PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Adversus solem ne loquitor
Azért nem értettem, mert bennem fogalmam sincs miért, de az volt, hogy deepnek a uk accja psnp tag, merthogy az a "fõ" accja. Aztán ránéztem a friendlistemre, és világos lett minden...
Baze ezt nem is tudtam!
Holnap este 8kor meg 1 órás livestream IGNnél.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Én a második részével játszottam csak, de egyszerûen nem kötött le, idétlennek találtam ezt a villámokat elszívom a lámpákból ide oda idétlen ugrabugra dobálom az autókat koncepciót.
A második fiút sem veszem meg, következésképp.
PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch
uncharted-creative-director-amy-hennig-departs-naughty-dog
Végülis Druckmann-ék a Last of Us-sal betaláltak, de nem gondoltam, hogy ilyen drasztikus változások lesznek. UC4, ebbõl még bármi lehet 😛
Am a 2,1M így nem nagy durranás de nem is kevés.
pl 2010 GT5 10,6 Millió ami elég durva, persze nem lehet összehasonlítani.
De valójában csak megelõlegeztem a következõ 2 hónapot ^.^
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Erre utaltam azzal, hogy minden cím kékóceánra fut ki. Most van annak az idõablaknak a nyitása, amikor már relatíve magas az eladott konzolszám, egyúttal magas minden cím tie-rate-je.
Ha jól néztem a kzsf 4.1m-nál tart. Ezzel minden idõk legsikeresebb kilzone-ja (kz2:3m, kz3:2.5m). Ez már elég beszédes minden kiadónak. Mindez 4 hónappal a platform megszületése után.
Elég kemény.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Szépen követhetné mindenki a példájukat. Várós!