PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alaposan megnézve sok ott is a rece.

Ha fejlõdni akarnak, akkor az erõ nagy részét az effektekbe, szimulációba, részletességbe kell fektetni, és jobban jársz egy szép, dinamikus GI-al, sok részecskével és baromi részletes anyaggal, mint egy kicsit jobb AA-val.

shaken, not stirred

TDC Geronimo
platinumba ott is ennyi volt. Az volt a furcsa, hogy a sima kiadás is ugyanennyi volt, akkor már megrendeltem én is ezt.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Totti5
Hol, mennyi, melyiket?

Wolfenstein: The New Order Occupied Edition + Doom 4 bétakulcs + OST + nyakbaakasztó

Az Occupied Edition tartalma:
Wolfenstein: The New Order játék
Occupied Edition doboz
Wolfenstein kártyatartó
3 szett képeslap
20 oldalas útikalauz a megszállás alatt álló Nagy-Britanniához

17.7 ezer

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

TDC Geronimo
Na wolfit is elõrendeltem Watch dogs mellé. Digitálisan akartam, de miután megtudtam, hogy 50 gigás és EUba preload sincs így inkább kösz nem 😞

Jáj még jön mario kart is, drága hónap 😄

TDC Geronimo
Nem kéne már spórolni, mert van HW hozzá. Ott az infamous, eddig látott legjobb AA van rajta, ami konzolon valaha is volt. Felhívhatná Evo SPt és elkérhetné a receptet. Remélem azért a hátralévõ fél évben ez a probléma is megoldódik.

Miért, mekkora szakértelem kell ahhoz, hogy megmondja valaki recés, vagy sem? Rá kell nézni a képre, és látszódik. AA-n fog minden fejlesztõ elsõnek spórolni, messzirõl nézve, tv-n, úgysem látszódik.

shaken, not stirred

Totti5
Most mi a baj? azt látom hogy árkéd. Azt is hogy a hátsó kamera rendben van, mondom miért, mert neked ez nem tiszta ezek szerint : pl nem mozog össze vissza, elõre hátra, közel, távol mint egy Codemasters játékban, vagy nem seprünyél mint egy GTben. De biztos nem így van, hisz csak egy videó😊 Nos akkor mit is látunk a videón? ha ezeket nem.

Olyan jó olvasni a sok szakmabelit. A "Jani" a kõbányai lakótelep kilencedik emelet lakásából, a 6nm szobájából megmondja: ez recés. És szomorú. Nameg, hogy nincs elbaszva a seggkamera és sínen mennek az atók. Ejj, csettintek, megpödröm zsíros bajszom és gratulálok.
Totti5
Az kimaradt hogy az AI szépen megy egymás mögött a sínen, s rettentõ izgalmas ez a körbeautózás. ( GT6 feeling😞 )

Totti5
Melyik részénél ájultál el?😊

Nagyon szép lesz, jó kis árkéd ótókának tûnik. Mivel kormánnyal valszeg nem lesz jó, ez nekem kimarad, de elsõ dolgom lesz kipróbálni a demót ismerõsnél, sõt azért el is fogom hozni a PS4ét és letesztelem Fanateccel. Az a biztos.

Ami nagyon tetszik, hogy nincs elbaszva a seggkamera! Végre valaki aki jól csinálja a T10 mellett! <#eljen>

TDC Geronimo
Csúnyának nem csúnya, de recét látok bõven 😞

Remélem lesz belõle HQ.

tenyleg nem sokat latni. csunya es recesnek tunik, pedig nyilvan nem az. NEM lehet az, ha mar 30 frem...

