121473

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26636
    Szépen egyben összefoglaltad szinte az összes megemlíthető irritáló dolgot amivel a játék elején szembesül a játékos. :)
  • Moby
    Ugyanarról beszéltek.
  • Moby
    5 óra játék után? :D Eddig mit csináltál? Virágot szedtél? :)

Pont annak kapcsán merült fel az előző rész ismerete/nem ismerete(bár azt jelenleg még nem tudjuk milyen hatással lesz a játékra a kérdésekre adott válaszok)..
  • Ulthane
    Nem találkoztam még komornyikkal.
  • Ulthane
    Pont nem. Az egyik primary, a másik secondary. Csak úgy megy.
  • Tatyla
    Teljesen egyetértek veled...
  • Ulthane
    Ezen mit kéne látni? Én semmi gáz dolgot nem látok rajta!
  • Tatyla
    Majdnem, pont hogy egymás accountját kell prymarira állítani
  • Moby
    Ha nem toltad a másodikat hogy válaszolgatsz a komornyiknak? Azt sem tudnád miket kérdez...
  • Ulthane
    Nézz utána hogy kell game sharet csinálni, mert nem így. Amúgy rém egyszerű:

Az egyik konzolon csinálsz egy accountot, beállítod primary-nak. A haverod ugyanazt az accountot beállítja az ő gépére, de másodlagosnak. Az elsődleges géppel veszed a játékot a store-ban. Ha lejött, letölti a haverod is.

Még egy időben is tudtok játszani, ha te egy másik fiókkal (ami szintén primary) lépsz be.

Ennyi.
  • ppista
    Maximálisan igazad van.

Ha nem rinyálnának a játékosok, akkor a kiadók azt hinnék, hogy a világ legtökéletesebb produktumát tették le az asztalra, és basznának javítani a hibákat, hiányosságokat. Lásd BB.
    Persze a nedves álmaimban olyan termékeket adnak csak ki a cégek, amik technikailag hibamentesek, de olyankor mindíg felriadok, mert a kezem belelóg a bilibe.
  • Ulthane
    Én toltam a másodikat, de nem érzem, hogy bárminek is hasznát venném itt belőle. A történet faék egyszerű lesz: keresd meg Cirit. Pont. Valljuk be, ennek a játéknak nem a sztorija lesz az erős.

Gyakorlatilag semmit nem kell tudni ehhez a játékhoz, csak pár dolog: kik azok a vicserek, és hogy működnek, hogy hívják a vörös és fekete kurvát, kivel mi dolga volt Geraltnak, és gyakorlatilag ennyi. Ha ez megvan, akkor teljesen irreleváns, mi történt a második és első részben.

• Ulthane
    Nahh, én megmondom a tuti vicserről. Röviden: a játék kurva jó.

Bővebben: az irányítás gyalázatos, Geralt mint egy mérgezett egér rohangál, valljuk be, el van kúrva. A harcrendszer hasonlóan szarocska, mint a második részben. A grafika bevállalós, helyenként nekem túl narancssárga, irreálisan, de a graffal van a legkisebb gondom. Mondjuk azt, hogy Dragon Ázs szintű.

Aki viszont a shadereket programozta, na, azt ki kéne rúgni a cégtől. Ilyen gánymunkát azért ritkán látni. Bokor és fa a büdös életben nem mozog így, mint itt. Mintha tépkedné egy orkán, de állandóan, úton útfélen össze-vissza rángatóznak a fák és bokrok, rendkívül béna és idegesítő. Teljesen életszerűtlen.

A HUD teljesen rendben van, kivéve a font méretét. Ugyan nekem nem jó a szemem, de a haverom sasszem, s ő is panaszkodott, hogy egy méterrel közelebb kellett hoznia a tévét, hogy rendesen lássa a feliratokat.

A zene csodálatos, a szinkron kiváló. A hangulat fantasztikus, a küldetések elképesztően jól vannak felépítve, az egész tetszik, még a hang is, amikor teljesítesz egy küldit. A fejlesztés nekem elsőre kicsit bonyolult, nem látom át egyelőre.

Az megint utlra gagyi és béna, hogy ha lepózolod a játékot, és rest módba teszed a konzolt, majd 5 óra múlva folytatod, akkor azt az öt órát is játékidőnek veszi.

