status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26463
    Jó akkor mondhatnám én hogy melyik volt előbb a tyúk vagy a tojás?
    Akkor miért nem mennek le prevgen szntre és mindenki azt kapná, vagy mobil szint?

Emlékeim szerint minden platformon egyedire akarták, kihozni a maximumot, ez tuti nem egyszer olvastam erről.
    Ahogy többmillió más helyen.
    Most akkor egy konzol mondjuk a ps4, odalépett a fejlesztők elé, egy pisztolyt nyomott a halántékához és keresztapás stílusban megkérte hogy, srácok, neeem neeem, ez nem így fog lenni.
    És mivel így is szarul fogynak a konzolok meg a játékok, PC-n a párszázezres eladások miatt kompromisszum kel hogy mégtöbben vegyék konzolokra.

Szerintem tuti ez történhetett. De pont így szinte szóról szóra.

Az eszembe sem jutna hogy esetleg simán lóvé áll a háttérben és nem konzolok hoznak döntéseket, hanem fejlszetők-kiadók, meg akik benne vannak, aztán kik ezek a gamerek, akiknek a pénzéből élünk? Megcsinálhatunk velük bármit, beadhatunk bármit, tökmindegy hogy alakul megmagyarázzák, hogy a játékos táborok, vagy egyének ne a fejlesztőkben lássák a parasztot, hanem elhidjenek egy mesét.

Megnézném ki sírna ha PC-re is "kihasználnák" a nagyobb , erősebb konfigokat.
    "Megmondom, most a PC-sek sírnak, és megy a vita, ha mindenki megkapná a magáét, nem sírna senki, és nem lenen ilyen téma, mennyivel szarabb lenne."
    Persze a határ a csillagos ég, meg kell húzni a határt.

De ettől független én arra értettem a kis gépeket, nem a beállításokat hogy lehet részletesen állítani a grafikát, hanem van olyan hogy dx, meg cpu-ram-vram limit, ezekkel nem tudsz mit kezdeni.