PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Order 2015 eleje hivatalosan is. Remélem nem úgy lesz early 2015 ahogy a DC volt early 2014

Gametrailers preview

Polygon preview

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Van, elõször én is magyarra raktam, de visszaraktam végül angolra, annyira eltért a szöveg meg a beszéd.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

AntiHero
Van 😄

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Nyugtassatok meg hogy van angol nyelv is a magyar lemezen 😄

gibson9
Ugyan az ac4 topicban is megkérdeztem, de felteszem ide is.
Van aki megvette a Buccaner Edition-t ps4re? Abban a verzióban is magyar a játék? 576ban nem tudták megmondani biztosra. Pedig most 21ezerért adják. Szívesen beszerezném, de csak ha az is magyar.

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Sziasztok! Lenne egy problémám bízom benne hogy valaki tud majd segiteni! 😊 Szóval a baj az hogy régebben próbáltam valakitõl letölteni a premiumot bf4-hez amit sikerült is letöltenem tõle de aktiválni nem tudtam az akkountját az ismerõsömnek a gépemre igy használhatatlan volt, gondoltam a notification menüpont alatt a downloads-ból kitörlöm azt a premiumot mert majd veszek inkább egyet magamnak. Nos ma 40 fontot költöttem rá majd a store már azt irta ki hogy installálva van a gépen a premium! 😞 Hiába töröltem le a notificationsból akkor is megmaradt. Hogy lehetne a saját akkomon újból felinstalállnom a premiumot amit megvettem, és kiszedni az elõzõleg más akkountjáról letöltött premiumot ANÉLKÜL hogy az eddigi rangom elveszne a multiban? Hálás köszönet ha valaki tudna benne segiteni!!!

Kongy
Nappal is szép a játék grafikája?<#fejvakaras>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Na 3 óra PS4-es WD után kijelenthetem, hogy ez bizony egy kurvajó játék.
Sajnos a GTA5-el nem játszottam, így viszonylag kevés open world stílusú játékkal játszottam, de ez eddig viszi a pálmát.

A grafika kurvajó, az autóknak van egy volán mögötti nézete, mikor abban vezetek (kb mindig), néha teljesen olyan mint a valóság, PC-n eddig ezt még sohasem tapasztaltam.

A történet jó, bár 3 óra alatt, 3 kampány küldetést csináltam, kíváncsi vagyok mi lesz a történet.

A Sidequestek is kurvajók, van többféle misszió; vigyél el egy autót ide, kapd el ezt, gyõzd le azt, a szokásos.

A telefonos rendszer (minden dolog kvázi egy APP) is jó, kivéve hogy nem látszik mennyi az idõ! Ez utóbbi eléggé hiányzik.

A multiplayer is kíváló, egyszer random betámadott egy hecker, de a bolondja közvetlen mögöttem próbált hekkelni, így gyorsan meglett.
A traffic control cumóval gyorsan el lehet õket kapni.

Kipróbáltam hogy én is hekkelek valakit, de az ellenfél full random szaladgált és megtalált, erre beszálltam egy autóba hogy elmeneküljek, aztán szét gránátvetõzött azonnal, kissé illúzióromboló volt.

Aztán versenyeztem is, ez viszont kurvajó, random váltogatja a pályákat, versenytípusokat és az autókat is, volt egy motoros verseny is, az is nagyon jó volt, ahogy mindenki összevissza nekiment mindennek.

A versenyzõst részt sokat fogom gyakorolni a The Crew-ig.

A harcrendszer is jó, a szokásos fedezékbõl kinézõs fejbelövõs, én mondjuk baromi béna vagyok a kontrollerrel így strong aim assistot állítottam be, azzal már elég eredményes vagyok.

Patch nincs, viszont egybõl kaptam 3 serial keyt, amikkel kaptam ruhákat meg fegyvert, semmi extra (ja meg a küldetést).

Úgyhogy eddig tetszik, késõbb kíváncsi vagyok milyen lesz.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Mr Manson
Watch Dogs megjött.
Van 0day patch? Ha igen mekkora?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nincs baj a kapcsolóval, így van tervezve, simán le van spórolva a gumitalp. Így pedig simán hozzáér az asztalhoz.

ezek szerint nem a kapcsoloval van a gond hanem hogy a burkolat nyomja meg, gondolom szorul, feszul az egesz ott.
en csak erdekessegkeppen irtam az xbox-os sztorit, xbox-os vagyok nincs ps-em. 😊
TDC Geronimo
Majd este meló után :y

Kongy
Na ki tolja már a Watch Dogs-ot? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Legalább olyanra csinálták volna, hogy csak az ujjadat érzékelje, de más tárgyakat nem, mint a retina kijelzõ iphone-on. <#nyes>

Próbáld ki, a lemez kiadó gomb alatt nyomd meg konkrétan a gép alját, ott ahol az a kis csík van. Ki fogja adni a lemezt.
deep
PSN-en.
PS+-t hol érdemes venni? Livekodok.com?

