status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • samsung123
    Nem érted a lényeget, itt nincs szükség fergetges történetre, állandó akcióra, hihetetlen grafikára ahhoz hogy jó játékélményt adjon, hiszen itt maga a játékmechanika elviszi a hátán az egészet, amin videón kersztül semmi nem jön át. Én órákig eljátszottam 6pixeles androidos VR horror vagy lövöldözős játékokkal, mivel a beleélis funfaktor, még gagyi, haványozottan trehány játék estében is jól működött. PS4 kontroller kézbe, beállok a szoba közepére, és mivel a teló van a fejemen igy nincs vezeték sehol, akár 100x is megfordulható a tengejem körül és a játkban is úgy forgok, a PS4 kontrollerével meg oldalzok és megyek előre hátra, a bal analóggal, a jobbal pedig a kezem mozgatom/fegyver. Így akár előre is lőhetek miközbe oldara forditom a fejem, amit VR nélkül sehol se tudsz megcsinálni, mivel ha jobb analóggal forgatosd a kamerát és célkersztet együtt, itt pedig különválik mint a valóságba. Namost ez megvan fejleve a legjobb 3d hatással (nincs crosstalk, nincs fényerőcsökkenés, full nagyba látsz mindent, nincs "Keret" se) A Project Morpheusnál meg meglesz fejelve még, hogy akár két külön kezedet is mozgathatod,(nalókával vagy egy kezdet a dualshockkal) és gugoláskor valóban legugol a karakter, vagy elhajolsz stb. egyedül ami megmarad az a lábad mozgásának "kihagyása" ez vagy kontreller történik(előre hátra és oldalazás jobbra balra) vagy hangfeismeréses jelszavakra, (gó, rán, valk stb) egy harmadik típus amikor odanézel ahová menni akrasz és sriptelve odamész, de ezek kombinálhatóak, ahova nézel és kimondod a vezérszót megy is karkter oda ahova Te akarod. Rengeteg megoldás és ötlet van még benne.
    Nem beszélve a hangzásról, mivel a Te fejed mozog azaz a Te füled mozog így a hátulról jövő hangok hátulról fognak jönni fixen mindig, nem pedig a hang vándorol a képnek megfelően hátra. Természtesen egy kiépített 5.1rendszer kell hozzá. (a fejhalgatós módszer élénye nemváltozik.) Tényleg új távlatokat nyit. És még nem is beszéltem a arról amit a Microsoft a holo lensel csinál, amit egy kamerával felszerelt VR-is tudja ugynazt (sajna a holo lens befog dőlni, mivel a az csak AG-t tud, de VR tud VR-t és AG-t is) A másik nagy poén még a nemcsak fej de szamed mozgásának közvetése, és az alapján nézel körbe, az ami igazán becsapja az agyadat,(és mégtöbb lehetőség nyilik meg) de azt a PM nemfogja tudni még.
    Csak röviden megpróbáltam érzékeltetni, mi is a lényeg :D Nem beszélve arról hogy hagyományos módon is használhatunk egy VR sisakot, mint egy sima 3D kb 55colos OLED TV! És ennek visszafele kopatibilitását régebbi játkokkal is megoldható relative könnyen konzolon is. PC-n meg aznnal. A mozizást már ne is említsem, vagy az interktív filemzét...