status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Nem tudok mindent, azt viszont igen, hogy a fejlesztők leszarnak minket, bármit mondjanak, mi meg egymással fütyizünk ilyen baromságokon.
Holott, lehetne PC-re külön aki csak konzolra tud pénzelni, és az a platform tetszik neki, leszarná ha pc-n szebb lenne valami " annyival úgysem lenne szebb" mert egész egyszerűen a gamer okos, tudja neki mi elég, megelékszik ezzel 120k-ért, vagy kell a csoda és vesz mondjuk 250 körül egy gépet ugyanúgy 6-8 évre és PC-n tólja ezerrel.....szent meggyőződésem hogy kevesebb vita lenne.
De baszott unalmas minden alkalommal ezt hallgatni és még azt hogy ez vita tárgya lehet 2015-ben.
Hogy melyik szebb és mi gyorsabb stb.
Naná hogy PC-n szebb hiszen nincsen határ, csak határt szabnak........nálam mint régen max annyi volt a kérdés hogy a különbségért megéri-e fogni egy pc-t vagy maradjon a fix....
Mivel ilyen a hozzáállás, maradok a fix hardvernél.
Nem azért nem kell pc mert szar, vagy nem jó, hanem mert értékarányban nekem még ma is kevés a különbözet, aztán ezt én személyesen magamra gondolom így, van akinek pc-n megéri amúgy sem gond összedobni egy gépet, stb, jobban szeret bill+egérrel, vagy sokat rpg-zik online cumókkal, moddol.
Annak meg az a jobb, azt veszi.
Ettől én még nem fogom elsírni magam és utálni a másikat.
Mondom én szeretném ha a fejlesztők szépen télleg beváltanák egyszer amit ígének.
Megnézném a közösségben a változást.