PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Lol

Adversus solem ne loquitor

arty
én csak a tartalmukkal kapcsolatban tennék egy megjegyzést: ha kód formában van és már nem tudja õket beaktiválni, akkor se veszít SEMMIT 😊

Forza.

Sziasztok! Egyik haveromat érdekelné hogy lenne neki közelben eladó használtan Tomb Raider Game of the year edition PS4-re, és azt kérdezi, hogy a kiegészítõ dlc kódok azok a lemezen vannak vagyis majd õ is tudná használni majd a kiegészítõket, így hogy õ használtan venné meg a játékot, vagy külön dlc kódos a játék és nem biztos hogy tudja a kiegeket használni Goty verzában? Elõre is köszi a választ! 😊)

Moby
A ledre nehéz lenne fogni, mert (hogy ontopic legyek) a thelastofus zseblámpám a mai napig vígan égeti ki az ember szemét 4 gombelemmel úgy, hogy kb. naponta van használva. A tlou meg nem tegnap jelent ugye meg.

Moby
Nekem van egy olyan sanda gyanúm, hogy a zenét átküldi a konzrollerre ha kell, ha nem.

deep
És amikor se touchpadot, se a speakert nem használom? Akkor mitõl merül le 2 nap alatt lófasznyi játékkal? 😄
kirol
Na az elég gáz. 😞
Mi a faxért nem lehet kikapcsolni? 😞

TDC Geronimo
Lófaszt nem merít a light bar. Itt van speaker, touch pad meg ezer fisemfos, ami DS3ba nincs.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

arty
A DS3 ellen is az volt az egyik kritika, h nem bírja elég sokáig (box kontrollerhez képest) és imádom a sonyt amiért ennyire megfogott minden építõ kritikát és a nextgenre kijavította.

(épp tegnap ragasztottam a ravaszokra a müanyag bizbaszt, meguntam h állandóan leesnek/letörnek. Oké, 1 font/2db, de azé' egy gen alatt már jelentõs a tétel - sztem vagy a 10. szettem megy tropára. meglátjuk ragasztva hogy bírja...)

Forza.

Kongy
Nyilván az meríti. DS3-on alig volt valami fényforrás, bírta is elég sok ideig. Nem tudom mikor jön rá a Sony, hogy kb felesleges kamera nélkül, max majd akkor mikor a MS rájön, hogy a Kinect tök felesleges az Xbone-hoz alapból.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

5-6 ora, s halott.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

Kongy
Na ja az lett volna epic, ha a MGS-tõl elrugaszkodott MGR-féle Raiden küldetést kapunk. Raidennek pont a kard a védjegye szerintem... szóval kihagyott ziccer, hogy erre lusták voltak. Legalább ninja-run van.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kirol
Én még csak pár napja vettem meg a PS4-emet, de azt vettem észre, hogy a full töltöttségrõl úgy lement egy sáv a töltöttségrõl, hogy alig használtam pár órát a kontrollert.
A DS3-at szerintem 1-2 havonta töltöttem, persze elég keveset játszok idõ híján, de használatok kívül meg nem merült. Ez a DS4 nem tudom hogy mennyit bírhat, de ezek alapján gyanítom, hogy messze nem annyit, mint a DS4. Ez miért van? Az a hülye, felesleges kikapcsolhatatlan fény meríti?

arty
a vagy sem-et indikolnád? 😉)))

hogy elvagy egy demoval is 200 órát, az nem az, szólok elõre 😉)))

Forza.

DarkSector
Amúgy jók ezek a kis beugró emlékek, csak a karaktereket kicsit szebbre csinálhatták volna, mondjuk így poénos hogy a régi kockaemberek meg a mostani 3d közt milyen eltérés van. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jó oké.
De egy lövöldében gondolhatod hogy nincsen kard. 😄

Arra ott van a spinoff. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

shaddam
Hát azért amikor bejöttek a flashbackek a ps küldetés közben. Raidennek még kardja sincs

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
😊 Ja egymás exclusive küldetését aktiválták.
Halkan jegyzem meg az Xboxos karakter szerintem sokkal többet ér, vagyis most inkább ps-en örülhetünk vagy örülhetnek a játékosok.

Kongy
Ja néztem, jött egy 300 megás patch, abban benne is volt a Raiden-es küldetés. 😊 Ha lesz rá idõm végigtolom.

