status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Nahh, én megmondom a tuti vicserről. Röviden: a játék kurva jó.

Bővebben: az irányítás gyalázatos, Geralt mint egy mérgezett egér rohangál, valljuk be, el van kúrva. A harcrendszer hasonlóan szarocska, mint a második részben. A grafika bevállalós, helyenként nekem túl narancssárga, irreálisan, de a graffal van a legkisebb gondom. Mondjuk azt, hogy Dragon Ázs szintű.

Aki viszont a shadereket programozta, na, azt ki kéne rúgni a cégtől. Ilyen gánymunkát azért ritkán látni. Bokor és fa a büdös életben nem mozog így, mint itt. Mintha tépkedné egy orkán, de állandóan, úton útfélen össze-vissza rángatóznak a fák és bokrok, rendkívül béna és idegesítő. Teljesen életszerűtlen.

A HUD teljesen rendben van, kivéve a font méretét. Ugyan nekem nem jó a szemem, de a haverom sasszem, s ő is panaszkodott, hogy egy méterrel közelebb kellett hoznia a tévét, hogy rendesen lássa a feliratokat.

A zene csodálatos, a szinkron kiváló. A hangulat fantasztikus, a küldetések elképesztően jól vannak felépítve, az egész tetszik, még a hang is, amikor teljesítesz egy küldit. A fejlesztés nekem elsőre kicsit bonyolult, nem látom át egyelőre.

Az megint utlra gagyi és béna, hogy ha lepózolod a játékot, és rest módba teszed a konzolt, majd 5 óra múlva folytatod, akkor azt az öt órát is játékidőnek veszi.

Nagy pozitívum, hogy egyelőre egyetlen textúra popup-pal sem találkoztam. Az viszont, hogy az átvezető videó a legelején szaggat, az GYALÁZATOS!

Attól meg agyhúgykövet kapok, hogy milliméterre pontos szögben kell odaállni valamihez, hogy felvedd. Komolyan, nem hiszem, hogy nem lehet ezt rendesen leprogramozni.

Még reggel munka előtt is toltam egy fél órát. :) Ezzel el leszek egy darabig, remélem később is annyira fogom kedvelni, mint az első 5 óra játék után.