status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • darkSectorxxx #26061
    Oks ez részedről most nem venném komolyan mert eddig komolyan álltam a kérdéshez de ezen szerintem más is most mosolyog.
    És nem személyeskedek, hanem neked ez csak szokásos DS vagy mi, ellenben neked mutatok 100 évvel ezelőtti rpg-n normális animációkkal.
    Szóval ebben most ne , minden másban meghallgatom az ellent, de ebben nemár.
    Lehet szuper technikákkal dolgoztak mégsem látszik. Vagy akkor lehet léteznek emberek akik így mozognak a valóságban és én nem láttam még, erre monduk nem gondoltam még.
    Maradjunk abban hogy a FF kapásból a földbe döngöli és nem gondolkoztam 1 fél percet sem.

Nem kel hogy ez annak gondot okozzon aki szereti a sorozatot, ezt pár embernek elmondtam már, vannak akik értették hogy ez az én véleményem, vagy nevezd izlésnek.
    Nekem fontos a karakter, vay a fegyver fps-ben vagy autósban a kocsi, a többi sallang (környezet) mind-mind nem érdekel ha ez nem gyerebe. Csak ennyi.

Ez kb olyan ahogy részben téged zavar ez a generációban hogy gyenge a gép meg mittuddomén hány felbontás meg fps-t elvárnál már.
    Nekem hihetetlen hogy a nextgennél nem képesek túllépni a másolatokon.

De jöhetnék itt az AC sorozattal is amivel tele a tököm, vagy Batman.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2015.05.15. 00:30:49