121472

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Amiga
    Hát, én csak lektorálok, de igen... a Mass Effectet és a Witcher 2-t a megjelenés előtt toltam többször végig...

És ezeket a fordított verziókat a megjelenés után soha nem játszottam, pedig kaptam tiszteletpéldányt. Igazából a Witcher 2-t Varsó után egyáltalán nem játszottam soha többé, na de ott minden fejezetet vagy hússzor, szóval ez érthető... :-)

De igen, ha valamin dolgoztál, nem nézed utána ugyanazzal a szemmel. Talán ezért játszom a Mass Effectet is angolul, így más az élmény, nem emlékeztet a beleölt, sokszor idegölő munkára. :-)
  • darkSectorxxx #26394
    Vannak későb a háttérben betöltő textúrák? (pc-s stream-ben volt)
    És mondta a lóról a srác hogy "állítólag" vannak részek, amikor magától megy vagy mi....:D Lehet fontosabb közjátékoknál mikor célirányosan lovagolsz a társaddal, nem derült ki.
  • Moby
    Na, de hogy kicsit mostmár rendesen játszva, már nem csak teknó first impression:

A BB-al és ezzel kibaszott erős év lesz ez nekem. Már megint az van, hogy amit gyerekkoromban szerettem volna megélni egy játékban, az most ebben a műfajban itt ölt testet. Csodálatosfantasztikusmagávalragadó a világa. Persze nagyon keveset láttam még belőle, de szerelem ez első látásra. Ezek már megint megcsinálták, de kikúrt módon. Persze vannak bakik, meg nem százas a teknó (néha még "beletölt" a cutscene elejében, emiatt vannak cutscene eleji rövid gondok), de a frame eddig minden ponton gecire rendben volt. Egyetlen botlást nem láttam. Amit a videókon láttunk, annak mostmár pontosan tudom az okát : a ló haladása nem folyamatos. Azaz nem a framemel volt gond soha, hanem a lóval :DD
    Biztos végig lehet rohanni, de egy faluban is órákat tudok tölteni...naszóval egy nanoszekundumot ne gondolkodjatok, reggel rohanás a boltokba, vagy még ma letölteni sztórból. Szerintem én ma ezzel hálok.
  • darkSectorxxx #26392
    Nem vagyok rpg fan? Most megint félreismertél. :)
    Az más hogy nem játszom ugyanolyan lelekesedéssel minden egyes játékkal.

RPG nem csak a witcher létezik ám.
    Most nem értem, ahogy néhány más játékról beszélek, sokan azt mondják mint te most, hogy nincs fogalmam mert nem vittem végig, meg 1-2 órát láttam stb.

Ki szólt a tartalomhoz?
    Story stb, nem kommenteltem, nem is érdekel a véleményalkotás.

Ellenben olyan dolgokról mint a látvány, vagy látom a harcot hogy a karakterek milyenek, irányitás első részekben stb, ennek semmi köze ahhoz hány órát milyen beleéléssel játszik az ember....
    Csak értem én hogy jó dolog ezt hajtogatni magyarázatként. :)
    De hidd el, semmit nem írtam amihez 100 óra tapasztalat kell ebben a játékban, majd ha olyat írok, amit nem fogok természetessen akkor majd erre visszatérhetünk. Nem vagyok semmi jónak elrontója. :)

Ha te tudnád mennyire HC vagyok, meg RPG fan, az igaz hogy a játékok-sorozatok száma kevés, és manapság amúgyis megrogyott a felhozatal ezekből, de ha jön 1-2 olyan cím akkor az tudok lenni.
    Pl BB sem causal játék.
    de aztán bármilyen hétköznapi játék lehet nehéz. DMC, RE amikkel szoktam játszani.

