status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na ők ha primary-re teszik ezeket a profilokat, amikre vezsnek 1-1 játékot, azt utána tudják a gépen lévő ÖSSZES másik profillal használni, mivel ha egy profilt beraksz elsődlegesnek, vagyis aktiválod a ps4-re, akkor annak a tartalmát és elérhetőségét, (PSN mint multiplayer) elérheted azon a gépen minden profillal.
Vagyis amire én gondolok, fogsz egy magyar profilt.
Ragnar_HUN, te haverokat felvezsel, játszol vidáman.
Mondjuk ezután gondolsz egyet, és veszel 10 játékot.
DE mindegyiket külön profilra, hogy ezeket utána odaadd legalább egy embernek, aki majd az adott játékkal játszani tud, de mivel te nálad lesz primary mindegyik, ők csak simán azzal a profillal játszhatnak, nem tudják még1x betenni a ps4-re elsődlegesnek, amíg nálad bent van már!
Vagyis:
Ragnar_farcry4 (veszel rá egy FC4-et)
Ragnar_batmanak (veszel rá egy Batman AK-t)
Ragnar_witcher3 (veszel rá egy W3-at)
Rangar_evilwithin (veszel rá egy EW-t)
Ragnar_gta5 (veszel rá egy GTA5-öt)
ezeket beteszed a gépeden elsődlegesnek, vagyis aktiválod őket a ps4 gépedre, a sdima HUN profilod ezekután tökmindegy hogy elsődleges-e vagy nem, illetve bármely más uj profil amit beteszel a ps4-re mindegy mik.
EZEKET betetted primary-nek, ez a lényeg.....letöltheted ezt az öt játékot, egyenként csak belépsz az adott profilba és ennyi megnyomod hogy download és kiléphetsz ha lejött elindíthatod a HUN-al.
Namármost itten van a csavar, ezeket a profilokat meg eladod, 5 embernek, mindegyik simán használhatja, letöltheti a játékot, játszhat, de csak így ahogy van, az adott profillal az adott 1 játékkal! Ám ezekre nem szabad értelemszerűen utána vásárolni, mert a gazdi akinél elsődleges azonnal elkezdi letölteni a játékot, vagyis másnak vettél magad mellett játékot.
Már csak azt nem tudom hogy úgy hogy oldanak meg profilt hogy megveszed és csak 1x enged letöltést....ezt nem tudom milyen megoldás, mert tuti nem az amit leírtam közösködős változat, amit én is és itt sokan alkalmazunk.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.07.01. 01:09:11