsütés, mert az hogy ORDER vagy RPG, asztal vagy táj, az megint más kérdés, de az az rpg játék tájképe tuti nem lesz olyan mint egy csőjátékban egy asztal amit annyi poligon alkot meg shader mint az rpg-ben 1 bolygót.
Persze a háttér kell hogy kötődjön egy kedvenc játékunkhoz mert akkor mitsem ér a dolog, akkor sem fogjuk szépnek látni.
De nekem a GoW tetszik, maga a karakter stb, én ezt szívesen látom a monitoron még ha csak a fogait is látom. :D
Nem kell mindenre azt mondani hogy baromság , meg hülyeség, ennyi.
Vagy azt hogy igen igazad van minden játékból ha állóóképet nézel van kisebb gyengeség, vagy, megmutatom hogy nem, és itt egy kép hogy nesze van ilyen.
IGEN, a Witcher-nek is van olyan része ami fazsa, persze, de nem a fenyőfákkal, nem a 2cm-es látótávval utána meg homály.
Persze részemről, mindig függ mihez képest nézem.
Itt a Gow-ban biztos azok a bokrok levelei technikailag egy fos, és valszeg csak ezt láttatják veled, a witcherben meg minden részletes 3d-ben, csak hiába ha fényképen meg ilyen egy fa.
Meg utálom egy játékban mikor a tárgyak hülyén vannak egymáshoz illesztve.
Sokszor a karakterek végtagjain lehet észrevenni, most nem megyek bele a részletekbe, mert az már más téma.