status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #32491
    Hallod.

Bocs hogy nekedis ezt mondom, de olvasson mindenki vissza.

A többiek azon lovagolnak hogy mekkora terület, mekkora táj, milyen napsütés, de leszarom, ha egy szargeci kis rubikkocka van a képen, de az kibebaszott igényes és nem kibebaszott pixeles meg homályos, akkor azt teszem ki a háttérnek.
    Annyira érthetően mutattam és mondtam el, és nem értem miért megy állandóan az hogy szarozom a játékot, nem szarozom csak mondom hogy szerintem a screenshotokon inkább csak a karakter fasza, ha ezt kitenném mondjuk.

Nem a mennyiségről van szó, hanem ha 2 kis kibaszott levél van a képen ne legyen olyan mint az a fa, a GoW prevgen és van 2 bokor, de a levelek rajta kint háttérképként is jobban néz ki, mint a Witcher zizis háttere a 218 fával.

Ennél jobban nem tudom elmondani.

Én azt értem ők miről beszélnek, csak ők másról beszélnek, azt hiszik a játékkal van bajom, de nem.
    Rengeteg játék van hogy fasza a grafika, mégis sok dolog miatt háttérkképnek fos (nekem legalábbis)
    De játékként fasza, élőben.
    Sok játéknál ezért vagy cg képekkel csinálok hátteret vagy átvezetős minőséggel, vagy neadjisten élőszereplős art, stb.

Nem tudom elégszer hangsúlyozni hogy most nem a sandbox tekintetben mért igányessége rossz a játéknak, érthető hogy a fák nem néznek úgy ki mint egy 2x2 méteres területet renderelő játékban, de NEM ÉRDEKEL MIKOR FOTÓZOK ÉS DIREKT HÁTTÉRKÉPEKET PRÓBÁLOK CSINÁLNI. :D