status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26474
    Killzone-ra azt értem hogy van , vagy volt az a jelenet amikor megérkezik a géppel leszállnak, meg onnantól a tűzharc, én nem láttam semmi bulást, a fegyveren asszem nem olyan célzóka volt, de látványban nekem nem tűnt gyengébbnek. Bár mindegy ha azt mondod lehúzták, valszeg igaz, nem néztem utána részletesen. De bárcsak minden második játékban így nézne ki valami lehúzás után.

"A witcher3-ból a konzolokra nekik megfelelően fasza lett, a pécés meg butítva lett, és SAJNOS lett butítva. Aki konzolos létére azt bizonygatja, hogy jó az, hogy pécés butítva lett az egy idióta konzolfanbojabaromállat. Kész, ennyi, tények, nincs ebben több. Minden személyes preferencia kurvára érdektelen."

Más szavakkal, nem ilyen lenézően, de egyetértek, mint írtam én is erről beszéltem, érthetetlen a dolog , és gáz, hogy vissza van fogva a pc-s téma.A személyes dolgok nem érdekesek ebben a megvilágításban, csak írtam....nincs jelentősége természetesen, scak írtad hogy lehúznak 100k-val és írtam hogy ennek ellenére miért nem érzem lehúzásnak, csak ezért ment egy röpke monológ a hugyos életemből. :D