Vagy kérdés a HC szót hogy értelmezzük, melyik játék számít HC-nek? Mnapság?
  • darkSectorxxx #26391
    Amúgy vannak páran sg-n akik hasonlóan hozzád fordítanak, kik komolyabban , kik hobby szinten.
    Nem irigylem ezt a melót, meg a játékfejlesztőket, hogy ha netán AAA címekkel dolgoznak, a jobbféléken, mert milyen gáz lenne ha elkészíted és még ha minden mozzanatát nem is te készíted , csinálod , már kész játékként nem lenne olyan érzés , mintha egy sima játékos lennél és készen vennéd a kezedbe. :)
  • Moby
    Az, hogy a witcher szériáról halvány segédfingod nincs az nem jóslás, hanem egyszerű tény, amit magad igazolsz minden poszttal. Sőt továbbmegyek, az egész múfajra igaz ez. Te nem vagy rpg fan, sem HC gamer(én sem), kocajátékos vagy az akciójátékok világában, aki most kikeményítve érzi magát a bloodborne által, de annak is csak a mechanikai részét sikerült magadévá tenni, a sztoriról és az egész hátteréről nem tudnál 5 egybefüggő mondatot elmondani vagy leírni. Az RPG világa meg nem olyan, hogy csapkorászunk azt jóvan. Te nem fogsz 20 órákat eltölteni könyvek olvasgatásával, sztori feltérképezéssel, erre a Bloodborneban sem voltál hajlandó, pedig azt szereted. Nem azt jelenti, hogy az rpg több, vagy jobb, csak más. Neked ehhez a műfajhoz nincs meg az affinitásod ezt egyik oldalról elismered, másik oldalról elutasítod, mert így a véleményezésből kipotyogsz kompetenciahiány által. Pedig az egyszerű, világos tények ezek, és nem értem az erőszakosságod sem. Én sem akarom megérteni pl. az rts-ek világát. Nem szakértem, nem véleményezem. Nem is játszom.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.05.18. 22:01:39
  • Amiga
    A Witcher 2-ről annyit amúgy, hogy én benne voltam a magyarító team-ben és egy kollégával két hetet Varsóban töltöttem az utolsó build-ekkel, hogy teszteljem a magyar szövegeket.
    Csodálatos élmény volt! :-) Profik a lengyel srácok, pazar a CDP HQ, és valóban, a Witcher 2 egy high-end játéknak készült annak idején.

Ami a W3-at illeti, felfokozott érdeklődéssel várom, az eddig látottak meggyőzőek voltak, és tudom, milyen játék-szerető csapat áll mögötte.
  • darkSectorxxx #26388
    Mintha magadról beszélnél, csak mert nem beszélek rólad mik voltak nem elenti hogy te nem vagy idegesítő.
    Mondom gyere pm-be másokat ez nem érdekel.

El vagy tévedve, moderátor az azért adott mert nem jelentettelek és mondta hogy ne szóljak vissza ilyenkor ahogy tettem akkor, hanem elsőre mindjárt irjak nekik, most gondoltam szépen megkérlek ennyi, nem vicces dolog meg kedvemrevaló a moderátorokkal megfenyíteni bárkit, szépen kértelek ennyi.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 21:49:09
  • darkSectorxxx #26387
    Na miben segíthetek ideges vagy? :D
    Ezt itt egyedül te veszed komolyan.
  • Ra1n
    Csak egyszer....csodálom....
    És én is mehettem vele együtt mert ezt egyszerűen nem lehet hogyan jelenteni és elszakadt a cérna...Idegbaj....
    És megint hozza a formát amiért már nemegyszer az adminok figyelmeztették....

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.18. 21:38:45
  • SlickAdam
    meg csak egyszer vagtak ki? :D
  • Ra1n
    Mint mondottam ne felejtsd magadat is jelenteni amiért ugyan azt csinálod amiért egyszer már kivágtak innen a francba, nevezetesenIDEGESÍTED AZ EMBEREKET! AZ OKTONDI MINDENRE REAGÁLÓ OSTOBA HOZZÁSZÓLÁSAIDDAL AMIKRE CIRKA 5 KÜLÖNBÖZŐ FÓRUMOZÓ IS LEÍRTA HOGY BAROMSÁG!

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2015.05.18. 21:36:09
  • darkSectorxxx #26383
    Húdejó ez a PS NOW. (már rég érdekelt milyen lehet)
    Néha zöldre teszteli a kapcsolatomat, pedig tudom hogy nem kéne jónak lenni.
    Mondom megpróbálok egy játékot, erre indításkor error....mondom jóvanna 2 dollárt megért, azt elmúlik majd.

De még ott a játék és el tudnám indítani... :)
    Feltehetőleg az időt nem a megvásárláskor/bérléskor kezdi hanem vagy az első indításnál vagy pedig csak ha bent vagy a játékban.

