status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Tök jó ez a Batman, bár
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a harc néha kibillenti a feelingből. olykor meg az is elég jó tud lenni.
    Keveslem a silent-es dolgokat, ahol TÖBB embert csendes módban egyszerre eltudsz intézni. Illetve ha olyan módba kapod el - mert az special - akkor 1 ütés, amúgy meg sok és akkor már néha picit gyengébbnek érződik Batman.
    Pl. volt olyan rész ahol 5x kinyírtak min., 3 Brute volt, megvagy 20 kicsi. De az kamu azért hogy ököllel megüt és über ruhába, ami fejlesztve van 1/3 életet levette kábé. Utána meg egyszer jól sikerült indítani és tök könnyen meglett.
    Na de itt se volt olyan, hogy be szedsz Silent takedown-al többet stb. Rendesen arra vitt, hogy csapd szét őket a gecbe. A fejlesztett Batarang kb semmit nem ért ellenük, de azért megszórtam őket távolról.

Egyébként ma volt, vagyis még tart is a léghajó/aircraftos rész és olyan érzés volt ott a sok barangolás, mintha nem is Batmant játszanék...annyira jó sci-fi volt. Billegtetni, a hajót meg ilyenek. Egyből vízionáltam is vmi jó kis scif-is játékra, meg mintha a Dead Space lenne csak hasonló részben (kimaradt, de amit láttam belőle) jöhetnek ilyen cuccok egyébként, ahol megvan ez a interakció, kütyük, scifis okosságok (és esetleg az űrben játszódik)

Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.12. 00:23:00