status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ragnar360 #31266 Havernak most megmutattam, a direct feed változatot a tegnapi teljes gémpléjről. Hát nem pattogott, nem örvendezett meg semmi: d
Persze jójó, de annyi, ha a körítést nem nézzük akkor hatásvadász, sokat látott dolgok. a Grafikát meg hamar benyeli az ember és kész,
Persze a régi Uncahrtedekhez képest is van ugrás bőven, de azért az is szép még mindig, így mivel hogy láttam, nem elveztem rá mint itt egyesek. És indokolatlannak is tartom azokat a reakciókat.
Egy Batmannél jobban kijön a grafikai élmény (lehet) - persze nem lehet összehasonlítani, de akkor is.
Nem mű Uncharted se, de kicsit mégis... olyan motion blur feeling, és lehet néha fakó színekkel operál. Persze szép, de valahogy semmi extra eddig. Viszont pl a 2. rész, havas, vonatos részénél a látvány az frankó volt:DD Akkor, most nem tudom milyen lenne:)
Egyszerűen ez a város olyan kit érdekel szint. Tetszett mikor a dzsip a sárba ott hagyta a keréknyomot (a darus építkezéses kikerülésnél vettem észre) - de ez is csak annyi hogy egyszer megjegyeztem és kész. Valahogy soha többet nem fog szóba kerülni.