Ha ez így megy akkor nagyon aranyos szolgáltatás lesz ez. :)
    Majd jövőre ha elérhető lesz akkor játszom vele. :)
  • darkSectorxxx #26382
    Jó csak mert annyira nagyokat szeretsz jósolni. :)

Amúgy a W3-hoz megint valamit update-elt a gépem, hány 0day pecs lesz? :D Ja javították a levegőben lépegető npc-ket ....

DC-hez is jött. Megnézném a főablak hátterét honnan szedték hogy esőben a kerék feldob faleveleket vagy mit.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 21:18:32
  • Moby
    Nemtudom, de mivel a témához semmilyen módon nem kapcsolódik, szeretném konzerválni ezt az állapotot :DD
  • darkSectorxxx #26380
    Resi 6-ban hány órát játszottam?
  • darkSectorxxx #26379
    Ja a BB-vel kisfiúk játszanak? :)
    Na ez télleg új nekem . :)
  • darkSectorxxx #26378
    Oks, ennyi, értem, nem azt vitattam hogy neked vagy másnak mi szebb, csak nem értettétek mire gondoltam, megmutattam képeken, ennyi, téma megdumálva. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 20:58:07
  • darkSectorxxx #26377
    Látod most flémelsz, nem hülyeség csak ilyenek mint te lovagolsz/tok minden apróságon.
    Csak a bajt keresed, azt hittem megváltoztál és normálisan lehet beszélni veled, de nem.

Kit érdekel hogy ha másnak más az izlése vagy véleménye?
    Az egy dolog, de parasztnak lenni más. Mondtam már, érted vagy menjünk át és pm-be magyarázzam el a különbséget?

Milyen leáld topikból?
    Mivan? :D

Mindegy ha személyeskedsz vagy más, telibeszarom a támát, ezután szólok a moderátoroknak, kapise?
  • Kongy
    Jobban teszed ha Bloodborne-ozol tovább dark, a Witcher 3-at meg hagyd a nagyfiúkra :)
  • darkSectorxxx #26375
    Ja most azt hittem valami jó csajt súgsz, nekem még a főkarakter neve sem maradt meg, annyira unszimpatikus.
    Nem is érdekel hogy őszinte legyek, nem is fogott meg a világa. :) De ezt már mondtam néhányszor.

Mass Effect tetszett, mégsem tudnám minden karakter nevét kivülről.
  • Moby
    Ez eddig is világos volt, csak ha ő írja le, akkor le is zárhatjuk végre ezt a melodrámát :)
  • Totti5
    "De ettől még nem olyan szép mint a 2. részben"

Akárhogy nézem a 3 szebb mint a 2.
  • Ra1n
    De ha a fél fórumot idegeled és többen is írják hogy marhaságot beszélsz akkor talán be kéne fejezni és nem mindenre bereagálni és fűjni tovább. Ennyi. Ha ezt sem vagy képes felfogni ugyan oda lyukadunk ki mint mindig.
    Nem véletlenül vagy kivágva a Leáld topikból. A leggyorsabb megoldás az idegesítő egyedek ellen.
  • Kongy
    aha, szóval itt dőlt meg a játszottam vele dolog :D
  • darkSectorxxx #26370
    BB-zek pill és megnézem neked youtube-on. :)
  • Kongy
    Ki az a Triss Merigold?
  • darkSectorxxx #26368
    Tényleg....:D
    Neked az a bajod hogy a BB után is még kételkedsz abban hogy én tv-zés vagy sg mellett nem szoktam játszani. :D
    Amúgy tudom hogy X36-on a W2 rondább volt, nekem nem volt problem.

Ahogy a Crysis-oknál sem érdekelt ennyire.

Itt sem azért fog vagy nem fog meg a játék ha megfog vagy nemfog, hogy a fű milyedn csak mint a diskóban elsőre a csaj seggét nézed nem az iq-ját. :)
  • darkSectorxxx #26367
    Na ez igen, ez zel már kiegyezek, vagyis csúnyább lett cserébe hogy normálisan fusson, és esetleg nagyobbacska lehessen a térkép.

