status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Hát nem tudom. Továbbra sem. Lehet szeretni a Bloodborne-t a hangulatáért, elfogadom. De azt senki ne mondja nekem, hogy az szórakoztató, hogy egy adott szintet kb. 50-100 halállal tudsz teljesíteni csak ,ráadásul úgy, hogy mindegyik játék után spuri vissza a legelejére.

Ez egy darabig oké, de ha folyamatosan azzal szembesülsz, hogy kudarcot vallasz, az minden emberben frusztrációt okoz. Ráadásul, ebben a játékban ez a lényeg, és semmi más. A játék lényege, hogy megszivasson. Nem tálal fel történetet, nemhogy komplexet, semmilyet, nincsenek karakterek a játékban, más szereplők, akik érdekesek lehetnének. Más karakterek hiányában nincs interakció másokkal. Nincs lendületes cselekmény, mert cselekmény sincs. Ez gyakorlatilag egy szín tiszta platformer játék RPG köntösbe bújtatva. Szint, ellenfelek, boss. Következő szint, ellenfelek, boss. S így megy a végéig. A Mario 25 évvel ezelőtt pont ezt tudta 2D-ben. Csak az szórakoztató volt.

Én, és vélelmezem, hogy minden más normális gémer azért ül le játszani, hogy a játék minden percét élvezze, sikerélménnyel és jó érzéssel legyen tele. Ebben a játékban egyik sincs. Színtiszta frusztrációt és szar érzéseket generál. Már ebben is kudarcot vall a több játékkal szemben.

Az, hogy Metacriticen 90%-on áll, semmit nem jelent. A szar sem lesz attól finom, hogy legyek milliói dongják körül. Elmondtam már párszor ezt is.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.06. 13:01:05