PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gametrailers preview
Polygon preview
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Van aki megvette a Buccaner Edition-t ps4re? Abban a verzióban is magyar a játék? 576ban nem tudták megmondani biztosra. Pedig most 21ezerért adják. Szívesen beszerezném, de csak ha az is magyar.
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Sajnos a GTA5-el nem játszottam, így viszonylag kevés open world stílusú játékkal játszottam, de ez eddig viszi a pálmát.
A grafika kurvajó, az autóknak van egy volán mögötti nézete, mikor abban vezetek (kb mindig), néha teljesen olyan mint a valóság, PC-n eddig ezt még sohasem tapasztaltam.
A történet jó, bár 3 óra alatt, 3 kampány küldetést csináltam, kíváncsi vagyok mi lesz a történet.
A Sidequestek is kurvajók, van többféle misszió; vigyél el egy autót ide, kapd el ezt, gyõzd le azt, a szokásos.
A telefonos rendszer (minden dolog kvázi egy APP) is jó, kivéve hogy nem látszik mennyi az idõ! Ez utóbbi eléggé hiányzik.
A multiplayer is kíváló, egyszer random betámadott egy hecker, de a bolondja közvetlen mögöttem próbált hekkelni, így gyorsan meglett.
A traffic control cumóval gyorsan el lehet õket kapni.
Kipróbáltam hogy én is hekkelek valakit, de az ellenfél full random szaladgált és megtalált, erre beszálltam egy autóba hogy elmeneküljek, aztán szét gránátvetõzött azonnal, kissé illúzióromboló volt.
Aztán versenyeztem is, ez viszont kurvajó, random váltogatja a pályákat, versenytípusokat és az autókat is, volt egy motoros verseny is, az is nagyon jó volt, ahogy mindenki összevissza nekiment mindennek.
A versenyzõst részt sokat fogom gyakorolni a The Crew-ig.
A harcrendszer is jó, a szokásos fedezékbõl kinézõs fejbelövõs, én mondjuk baromi béna vagyok a kontrollerrel így strong aim assistot állítottam be, azzal már elég eredményes vagyok.
Patch nincs, viszont egybõl kaptam 3 serial keyt, amikkel kaptam ruhákat meg fegyvert, semmi extra (ja meg a küldetést).
Úgyhogy eddig tetszik, késõbb kíváncsi vagyok milyen lesz.
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Van 0day patch? Ha igen mekkora?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Forza.
Remélem az idei ACba is lesz valami már...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Forza.
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
There's 4 different levels, with Realistic being the hardest. You die in like two or three shots, and enemies can detect you easier.
Toljad realisticen 😊
It's crazy. And because the same thing can happen to you at any time it works wonders on your paranoia. Suddenly every NPC that acts "off" is a potential player spying on you.
Ez az ami miatt a seemless online cucc marha nagy poénnak tûnik 😄
http://watchdogs.monsterenergy.com/desktop/
Enter code: 2L4K-7KK5-HFM9
Choose your platform: PS3/PS4/360/XBONE
Get new code
Redeem in Store
Get the MP-412 Gun
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Also in the new gameplay video I can notice better sub-surface scattering on the characters especially the Lady's face which looked CG uncanny valley before but now looks more natural and human."
Fejlesztés alatt a cucc gondolom nem kell magyarázni mit jelent.
"1080p 30fps, 30mb bitrate, shows some weather, cops, boat gameplay, its 2gb"
Ha érdekel valakit normális minõségben.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Nem kell parádézni a semmin megint.
Itt az Anvil-ra gondoltam. 😄 Tudom, hogy nem az hajtja, akkor nem így nézne ki... Mondjuk az Anvil-os kinézetet is el lehet b.szni lásd legutóbbi Prince of Persia.
Amúgy a WD egész sok elemet átvett a Splinter Cell-tõl is, pl az ellenségek figyelmének elterelése egy az egyben SC-n alapul, plusz a közelharci sunyulós támadások is.