status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #30668
    Igen ez a problem úgymond.

Ha 1 megosztott profillal vagytok!
    Akkor a PS TV-n ahogy énis pórul jártam nemrég, de logikus ha belegondolok. Az account amivel játszani akartam, az ellenpárnál van primary-n.

Vagyis ő tud a saját profiljával nyomni, amit a sajátjára vesz és amit én a sajátomra, és fordítva nálam.
    Vagyis az én profilom volt neki (Anti-nak) primary, és a PSTV ugye a primary-t ébresztette fel mint remoteplay hardver. :D
    Persze logikus.

Szóval ha Moby remote-zni akar, az a teendő, hogy az a közös account nála legyen elsődleges, mert akkor egy külön profillal be tud lépni remoteplay-el és azzal ugye eléria gémszet a primary végett!

Vagyis.

Ha te jól tudom megosztod a Batman-t vele. És neked nem para, add neki a primary funkciót, példának okáért, ekkor ő a ps remote-nál a saját Moby accjával fel tudja ébreszteni a saját gépét és játszani a te primary-s batman-oddal.

mert nem mondtatok részleteket, de gyanítom hogy Moby ezt szerette volna. :D

ha mindketten beléptek egyazon profilba egyidőbe akkor kidobja a másik tagot a túloldalon, ennyi kellemetlenség van és érdemes max alőtte jelezni a kollegának hogy beléptek. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.06.28. 14:25:53