status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • arty
    t100 ffbje a momot simán veri, konkrétan teljesen használható cucc - amikor hozzám került, assettoval (szerintem legjobb a célra) meghajtottam és ledöbbentem, hogy a momo felett hogy eljárt az idő (gt6 miatt volt nálam mindkettő) és h mennyire adja így is az élvezetet (vs. bill/gamepad)
    haver dfgtjével összevetve már nem ennyire rózsás a helyzet, a th esetén a 270 fokos elfordulás komoly bökkenő, viszont pl a pedáljai simán kárpótolnak (logiteché szvsz döglött angolna ellenállását váltja ki :D ), ahogyan a fülek is korrektek a százason

t80al ne viccelődj már, nem ffbés kormányokra szót sem érdemes pazarolni, annyira nem adják az "élményt"

aki teheti, nyilván a t300as th-t vegye, mert egész más élmény (viszont 3-5x (!!!) annyiba kerül...)

---

moby: nem gondoltam, hogy a driveclub-ot ennyire elhanyagolják kormányos szempontból ... noha azért én a magam mércéjével is megnézném szívesen (majd egyszer meg is fogom), mert én a kormányos irányításért bármit megadok... más kormányos topikokban hülyének is néznek, amiért most wanted2-t és therun-t is azzal toltam, gamepad helyett :) viszont a helyedben a boxra is alacsony elvárásokkal készülnék, az ottani forzák sem a csúcsot képviselik az ffb tekintetében, a többi multiplat autós meg ugye ott jóval sz*rabb...
    Utoljára szerkesztette: arty, 2015.07.12. 12:32:21