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

deep
Akkor valószínûleg hazzudtam 😄
TDC Geronimo
Gamersyde minõségû videót akarok ebbõl nem youtube fost 😞

TDC Geronimo

te. ezt. itt (vagy a lealdozott-ban).😊
pontosabban ugy mondtad, hogy BARMIT veszel a jatekhoz, tied marad a jatek is.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

deep
Én? Mit? Hol?
Omlás
Engem is csak a végeredmény érint és érdekel de azért egyre betegebb számokkal dobálóznak évrõl évre valljuk be 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

korabban ezt meg ugy adtad elö, hogy ha dlc-ert fizetsz csak, akkor a jatek is tied lesz.😄

deep
Mondottam volt ugye... MINDEN contented hozzáférhetõ marad a PS+ lejárta után, amiért akár csak 1 centet is, de külön fizettél.
MajczMilena
XBOX ONE a király, a PS4 nevetséges

Uradat, Istenedet imádd, és csak neki szolgálj!

TDC Geronimo
Nem félrekommunikálás volt. A blogpostba olvasni többet róla.

warass
Akkor tényleg csak "férevótkommunikáva", köhömmm :'D

TDC Geronimo
IGNen lesz ma rendes gameplay videó elvileg 4kor.

TDC Geronimo
PlayStation Europe ‏@PlayStationEU 37m
UPDATE> If you have #DRIVECLUB PS+ Ed & upgrade, we'll ensure you keep full game access even if your PS Plus runs out

max a fenysav vilagos, a tobbi meg bullshit.

Kongy
"A Sony Computer Entertainment Europe vezetõ tervezõje elmondta: a DualShock 4 fénysávja a Morpheus VR miatt van jelen.

A fény arra kell, hogy a virtuális valóság szemüveg pontosan követni tudja a kontroller mozgását, s így máris világos, hogy a Sony miért nem engedi kikapcsolni ezt a fényt, holott sokan panaszkodtak arra, hogy visszaverõdik a tévén -- a legutóbbi rendszerfrissítéssel azért valamelyest lehet tompítani a fényen, ha valakit nagyon zavarna."

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

Sir Quno Jedi
Így van. Bár most még pcn is drága, de adják majd alább és beszerváljuk. Addig meg vannak hasonló gammák, amiket újra lehet tolni. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Kongy
Hát emberek, nem gondoltam, hogy ezt fogom mondani, de kellemeset csalódtam a Bound By Flame-ben! Nem eszeveszett kaszabolás, van benne egy jó kis Witcher-re hajazó harcrendszer. Azt mondom nem rossz. El lehet vele lenni. A grafika sem rossz. Nyilván 18 ezret nem ér, de én simán adnék érte 5-6 ezret. Annyi reális érte.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
A nyálamat is sajnálom tõlük, hogy leköpjem õket, nemhogy még pénzt adjak ezért a retekért.

Adversus solem ne loquitor

arty
Van lejjebb.

És hol van még a megjelenés 😄 (elkezdtem ma kormányt nézni ebayen xbox one-hoz...)

Forza.

Kongy
God of War IV istenem... Lehetõ legfeleslegesebb dolog, mondom ezt a széria rajongójaként. Az a trilógia úgy volt jó, ahogy volt, nem kell sem elõzmény, se folytatás...

Totti5
Ha igaz is, mitõl kell most bekakkantani? tisztességes felhozatal lesz, a javát már tudjuk.

Morpheus - VR cím - LittleBigPlanet, Tearaway készítõi, biztos valami cuki és kreatív dolog
Gran Turismo 6 - ugggyan már, viccnek is rossz, el kell felejeteni, 0áról elkezdeni csinálni egy GT7et
God of War IV - biztos lesz 2015-2016
Syphon Filter - ez érdekes lehet, VITÁRA?😊
WipEout - jajj... ahogy nézem most ez a sláger, mindenki odavan. Miért???? jön egy letöltõs F2P rész ahogy ez a széria áll
Quantic Dream - biztos lesz 2015-2016ban
The Order: 1886 - idei EX, sok gameplayyal!!!
Ninja Theory - biztos csinálnak valamit, a kérdés mit...
Guerrilla Games - biztos csinálnak valamit a kérdés mit...
Project Beast - ez már le van leplezve, jó lenne ha csak ideiglenes EX
The Last Guardian - ebben valaki még hisz?
Driveclub - biztos? lesz, 1 év késéssel
Grand Theft Auto V - multiplatform
The Last of Us 2 - ne legyen, legyen más!