DarkSector
😊
Én nekem az ilyen lánykás mese nem annyira jön át, de biztos jó lehet, én majd Lara Croft GoL 2-õt akarok! 😄

shaddam
Kicsit meglepõdtem hogy nem elég a küldetés, még van kvíz is 😄 Kár hogy csak 1 küldetésben használható a retró effekt

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

DarkSector
Egy eredetileg PS3/PS4-es extra karakter a Metal Gear Solid Ground Zero-ban. (oldscool Snake, és Ninja Cyborg skin)

De már elérhetõvé tették a PS3/PS4-es extrát X360/X1-ra is, és fordítva.
Xbox/X1-es extra meg a rising-bõl ismert Raiden karakter.

kirol
Ez mi?

DarkSector
Én is így vagyok ezzel szerintem 3k-t megért.

shaddam
Fizetõsdemó vagy sem félelmetes mennyi idõt beleöltem már aztán ennyi a % 😄 Most unlockoltam a bónusz szkint

DarkSector
azért így arty stílusában kevésbé volt sértõ. 😄

Totti5
Splinter Cell az nyugati, ennek ahhoz semmi köze. Tipikus japóság... ami nekem nem jön be. Még szerencse hogy ingyen demó volt, így legalább tudom hogy nem érdekel sem ez, sem ami jönni fog.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Moby
Hm, egész jól kivonatoltad. Én sem lettem volna hatékonyabb 😄

TDC Geronimo
Gondoltam, akartam is írni, hogy MGS fanoktól elõre is elnézést 😄

"Haytert, nekem kicsit paródiának tûnt az õ szinkronja."

hogy mereszeled??!!! <#violent>

nem rossz a szadörlend, meg hasonlit is kicsit Hayter stilusahoz, de barmikor megszolal, a szinesz arca ugrik be. Hayter = Snake. PONT.

VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597

DarkSector
Megvolt a maga stilusa, ezért szerettük. 😊 3. volt a csúcs.

a normalis, elvarhato iranyitabeli fejlödestöl meg nem lett MAS, nyugatiasabb... meg amugyis: fingod sincs, mit magyarazol? <#idiota>

TDC Geronimo
+ komolyabb szinkron snakenak.

Akármennyire is istenítették Haytert, nekem kicsit paródiának tûnt az õ szinkronja.

TDC Geronimo
Hát szerintem gameplayben meg irányításban igen.

nem nyugatositottak semmit, ugyanolyan Metal Gear ez is, mint a többi resz volt. csak szebb + allkapocs szadörlend 😄

en tuti nem nyomnam a többi nelkül. el se tudom kepzelni mit fogtatok fel a GZ-böl, mert a kis leiras az elejen az kb 0.

arty
xboxon belefutottam a másodikba
graf állejtõs
rendezés állejtõs
játékmenet/sztorielemek - okádtam, shiftdel 😄

Forza.

DarkSector
Ugye most vicceltek hogy nem ismeritek a MGS részeket! <#ijedt>

arty
akkor lehet majd rápróbálok, fizetõsdemot meg veszek, ha 1 font lesz 😄

Forza.

TDC Geronimo
Én se nagyon toltam eddig MGSel, de ezt "nyugatiasították" így emészthetõ annak is, aki nincs a japó stílusért oda. TPt nagyon várom GZ után. E3on biztos lesz megint valami 10 perces TP trailer Kojimatól szokás szerint 😊

arty
1.) nemismerem
2.) japán képtelenség az egész sztori, gondolom 😄

Forza.

TDC Geronimo
Mé kár? 😊

DarkSector
Vagy 7? <#fejvakaras>

arty
tetszik a szabadság!

kár, h mgs 😞((((((((((

Forza.

DarkSector
Na ez nekem újdonság. 😊 Nekem 6 küldi van a menüben.

TDC Geronimo
Csak a storyküldi van éjjel. A többi side ops mind más napszakban.

DarkSector
Az haláli ahogy pofánbassza õket azzal a kis gránáttal. 😄

DarkSector
Basszus a GZ nem végig éjszaka játszódik?

TDC Geronimo
Vannak már kreatív sharefactorys szülemények 😄

Moby
Döbbenet milyen mélyrepülésben van a ps4 használt ára. Már 90-ért van gép, de 100-ért már játékokkal...

TDC Geronimo
Driveclub HQ trailer

Vigyétek vegyétek. Youtuben szart se látni abból ahogy ez valójában kinéz.