status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ra1n #30752 FC4-et One-on toltam ki.
Lényegében ha a FC3-at élvezted és nem untad meg,vágysz rá hogy ugyan azt (szó szerint mintha az fc3 pc változatát tolnád modolva új mapon, még az animációk is ugyan azok, plusz a mellékküldetések színe java 1-2 kivétellel) letold új helyszínen valamivel gyengébb sztori mellett akkó tetszhet. A frém One-on stabil vót, bugokba ritkán futottam (egyszer bezuhantam például a térkép alá,de ez tényleg csak 1-szer volt).
Az igazat megvalva tipikus ubifost klisé az egész játék. Magaslatokban belátod a térképet és a rajta elérhető mellékküldetéseket, a mellékküldetések állandó jelleggel ismétlődnek,van kb 4-5 féle (vadászat,verseny,supportrablás,stbstb). Eleinte élveztem a helyszín miatt, és úgy 10 óra után beleuntam,végigdaráltam mindent hogy meglegyen a sztori ami a 3-hoz képest gyenge. Továbbá 2 féle fő megnyerés vanik attól függően hogy ki szimpatikus neked, de annyira monoton repetitív az egész és annyira minimal dolog egész játék alatt hogy kit választasz hogy meg sem fordult a fejemben hogy újra kitoljam. Aki szerint ez a tavalyi év fps-e volt na az nem normális...