PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
Lehet ezen dolgoztak, és azért passzolták át az Arkham Origins-t másoknak? 😊

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

DarkSector
ja akkor nem lényeg. 😊

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
CGI lesz sajna, 10 perc és jön elvileg

Moby
Há engem vajon kéne izgasson milyen fisifosi gép alapján állítassz hülyeségeket? Nálam jobbam futott, miközben jobban nézett ki. Nekem böveb elég ennyit tudni.

Adversus solem ne loquitor

DarkSector
Várjuk szeretettel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TDC Geronimo
4 perces debut trailer ma nemsokára

TDC Geronimo
The developer that made Arkham a household name is back. Rocksteady Studios' Arkham Asylum innovated with the freeflow combat system and stalking gameplay in 2009, and the team blew it all out to an open world in 2011's Arkham City. Rocksteady is hoping to raise the bar even higher on what will be its final Arkham game. Set after the events of Arkham City, Batman: Arkham Knight may just end the Dark Knight's journey.

As you've probably guessed from the cover imagery, the Batmobile is finally a core element of the gameplay. An entirely new area of Gotham City, far larger than Arkham City, has much wider streets to accommodate the new driving gameplay that is designed to integrate smoothly with Batman's gliding and grappling traversal. Batman chases down super villains Scarecrow, Penguin, Two-Face, Harley Quinn, and more.

Arkham Knight will release later this year on PlayStation 4, Xbox One, and PC. We've got 14 action-packed pages loaded with the first details and a whole month of exclusive content here on gameinformer.com. Get a sneak peek at what's in store in our coverage trailer below and come back for the debut game trailer at 10 AM Central Time.

Rocksteady csinálja megint és currgen only fákkje! 😄

The Protector
A tavalyi év egyig legkorrektebben összerakott játéka tehnikai szempontból is.Konzolhoz képest szép látvány és stabil fps.Gyengécske pc-men nem túl jól muzsikált a játék sajnos,fõleg a proci miatt.Ha sok volt a fizika egy jelenetben akkor hajlamos volt akadozni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Kongy
aha.. ja, ismét egy olyan dologba ütöd az orrod amirõl halvány lila fingod sincsen.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

pontosan 😊
+ pótolni a hiányzó featureokat...

8GB GDDR5

Moby
Ez maximum a TE pc-dre igaz, amúgy nem 😊

Moby
Én egy-hatmilliomod részben érzem magam felelõsnek.
A többi a TI saratok!
<#banplz>

n000rbi
Elkényeztettük õket. A mi hibánk 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

TDC Geronimo
-d

TDC Geronimo
GZ Sony. HOL VANNAK AZ FW UDPDATEK?!

Moby
<#eljen><#taps>

Ideje nekiállni a hibákat kijavítani!

n000rbi

Nem fogod megbánni! Én végigtoltam tavaly X360-on, most pedig PS4-en járok a legvégén, az utolsó fejezetnél.

Hétvégén egyszerre futott a két verzió, betöltöttem ugyanazt a játékállást, s a tévén csak a csatornát váltottam, ide és oda.

Hááát, amikor tavaly játszottam az X360-nal, nagyon szépnek láttam a játékot. Most pedig, a PS4 mellett egy szürke, fakó, ronda ratyadék, szemcsés valami, elképesztõ a különbség a kettõ között!

Hibái ellenére számomra az egyik legjobb játék, amivel az utóbbi 30 évben játszottam.

PlayStation 4 Pro + UE 55 KS7000 SUHD+ Astro A50. Na de hol vannak a játékok?! ---> Nintendo Switch

DarkSector
Igaz nem ps4 kontroller, de fasza szép háttérkép!

TDC Geronimo
Csütörtökön este 8-tól 1 órás Infamous livestream IGNen.

n000rbi
FEZ, március 26.

Cross-buy and cross-play
1080p@60 - 3D - PS4
720p@60 PS3
Native on Vita.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Please, don't take into account the gamescom demo, it was a very early version of the game, where the priority was to make the game playable from beginning to end.

The vita version runs smoothly at 60fps and at native vita resolution. Very much effort has been put on that version so it's not inferior to the other console versions.

All us in BlitWorks are gamers, and so, we wouldn't like a game that forces us to choose between a good and smooth version for home console or an inferior, choppy, low framerate port for portabie consoles, so every bit of power from the vita hardware has been squezzed in order to make the vita version match the home console versions (apart from resolution of course), so don't worry, the gameplay on vita is great, and the OLED screen makes it even better, making the game vibrant colors really shine on the screen.

About the other two versions, the game has been rewritten from C# to C++ (one of the reasons why it took so long, if you were wondering), and there is no interpreter, jit, garbage collector or other system between the game code and the system stealing precious cpu power, so you can expect a smoother version, more steady framerate and zero choppiness in these versions.

We follow this forum and take seriously every comment and suggestion you make for any of the games we port, so you can be sure that your opinions are taken into account 😊

nálam akkor is elmúlt,ha csak áramtalanítottam...
de pár napra rá elõjött ismét 😊

hivatalos sony eljárás a gép nullára törlése,system update el mindennel.
tuti szoftveres problem.mind1 most egy hétig figyelem,remélem jó lesz.

