status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Dehogynem tudtam. Annak idején játszottam a Dark Souls-zal, az első pályán feladtam. Gondoltam magamban, az anyátok picsáját, én tényleg azért kapcsolom be a konzolt, hogy szórakozzak, s nem azért, hogy halálba szopassam magam, és frusztráljam. Tudtam, hogy nincs mentés, ha egy rossz mozdulat, spuri az elejére, de az azért ritka nagy szivatás, hogy a bossnál ha meghalsz, ugyanúgy vissza. Itt egy bosst letolni azért nem olyan egyszerű, 10-20 halál garantált, most akkor még 10-20szor játszam végig a pályát?

Bár már rájöttem itt az elsőnél, hogy úgy el lehet jutni a bossig, hogy nulla, azaz nulla darab embert nyírok ki, szépen elrohanok előlük. :)

Úgy játszani egy játékot meg, hogy állandóan ott legyen mellettem a tablet, hogy YouTube-videókat nézzek, jelentősen levesz az élvezeti értékéből. Akkor úgy érzem, hogy nem én játszom, csak lekopizom azt, amit más csinál. Kicsit amolyan csalásnak érzem.

Szóval a kurva anyját. Bár ma reggel úgy keltem fel, hogy csak azért is megcsinálom. :) Tegnap már majdnem eltörtem a kontrollert egyszer.
    Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2015.07.05. 08:04:12