Sok játék lesz sok szép videóval idei megjelenéseknél sok gameplayyal. Nem lesz ok panaszra.

Kongy
Amúgy ez az e3-as lista tuti fake, mert túl szép, hogy igaz legyen...

Mondjuk a Shadow of the Colossus miatt.
Kongy
Hát nemtom, nekem nem jött be se az ICO, se a SotC annyira. Nem voltak rossz játékok, de annyira nem voltam elájulva tõlük mint mindenki más...

Moby
Francis meg is mondja a frankót LOL
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

#NODRIVECLUBNODRMFUCKYOU GAIZ.

Mondjuk azért, te ész, mert a készítõk elõzõ (legalábbis az a kettõ amirõl én tudok) játékai is kurva jók voltak.
TDC Geronimo
Sose értettem ezt a nagy rajongást a last guardian iránt. Gafon is szerintem a 80%a azt se tudja mi az, de ha mindenki rajong érte, akkor beáll õ is a sorba.

Moby
Tehát egy olyan játék, ami valójában sosem létezett, tömegek rajonganak érte, pedig néhány koncepten kívül szart sem lehetett tudni róla (hiszen nem létezik), azaz lehet VOLNA akár egy rakat szar is?
Félek ilyen feltételek mentén sosem lesz ps4-ed 😄

Nekem pont ez a 2 kellene a PS4 vásárláshoz, de ugye a The Last Guardian-t már nehéz komolyan venni, bármilyen információ is jelenik meg róla.
deep
Nem tudom elképzelni, hogy 50 dolcsis vásárlást semmissé tesznek.
= lesz a jatekbol egy teljes es egy demo verzio

TDC Geronimo
Nem tudom volt-e már, de ez elég gáz

"We think you’ll have a lot of fun playing DRIVECLUB once it launches on October 7th, digitally via the PlayStation store and on Blu-ray at your local retailer. If you’re an active PlayStation Plus subscriber and have been playing the PlayStation Plus Edition, but decide you want the full DRIVECLUB experience, you can purchase a one-time upgrade for $49.99. This will give you access to all five locations, 55 tracks, 50 cars and all 50 tour events, as long as your PlayStation Plus subscription remains active."

Magyarán, ha ps+ verziót upgradeled nem kapsz csak 10 dolláros kedvezményt, cserébe, ha lejár ps+ utána baszhatod az 50ért upgradelt verziót is...

TDC Geronimo
Pár új infó Last of Us PS4rõl. Már csak dátum kellene. Gondolom az majd E3on. Jó lenne tényleg jönne júniusban.

"We brought in all the hi-res models, and then it's on par with what you saw in the cutscenes," Druckmann said, speaking about the upcoming PS4 release with EDGE. "There's an improved lighting model. After that, we started looking across the board; enemies look a little blurry up close, so that was pretty easy. We ramped those up and saw a pretty significant difference.

"Our cinematics are now running at 1080p and 60fps, and that involved rendering them all from scratch," he continued. "It's interesting that now , the bottleneck is 'Can we fit all this on the disc?'"

TDC Geronimo
Azt a listát szerintem valaki csak álmodta olyanok vannak benne.

azt irjak Outlast: Whistleblower DLC kb. 2-3 oras. par teszt is van mar, 8/10 körüliek.

vicc, hogy EZERT a DLC-ert hianyzik kicsit a PS4.😄

DualShockers de közben rájöttem,hogy ott olvastam a Beyond-ról is és semmi hír nincs róla tehát felejtõsek ezek a hírek,nem tudom honnan veszik.
Moby
Hát elég nagy faxságok vannak benne, de az elmúlt hónapok érthetetlen, agyrém sony lépései után én már nem csodálkoznék semmin.
Mondjuk az elég gyalázatos lenne, ha 2015 nyaráig kéne kéne várni az elsõ nd játékra, és 2015 végéig a mediamolecule-ra( <#ijedt> )