status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Hol voltak 3500-ért kuponok, wtf? - amúgy mondom az email cím ilyen érdekes volt - [email protected] :O
    És hogy ezek speckós cuccok, vmi oldalrol veszi gondolom. Elméletielg neki se lenne érdeke, mert ahogy beszéltem vele, nem úgy tünik hogy kamu. pl lett volna LAst of us is 6500-ért, ott volt az árlistában, rákérdeztem, de még ő mondta hogy nem éri meg annyira, mert az kb annyi mint a dobozos. Meg ha annyira átbasz akkor max 1x teheti meg.
    Speckó profilos dolog na az lehet kamu - és gondolkodtam rajta, h lehet megkéne próbálni átírni jelszót mégiscsak, de ahhoz meg emailes megerősítés kell vagy nem? Jelenleg várom a válaszát. Ma délután/este ment el szerintem a profil, délelőtt még toltam. Meg tegnap vmit gagyarászott hogy a Sony írt neki hogy tán másik emberhez is tartozik ez a profil és az nem tudja használni. Mondom wut, nem változtattam semmit, nem érdekel kusé van xd, azt mondja ok és még ment egy napig.

Moby: nem fogadja el a jelszót ami volt, csak offline van már a profil a gépen, a licensz elpárolgott
    Te linkelted ezt a hirdetést, h occsó játék Batman, bár ott nem írja hogy digitális asszem. (hardverapros cucc) - bár érdekes, mert lehet azért nem is volt odaírva, hogy mert tilos ott ilyesmit árulni.
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.07.06. 00:49:21