De ettől még nem olyan szép mint a 2. részben, az oka a """"butulásnak """" nem vitatott, érthető, de az a kijelentésem hogy nem lett olyan mint volt, az helytálló ettől független.
    Mindegy, elkönyvelem én. Valszeg 10-20 óra játék után mint sok másnál leszarom, csak mint ultrabrutál grafbuzi hype cím meglepett a dolog.
  • Moby
    Tényleg? Belekérdezhetek a sztoriba?
  • darkSectorxxx #26365
    Nem, nem marhaság.
    Vélemény, a kritika más, elmondod a véleményed, a személyeskedés nem kritika, hanem szabálysértés.
  • darkSectorxxx #26364
    "Helyből megmondom, hogy egyik vicserrel sem játszottál egyetlen órát egyhuzamban"

Már nemigaz, ahogy sok jóslatod sem amiket írtál Order vagy Blood-nál sem...:D
  • Moby
    Na, csak hogy értsd: a w2 amikor megjelent, 19-re húzott lapot, és nam jót adott a gép. Mármint a végeredmény csodás volt de a korán annyira mutatott túl, hogy évekkel később tudtuk csak jó sebességgel futtatni. Végigtoltam 3x pécén, és egyszer boxon. A boxos átirat nagyon meg volt pusztítva, és nem is futott olyan jól. Messze nem volt akkoriban ennyire fontos a megfelelő futtathatóság, nem is volt ekkora nimbusza akkor még a címnek. Igazából pont az a rész miatt lett ekkora név (az első még annyira rétegjáték volt, hogy amikor én toltam, szinte azt sem tudták mi az). A W2 anno az extra high-end pécéhez lett igazítva. Gyak olyan, mintha most azt adták volna ki, amit eddig mutogattak. Most viszont az lett kiadva, ami ma a currgen. Ami egyáltalán nem rossz, csak nem lehet összehasonlítani őket.
  • Ra1n
    Veled nem lehet anélkül kommunikálni mert hiába írják neked akár 10000-en hogy marhaságokat írsz csakazért is folytatod és folytatod mint egy troll. Ennyi.
    Ha emiatt kritikát kapsz hát viseld.
  • Moby
    >itt mindenki látja miről beszélek

Igen, és fogjuk is a fejünket :D
    Az a baj, hogy nem vagy éritett a témában, sosem voltál. Helyből megmondom, hogy egyik vicserrel sem játszottál egyetlen órát egyhuzamban. Ettől még lehet véleményed - az aztán van mindenkinek - csak ne akard már igazolni ökörségekkel. Tényleg ne, ebből megint csak sértődés lesz, és megint te mész házhoz a pofonér.
  • darkSectorxxx #26360
    Oks meg is van, szerintem ez mindent elmond.
    Nem baj ha nem ilyen vagy jobb, csak itt mindenki látja miről beszélek. Mielőtt beállítana valaki hülyének hogy fantáziálok.
  • darkSectorxxx #26359
    Mert? :)
    Jó nem nyomtam csak játszottam velük. :)

nem a kis zacskó porrol beszéltem. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 19:41:30
  • Kongy
    szerintem hagyjuk, hogy te hol láttál és milyen lengedező cuccot....
  • darkSectorxxx #26357
    Hát banyek értem mert én végigvittem ám az Alan Péket, ismersz, láttam lengedező cuccot.
    De az ronda ahogy kinéz, nem az a ronda ahogy fújja a szél. Ne szórakozz velem , hogy kelljen magyaráznom mi ronda egy kartonból kivágott fűcsomón . :D

Játékokban fű és fű közt van eltérés, nem a színe vagy szaga alapján, hanem zavar hogy egy csomóban lévő fű az egy lap, látszik rajta, és a 2 széle sem mindig illeszkedik normálisan a talajhoz, Na szóval elüt kicsit, a fákra is igaz ez, meg az élsimitás ha gyenge még jobban rátesz a dologra.
    Mivel RPG nem küll Crysis 3 focipálya, de banyek kicsit jobbra számítottam, nem vagyok witcher buzi de van egy koszos dollárom rá hogy a 2. részben szebben volt kivitelezve!
    Csak ennyi az egész , annyira nyomták hogy azt hittem nagyobb durranás lesz, azért merje valaki azt mondani hogy ez a végleges megüti az E3-as bemutató szintjét, mert akkor zárdába vonulok.

De rohadjak meg mindjárt visszanézem második részt.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.18. 19:38:49
  • Totti5
    S ha valaki a Move / Kinectet akarja az vegyen PS3 / 360, van rájuk egy tonna mozgásérzékelős cím ( vagy Wii ). Az az éra annyi volt, ki lett maxolva.