status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26471
    Persze mindenhol szórakoznak az emberrel, de pl Killzone-ban mit húztak le, az kurva szép lett.
    DC herélve, igen de kiegészült ingyen, ellenben amikre irtam lentebb azok nem változnak meg pár hónappal később sem.
    The Order-el mi a gond? Látvány megvan, mit hittek az emberek hogy ilyen látvány mellett mit kapnak GTA-t?Manapság ilyen játékok IS vannak és igenis kellenek, 20k-t nem adtam volna érte, de nem kötelező kifizetni nem is fizettem ki. :)
    Csak 100k-val. Jogos. De eddig ritkán láttam olyat ami látványban nem hozta volna az elvártat. :)

Nem is az hogy csak 100k meg csak 200k, de a tudat hogy ha kompromisszumokkal is de berakom a lemezt évek múlva is és megy az a csicska játék a med grafikán, és nem lesz gondom a sok supportos hiba végett. Nekem főként ez imponál.

Ellenben br lejátszót nem kell vennem. :)

" neked unalmas, neked nincs 300k-d egy gépben, amire igért valamit egy studó, hogy aztán oldalbahugyozzon."

Ezt mondtam az előbb ha megkapnák a 300k-sok is a magukét nem lenne ennyi probléma.....és ők azt teszik amiről azt hiszik hogy megoldás, holott ezzel generálják a problémákat. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.19. 10:57:06