Tatyla
Júniusi ps plusrol van már valami hír?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

emlekszem mikor meg az elso szerias xbox360-am volt es fostam a 3led-tol, en is radirt raktam a gep 4 laba ala hogy jobban jarjon a levego, 3 db pc hutoventilatorbol meg egy walkman-tapegysegbol csinaltam a jobb oldalahoz odarakhato kis hutest hogy mikor kikapcsolom a levegot pumpalja be, hatha hosszabb eletu lesz majd a gep. hat nem lett, osszesen 2x lett nalam szar, az uj tulajnal is beszart meg 1x legalabb... 😊
Tegnap este hirtelen kiadta a lemezt játék közben a csúcs gépeztet. Néztem miafaszvan. Aztán persze elkezdett kerregni, állandóan adta volna ki a lemezt... utánanézem és áramtalanítani kell, majd megforgatni, és lehetõleg a gép aljára tenni gumitalpakat, mert a lemez kiadó gomb alatt lévõ kis csíknak nem lenne szabad az asztalhoz érnie, mert, hogy az szuperérzékeny, vagymi. Csodálatosan lespórolták a gumilábakat a géprõl, de szerencsére volt otthon, így most jó. Ezt csak azért írom, hátha valakinek is volt/lesz ilyen problémája.
arty
jah, de ezt inkább AC mellé inditott másod-fõ-frencsájznak látom/várom ubitól... (amennyit beleöltek, amekkora a hype)

Forza.

TDC Geronimo
Order úgy néz ki február. Jelenlegi állás szerint.

Kongy

Kongy
Na igen, nem járja, hogy az AC-k végigviszik magukat...

Totti5
Splinterbe is volt 😊 ( a remény még nem halt ki )

Remélem az idei ACba is lesz valami már...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
HÁÁÁ!! NEHÉZSÉGI SZINT!!! 😄 (ubi miatt erre az eshetõségre nem is gondoltam 😄 )

Forza.

arty
volt kép, ahol élesebb volt, de sokhelyen olyan volt mint egy render! (recementes, de homályabb)

Forza.

na ez egy nagyon nagy <#eljen>

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Totti5
Tudom már próbáltam a hétvégén😊

TDC Geronimo
Tessék te aggódtál, hogy könnyû lesz, mint ACk

There's 4 different levels, with Realistic being the hardest. You die in like two or three shots, and enemies can detect you easier.

Toljad realisticen 😊

TDC Geronimo
Oh shit, observation mode is awesome. You can invade someone and follow him while remaning undetected (until the 100% bar is full) . He doesn't even know that you're in his game, lol.
It's crazy. And because the same thing can happen to you at any time it works wonders on your paranoia. Suddenly every NPC that acts "off" is a potential player spying on you.

Ez az ami miatt a seemless online cucc marha nagy poénnak tûnik 😄

Totti5
Storyt, körülményeket nem tudjuk és egyenlõre bízzuk a fejlesztõkre hogy mit akarnak, talán õk jobban tudják.

Totti5
Max képeken homályos a Ryse, de az meg kit izgat 😊 élesbe beszabehugy minden.

Totti5
Szél, fák látványa megvalósítása nagyon sokat ad a hangulatnak. Sandboxban ilyen jó még nem volt.

zzeN
Ingyen fegyver Watch Dogs-hoz:

http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/

Enter code: 2L4K-7KK5-HFM9

Choose your platform: PS3/PS4/360/XBONE
Get new code
Redeem in Store
Get the MP-412 Gun

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kongy
GTA V-ben pont fordítva csináltam, mert este nézett ki szarul a játék, itt meg majd nappal alszok 😄

The Norberto
Hát jah... Ezért kerestem volna tömörítetlen verziót.
TDC Geronimo
pl ez is, de hát ez youtube ugye szarrátömörítve.

TDC Geronimo
neogafról. Jó pár embernek megvan már. Sokkal több a PS4 ezért több a videó/kép is onnan. Boxosból is van már pár, de azok csak youtubesok.

The Norberto
Ezeket honnan szerzitek? Xbox One verzióról nincs? Akár hogy keresem semmi. De ezeket a PS4-es verziókat sem találom csak itt....
TDC Geronimo
Elmész hideoutra mindig és átalszod a napot, problem solved! 😄

TDC Geronimo
Na képek nem jöttek be mindegy...

TDC Geronimo

"Also in the new gameplay video I can notice better sub-surface scattering on the characters especially the Lady's face which looked CG uncanny valley before but now looks more natural and human."

Fejlesztés alatt a cucc gondolom nem kell magyarázni mit jelent.

Kongy
A víz brutális, meg az esõs idõ nagyon jól néz ki a játékban... Csak nappal ne legyen, mert kezdõdik a fakó életlen szar grafika..

TDC Geronimo
2gb-os "raw" PS4 gameplay capture

"1080p 30fps, 30mb bitrate, shows some weather, cops, boat gameplay, its 2gb"

Ha érdekel valakit normális minõségben.

n000rbi
Ne ugorj már nekem 😄, franc se parádézik, csak látni a különbséget (és nem csak a ruhában😊)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
Jé fejlesztés közben változott a cucc. Más ruhákat kaptak milyen meglepõ 😄

Nem kell parádézni a semmin megint.

Kongy
"akkor nem értem miért nem tudták ezt is azzal megcsinálni."

Itt az Anvil-ra gondoltam. 😄 Tudom, hogy nem az hajtja, akkor nem így nézne ki... Mondjuk az Anvil-os kinézetet is el lehet b.szni lásd legutóbbi Prince of Persia.

Amúgy a WD egész sok elemet átvett a Splinter Cell-tõl is, pl az ellenségek figyelmének elterelése egy az egyben SC-n alapul, plusz a közelharci sunyulós támadások is.