Nagy pozitívum, hogy egyelőre egyetlen textúra popup-pal sem találkoztam. Az viszont, hogy az átvezető videó a legelején szaggat, az GYALÁZATOS!

Attól meg agyhúgykövet kapok, hogy milliméterre pontos szögben kell odaállni valamihez, hogy felvedd. Komolyan, nem hiszem, hogy nem lehet ezt rendesen leprogramozni.

Még reggel munka előtt is toltam egy fél órát. :) Ezzel el leszek egy darabig, remélem később is annyira fogom kedvelni, mint az első 5 óra játék után.

• partizan182
    Nem 2 biten kellene tárolni minden infót az a te bajod. Semmi sem tökéletes, mindennek vannak hibái, az hogy ki hogyan birkózik meg velük meg releváns discussion egy ilyen fórumon. Mindenki el van ájulva a cucctól kulonben, talán el kellene olvasni a hszeket rendesen. Hamár idehozott a jószerencsénk a Ps4 topikba.
  • darkSectorxxx #26622
    Hát este képtelenség játszani olvasás mellett.
  • Harlekin
    Azt igazán tudom sajnálni aki az előzmények miatt vesz játékot(videók,képek,ígéretek),mert annak borítékolható a csalódás.Alap dolgok miatt kell játékot venni szükségem van rá,szeretem a gyűjtögetést,a harcot,most ehhez van kedvem.Ha annyira szar lenne,hogy tényleg használhatatlan akkor meg nem kell játszani vele vásárlás után.Ezért van lehetőség lemezesen venni,tehát ha nem jó tovább adod,és ha semmi nem jó akkor sincs semmi.Túl kell lépni a dolgon és semmit nem kell venni innentől,mert a játékipar nem az egyén szegmense!De semmi esetre se fogok 1 olyan fórumon 1000 posztot nyomni arról,hogy valami szar ami kizárt,hogy a megoldáshoz bár mi úton is vezetne.+ mindez mellé még hülyézve azok aki el tudnak vonatkoztatni a "hibás"dolgoktól és élvezik a játékot.Bár belegondolva ezzel sincs gond,mert Én mindig röhögök a negatív posztokon,hiszen a legszebb öröm a káröröm nincs benne irigység tehát Én élvezem a játékot ő meg nem így .......!#kacsint]
  • SlickAdam
    ket meter, 50 col. ugyanez nalam. este nem egyszer elöre kellett hajolnom, mint egy vak venasszony...
  • lwb
    Mondjuk a betűk tényleg kicsik. PC-n, monitornál ez nem gáz, de amikor két méterre ülök a tévétől (50 inch), akkor néha azért előre kell hajolni, hogy el tudjam az apróbetűt olvasni. Ez mondjuk bénaság, tehettek volna bele egy font size választást, mint más játékokban szokás.

Vagy nekem kell szemüveg, nem tudom (nem hiszem).
  • SlickAdam
    en is unom a rinyat, pedig en rinyalok jelenleg a leghangosabban. nem lehet elmenni ilyen arcbamaszo hibak mellett (keresni? pfff). föleg akkor nem, ha mar joelöre a mellüket verik a lengyel sztár fejlesztök, pedig igencsak messze vannak meg a sztarsagtol, pontosabban a top tier-tol, hiaba csinaltak mar par fasza jatekot. fos a kamera? kibaszott kicsit a betük a menüben es loot leirasnal? ezek amatör hibak, amatör döntesek eredmenyei.
    pedig tenyleg jo a cucc. tegnap meg azt is elveztem, ahogy megkerestem ki gyujtotta fel a törpe kovacs cuccait.:) zs kategorias mellekkuldi.