8GB GDDR5

Kongy
Én is végigvittem PC-n is, meg most PS4-en is, fasza játék. PC után sokkal szebb, és stabilabb sebességben a PS4-es verzió 😊 Tényleg hû a nevéhez (definitive edition). 😊

TDC Geronimo
Letoltam PS3on meg PS4en is. PS4re az egyik legszebb játék. Multija fos még mindig.

miezviz
Na holnap tolom már a Tomb Raidert!
Ps3 on nem nyomtam le így reménykedem, hogy simán megéri majd az árát és jó szórakozás lesz😊
Multit nem dicsérik, viszonyt látványra nem lehet rossz.
Meg van valakinek?

Kongy
Wut? XD Ezt mi okozza, azt nem írták?

Forrest Gump
Igen, ez bevált.
Zombik megjöttek már?
Különben be se kapcsolom a gépet.
TDC Geronimo
Prohardveren írták

"Kikapcs, táp kihúz, oldalára fordítod majd vissza. Elvileg jó lesz. Néhány példánynál elõfordult ez a hiba youtube-on van pár "oktató video" általában ahogy jött el is tûnik a hiba."

Elvileg ez megoldja problémát.

TDC Geronimo
Ingame történetmesélésnél nem arra utalok, hogy ingame átvezetõ, hanem hogy pl radio chatteren keresztül, megtalált magnókazettákon keresztül illetve játék közben történõ eseményeken keresztül megy a történetmesélés. Átvezetõk meg in-engine mind és nem CGI.

TDC Geronimo
Errõl a 2 óráról volt már szó. A fõstory másfél-két órás. Mellette van még 5 vagy 6 side ops küldetés. Ott a nyitott bázis rengeteg lehetõséggel, többféle végigjátszással, leaderboards rendszerrel stb. 10+ órát simán bele lehet majd rakni. 10k még ígyis sok érte ez tény, de ennek ellenére mivel MGS meg infamous mellett más játék nem nagyon lesz ezért én meg fogom venni.

Kongy
Azért ne essünk át a ló túloldalára se.. 😄 Van olyan játék, ahol pl kifejezetten hiányzott a több átvezetõ... 😊 De az sokkal jobb, ha egy átvezetõ ingame van, mert az kevésbé zökkent ki, mint egy elõre renderelt minõségi cgi videó.

TDC Geronimo
Kojima mondta, hogy ezen változtat a GZ/phantom painbe. Sokkal kevesebb átvezetõ és ingame történetmesélés lesz. GZbe sincs már csak 2 átvezetõ, egy az elején meg egy a végén és ennyi.

Kongy
Ja igen MGS 4 lopakodással sem volt problémám, nekem az állandó cutscene-ek nem jöttek be.

Kongy
Nem jött be soha, de 5000 Ft-ot adnék még érte, hogy legyen mivel tolni PS4-en.. és ki tudja hátha bejön. Hasonló példa az új Thief. Utálom a lopakodós játékokat, mint Hitman, Splinter Cell, és épp a régi Thief játékok sem voltak a szívem csücskei. De az új Thief nagyon megfogott, nagyon tetszik mégis.

Forrest Gump
Ugyanez a hiba nálam is :S
n000rbi
Várjunk csak...ha nem érdekel az MGS, akkor miért nézegeted, hogy hol olcsóbb a Ground Zeroes? 😊

Sõt:
>5000-ért gondolkodás nélkül venném.
>Nekem nem jött be soha a MGS.

Most akkor mi van? 😄

Kongy
Nekem nem jött be soha a MGS. 3-mal, 4-gyel játszottam, és egyszerûen nem hagy játszani. Negyed óra játék - cutscene - 5 perc játék - cutscene.. és úgy el van húzva az egész, hogy csak na. A karakterek van hogy 1 percig egymáshoz sem szólnak... 😄 A Metal Gear Rising-ot végigvittem, az tetszett, de az nem rendes MGS, mint ahogy a címe is mutatja, csak egy spin off.

shaddam
8-ért van zavvin. Pár héttel a megjelenés után( az infamous a prioritás) majd olcsón behúzom használtan. Ha tényleg 2 órás, akkor jó olcsón jutok hozzá 😄

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

n000rbi
Részemrõl így már legfeljebb akkor lesz meg vitán, ha psplusban adják. 😊

n000rbi

Moby
nem hiszem, hogy ez egy olyan hiba, amit nem lehetne javítani 😊

Mr Manson
Hol vetted?

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
Zavviról most 8k körül megvan. Te döntöd el, hogy ér-e annyit neked.

Kongy
Hát Gameshopnál most nézem, 12k.. egy 2 órás demóért az is sok... 5000-ért gondolkodás nélkül venném. Egy Far Cry 3 Blood Dragon indult ilyen árról, és ott még voltak melléktevékenységek is bõven, szóval ki lehetett tolni a játékidõt 5-6 órára, mindezt 4550 Ft-os kezdõáron.

n000rbi

Eu-ban "Wireless Stereo Headset 2.0" néven forgalmazzák.

Mr Manson
Vett már valaki ilyet? ->PlayStation Gold Wireless Headset

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

n000rbi
Akkor ezt mindketten elkúrtuk 😄

Moby
Akkor éppen nem volt vitám (a régi már nem, az új még nem volt meg) 😞