PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Moby
Máskor meg pont nem. Le kéne már szokni errõl a k. régiózásról...

Adversus solem ne loquitor

n000rbi
Igen, elég masszív leárazások vannak, ahogy néztem.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Moby
Amúgy most a vita miatt jobb lenne, ha nekem is a usa regen lenne plus <#rolleyes>

Moby
Hát persze 😄
Azért nem értettem, mert bennem fogalmam sincs miért, de az volt, hogy deepnek a uk accja psnp tag, merthogy az a "fõ" accja. Aztán ránéztem a friendlistemre, és világos lett minden...

deep
Cuccok nem járnak, csak multi megy.
n000rbi
Biztos Te vagy az, Moby? 😊

TDC Geronimo
Nem

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Moby
És ha az az acc másik régió, akkor neki járnak onnan a cuccok??? Függetlenül attól, hogy õ nem is psnp tag?
Baze ezt nem is tudtam!

TDC Geronimo

Holnap este 8kor meg 1 órás livestream IGNnél.

deep
Nem, csak USA van, de ha 1 plus van a gépen, a többi acc is multizhat szerencsére.
deep
Nem, mert corrupted lett, így reggel nyomtam neki egy redownloadot.
TDC Geronimo
PS+ cucc általában már fent van 1 körül csak keresni kell rá storeba

Moby
És oda is vettél plust, vagy mi?

TasManXT
Meg is nézted?

psn: TasManHUN

n000rbi
Nyilván nem kérdezné, ha USA acca lenne...gondolom legalábbis 😄

deep
Én USA accal, már tegnap este szedtem a Dead Nation-t.
n000rbi
Este próbálkozz.

TasManXT
PSN store vajon mikor frissül?

psn: TasManHUN

Moby
Ez így nem igaz. A szerintem kissé középszerû tomb raidert szerette. Szerinte meg az ultimate játék. Ezt én önmagában még nem látom gondnak. Maximum nem értünk egyet, de ízlésrõl vitázni eléggé felesleges. Az nem egy meggyõzéssel alakítható dolog 😊

Kongy
Jó de ez egy olyan ember véleménye volt, aki minden mai játékot fikáz... 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Moby
Az infamous egy megosztó játék. Akit nem kap el a sztori, vagy a világa, az sosem fogja szeretni. Nincs evvel semmi gond.

Kongy
Meglepõdtem volna, ha neked tetszene az infamous... 😄 nem igazán értem minek van PS4-ed, ha minden exkluzívot fikázol, de még a multiplatform címet is 😄 Lehet bennem van a hiba 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Biztos sok fogy majd, de ennek elsõsorban az az oka, hogy nincs mivel játszani a konzolon, nem pedig azért, mert az infemösz olyan sikeres játék lenne.

Én a második részével játszottam csak, de egyszerûen nem kötött le, idétlennek találtam ezt a villámokat elszívom a lámpákból ide oda idétlen ugrabugra dobálom az autókat koncepciót.

A második fiút sem veszem meg, következésképp.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

n000rbi
Hoppá.

uncharted-creative-director-amy-hennig-departs-naughty-dog

Végülis Druckmann-ék a Last of Us-sal betaláltak, de nem gondoltam, hogy ilyen drasztikus változások lesznek. UC4, ebbõl még bármi lehet 😛

Kongy
Origins nekem se igazán jött be, de a Legends azonnal beszippantott.

miezviz
GTA-ról tud valaki valamit? Nem hiszem el, hogy nincsenek rajta, hogy kidobják ps4 re..

TDC Geronimo
Second Sonból így is annyi fog fogyni, mint a rohadás. Elég nagy a hype körülötte. A bundle is vezet mindenhol szinte.

Moby
Elég hosszan volt itt téma a napokban. Még az originst nyomom vitán, de minden pillanat kincs. Aztán jöhet a legends (vitára)

deep
Én csak az Origins-el játszottam, de nem nagyon jött be. Értékelem pedig a jó 2D-s cuccokat (minden 2D-s Mario, Donkey Kong meg 100 másik végigtolva) de ez valahogy nekem béna volt. Biztos rosszul közelítem meg...
Kongy
Na, 5 perc alatt szerelmes lettem egy játékba: Rayman Legends. Minden ott van ebben a játékban. A látvány, a zene, a szórakoztató ugrabugra... nagyon tetszik... 😊 Ez lepipál jó sok Killzone-t.. 😄

Moby
Itt a tie rate ami érdekes, nem az aktuális darabszám.

miezviz
Csak azért gondoltam mert ugye írtad, hogy 4,1M gondoltam úgy jön ki,hogy eladott és letöltött 2,1M + amit bundle csomagban adtak😊
Am a 2,1M így nem nagy durranás de nem is kevés.
pl 2010 GT5 10,6 Millió ami elég durva, persze nem lehet összehasonlítani.

Moby
Azt nem jegyzik külön, az ugyanúgy eladott játék.

Moby
Igen, rossz helyen néztem a szamot, és az maradt meg.
De valójában csak megelõlegeztem a következõ 2 hónapot ^.^

Totti5
Ez az összes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

arty
sztem meg de 😊

Forza.

miezviz
Gondolom ebben nincs benne amit a gépek mellé adtak.

Totti5
'eddig 13.7 millió játékot vettek a PS4 tulajok (ebben a bolti és a digitális eladások is benne vannak) - mind közül a legsikeresebb a Killzone: Shadow Fall, melybõl 2.1 millió példány talált gazdára."

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kongy
Van rá esély.

Moby
Akkor már vörös lesz az óceán, szóval az már nehezebb lesz. Akkorra szendboxokkal lesz tele a piac.

arty
hacsak a third son meg nem elõzi egyszer 😄

Forza.

Moby
De visszautalva a felvetésre: tippre a secondson lesz minden idõk legsikeresebb infamous-e 😊

Moby
Nyilvánvalóan ezt a helyzeti elõnyt lehet meglovagolni bármilyen nagycímmel. Akár egy új batmannel.
Erre utaltam azzal, hogy minden cím kékóceánra fut ki. Most van annak az idõablaknak a nyitása, amikor már relatíve magas az eladott konzolszám, egyúttal magas minden cím tie-rate-je.

Kongy
Lefogadom, ha a Second Son jött volna ki a launch-kor akkor meg az lenne minden idõk legsikeresebb Infamous-e.. 😄 Nyilvánvaló, hogy a legtöbb PS4 vásárló a legjobbnak tûnõ (és majdnem egyetlen) exkluzív címmel kezd.

Moby
Üzletileg nehéz ignorálni a prevgen usrbaset. Másrészt viszont a ps4 láthatóan elérte a kritikus tömeget: 6 millió az hatmillió, és minden játék kékóceánra fut ki.
Ha jól néztem a kzsf 4.1m-nál tart. Ezzel minden idõk legsikeresebb kilzone-ja (kz2:3m, kz3:2.5m). Ez már elég beszédes minden kiadónak. Mindez 4 hónappal a platform megszületése után.
Elég kemény.

DarkSector
kemény. majd meglátjuk.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Kongy
Na igen, még mindig a PS3 meg az X360 húzza vissza a multiplatform játékok grafikai fejlõdését

n000rbi
>fullnextgen

Szépen követhetné mindenki a példájukat. Várós!

Moby
Batman, fullnextgen, és nem hülyék csinálják. Ez így elég bíztató.

DarkSector
Ez így izgi de maga a játék milyen lesz, az a kérdés, akciós cg-t nem nehéz csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"