delutan bereigzek cd projekt oldalara es nyomok ott is kis rinyat. hogy minel hangosabb legyen es csinaljanak valamit a sámánok. mire mar letolta a fel vilag... mint a BB-t... :)
    Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2015.05.20. 07:02:45
  • Harlekin
    Komolyan TE ezt,hogy bírod,hogy itt mindig mindenkor CSAK a hibakeresés megy bármely játékkal kapcsolatba!?Itt elvétve lehet olvasni ÉLMÉNY beszámolót és azt is követi 100 fröcsögő lehülyéző poszt!!!
  • Tatyla
    Milyen hud nincs?
  • darkSectorxxx #26615
    Ezt akartam én is kérdezni tőled :)
  • Ra1n
    Lelehet tőtikézni a GoG-ról a játék mellé adott kiskönyvet amiben benne van röviden a a Witcher történelem illetve az előző részek legfőbb dolgai.
  • AntiHero
    nem. mert van? :D

Ja most nézem. töltöm is. Ezeket utána hol kapom meg?
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.05.20. 00:08:54
  • darkSectorxxx #26612
    :)

Dlc-t nézted már?
  • AntiHero
    Ohh most találkoztam egy boszorkánnyal. eleinte nem tetszett, de egy fürdés után megbarákoztam vele :D
  • Moby
    Én megígérem, hogy holnap elővarázsolom belőle ezt az akadást, és beposztolom, hogy nálam is akad. Ettől remélhetőleg lehiggadnak a kedélyek, és lesz szó a játékról is :)
  • darkSectorxxx #26609
    Hát a fekete démon az intro videóban iszonyúan dögös. Ingame már nem :)
  • AntiHero
    Amúgy az első játék ahol a legtöbb sima parasztlány is jól néz ki! Komolyan eddig minden 2. nő szép volt... és nem hasonlítanak. Persze vannak itt csöcsök is, meg is mutatja a játék, nem szarakodnak. :D
  • Kongy
    Nem hiszem el, hogy ennyire kulcskérdés mindenkinek a kamera... Engem beszippantott a játék, le se szarom a kamerát. Igen, szaggat ha witcher sense közben mozgatom, és?! Mit basszak neki most komolyan?! Majd javítják.
  • darkSectorxxx #26606
    Oks én sem direkt lassan forgatom a kamerát ha rendesen játszom. :D
  • Moby
    Ha látnám le is tudnám videózni. Mostmár hogy bebasztátok videón reprodukálni is tudnám, ezzel csak egy gondom van: én nem így használom a kamerát. Nem gondolom, hogy többfêle kód van, szóval nyilván ott van az enyémben is, csak nem fog előjönni. Innentőlfogva totál érdektelen az egész, nem vezet sehova, hogy hibák után nyomozzak. Én játszanék, a többit meg csinálják a teszterek :)
  • darkSectorxxx #26604
    Hát basszus. Nekem 8 , ha nem foglalkoztat, nincs miről beszélni nem egy tragikus dolog. De hogy te ilyet nem veszel észre ellenbel megnondod egy játékról ránézésre hány fps-el fut? Ne szórakozz már. :)

Látod te csak nem érdekel a dolog. Nincs ezzel gond. :)
  • Moby
    Igen-igen, ez rendkívül érdekfesztítő, főleg az állásszögekről szóló rész.
    Annyira, hogy telibekettétorkon is szarom az egészet. Játszom vele, és boldog vagyok, hogy akadásvakságom van. Remélem megmarad mindörökre :D
  • darkSectorxxx #26602
    Erre gondoltál te is ami a videómban van?
  • Moby
    Nos igen, ezzel én is gondban vagyok :) Legalább 4 teljes végigjátszásom van, a faszom sem emlékszik milyen permutációkban :D Mindegy, toltam amire emlékszem.
  • Kongy
    Főleg mikor végigkérdezi a komornyik, hogy mi volt a 2. részben, vagyis annak a kulcsdöntéseit.. :) Én mindkét utat végigvittem anno, így nehezebb volt dönteni :D
  • TDC Geronimo
    neztem most witcher forumot es tele van kamera bugos topikkal. Elso 5 topik kozott 3 ez. Remelem igy nem keruli el a figyelmuket es minel hamarabb jon a javitas. Azt se ertem QAn ilyen hogy ment at...
  • darkSectorxxx #26598
    Na itt van , próbálgattam a kamerát, van az analog karnak egy pontja, amikor elkezdi ezt a szaggatást, kb 10-15fokos szögben a függőhöz képest.
    Nálam legalábbis.

• darkSectorxxx #26597
    PC-n rá is kérdez a W2 mentés meglétére.