status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Az, hogy a witcher szériáról halvány segédfingod nincs az nem jóslás, hanem egyszerű tény, amit magad igazolsz minden poszttal. Sőt továbbmegyek, az egész múfajra igaz ez. Te nem vagy rpg fan, sem HC gamer(én sem), kocajátékos vagy az akciójátékok világában, aki most kikeményítve érzi magát a bloodborne által, de annak is csak a mechanikai részét sikerült magadévá tenni, a sztoriról és az egész hátteréről nem tudnál 5 egybefüggő mondatot elmondani vagy leírni. Az RPG világa meg nem olyan, hogy csapkorászunk azt jóvan. Te nem fogsz 20 órákat eltölteni könyvek olvasgatásával, sztori feltérképezéssel, erre a Bloodborneban sem voltál hajlandó, pedig azt szereted. Nem azt jelenti, hogy az rpg több, vagy jobb, csak más. Neked ehhez a műfajhoz nincs meg az affinitásod ezt egyik oldalról elismered, másik oldalról elutasítod, mert így a véleményezésből kipotyogsz kompetenciahiány által. Pedig az egyszerű, világos tények ezek, és nem értem az erőszakosságod sem. Én sem akarom megérteni pl. az rts-ek világát. Nem szakértem, nem véleményezem. Nem is játszom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 22:01:39