status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ragnar360
    Az, hogy amelyik karaktert szeretném main-nek, azzal nem lehet/vagy én nem tudok érvényesülni kicsit sem. Pedig nem most kezdtem a mortalt se (bár lényegtelen ennél, mert köze nicns a régiekhez meg amúgyis)
    Amennyire tudom és ahogy láttam is egy Scorpionnál sokkal sokkal könyebb kombózgatni bármit is, vagy a legtöbbnél.

Utoljára egy low statú gyerekkel player matchbe voltam. Cassie Cage-el jött. Folyamatosan spammelt szinte és ha elkapt a támadása védhetetlen, védekezésből is kiszed. Ráadásul már messziről eltudja indítani a mozdulatsort, olyan 1 méterről már biztosan. (Liu Kagnek semmi ilyenje nincs - ami van az egy gyenge belharc ököllel, lábtechnika, és a kettőt összehozni, fejleszteni a sok szargci easy karakterek ellen szinte esélytelen)
    Ha a sarokba beszorított kijönni sokszor nem is tudtál. Hiába késlelteted a felkelést. Gyors, elég jól variálható ő is.

Liu Kang belharca rém gyenge, ahogy tapasztaltam, de a kombókat mégis onnan kell indítani többnyire.
    Előre négyzet, háromszög, x - ez egy alap kombó ami nem ért szart, de hogy mi a nehéz ebbe is? Megmondom. Az előrét csak a négyzetnél szabat tolnod, utána semmi irányt nem tolhatsz - ütemezése se olyan egyszerű, aztán a végén meg elrúgja magától. Annyira lenne jó, hogyha elakarod lökni magadtól az ellent, azt megteszi.

Practice-be magmatól összefűztem 3 féle kombót is (és azok variációi). Mindhez közel kell kerülnöd a másikhoz és ha a sietségbe nem is rontod el, akkor az ellennek úgy kell helyezkednie hogy azt betudd vinni. (Majd lehet felveszem lol) És ez is ami esélytelen.
    Aztán persze, spammelgetés megy, meg amit ismersz azt variálod, csak Ligu Kangnél ezzel ritkán nyersz meccset :D Hiába hogy jól tud rugdosni. (Ja és ha csak azokat csinálom, az a gameplay még nekem sem tetszik)
    Utoljára szerkesztette: Ragnar360, 2015.06.28. 19:07:56