PlayStation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Jó ideje fent van már,..nem igazán csapnak le rá, ugye the USA -ben lett véve, nem hagyományos táp cucca van, gariztatni meg megint kérdéses, szal

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kongy

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Kongy
Sokmindenkit érdekelt.. 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Elkelt, szóval ne írjatok többen. 😊
Van most péntekre egy fullos killzone bundle elõrendelésem (és kártyám is hozzá) a gameshop-ban, amit szeretnék tovább passzolni. Ha érdekel valakit, akkor privátban keressen meg. 😊
Moby
Teljen a hétfõ a volumetric lightning jegyében:

Adversus solem ne loquitor

Moby
Nálunk...<#rolleyes>

gazgoblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kongy
De nem lehet hiánycikk, hisz még meg sem jelent.. 😄DD<#confused><#smile>

Moby
A "tegyenek valamit" jól hangzik, de jelenleg az egyik legkeresettebb hiánycikk a ps4. A hibás gépeket sem tudják cserélni csak hetek múlva.

Moby
Biztosan nem törölték. A kártyával nem azt elõlegezted volna, hogy legyen gép, hannem hogy dec13-án legyen.

AntiHero
Juniusban elõrendeltem már. Azért kicsit vicces, hogy ha nem érnek el telefonon (még ha hívtak is egyáltalán) akkor törölnénk az elõrendelésem. Szóval arra fogok hivatkozni, hogy juniusba elõrendeltem tegyenek valamit, hogy 13.án itt legyen a gép.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

shaddam
Igen! Legalább mikulásra küldhettetek volna képeslapot 😞

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

cloud.strife
😄
Hivogassalak minden nap hogy figyi, itt az elõleg köszi, várjuk hogy 12-én megjöjjenek a gépek?

😄

www.digimomentsvideography.com

sb1
Én nem vártam meg, hogy hívjanak..privi itt, telószámcsere, és zaklattam 😄
De lesz hálistennek tutira, ha õk is kapnak, szal én már nem aggódok 😊

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

Moby
November eleje óta már csak januárra lehet kartyát is, meg rendelést is leadni.

AntiHero
Na majd holnap felhívom õket, hogy helló itt vagyok.. kell a konzol 😄

Moby
Én sem tudtam, valamikor októberben felhívtak,,hogy ezzel véglegesítsem a rendelésem (magyarán elõlegezzem).

Kongy
Mondjuk biztató a Konzolok Szervize is😄 Éjfélkor eladnak minden PS4-et aztán meg esik pofára az, aki másnap menne érte 😄

shaddam
Engem se hívtak a digicentertõl (köhömm köhömm<#wave> ), de az elõleget már utaltam amikor kérték.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

AntiHero
Na akkor nekem ismételten nem lesz mivel külföldön tartózkodtam és nem is néztem, hogy olyan kártya van <#falbav><#banplz>

Moby
A "lesz"-rõl felhívtak mindenkit. Aki megvette az elõrendlõi kártyát annak lesz. A futárról meg nyilván akkor értesitenek, ha beértek a gépek.

AntiHero
Hát, hogy mi a helyzet. lesz nem lesz konzol.. vagy kihozza e a futár, vagy kénytelen leszek utazgatni 😄

Jó mondjuk ezt az emailt a szerdáig várom mert gondolom most futnak még be a gépek a boltokba aztán utána írogatnak.

Moby
Mirõl?

AntiHero
A konzolvilág meg baszik emailt küldeni junius óta..

Kongy
Nem értem egyesek miért fanyalognak, ez a Knack is egész jól néz ki.

miezviz
Köszönöm a gyors választ!
Szeretem ha Magyar zászló van kint multiban amiben játszok, nem pedig Angol vagy akármi😊

TDC Geronimo
Semmi. A többség itt magyar accal használja majd.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

miezviz
Srácok, mi hátrányom lesz ha én így ps4 indulásnál MÁR magyar felhasználóra aktiválom a pluszt?

Kongy
Nagyon beteg annak az ágynak a textúrája O_O

TDC Geronimo

zzeN
<#idiota>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Mr Manson
"semmi extra" <#nevetes1>

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

zzeN
Azért. 60 fps-es vér!4<#idiota> nextgen is here!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

TDC Geronimo
KZból van. Sima player death semmi extra.

zzeN
Ugye ez nem KZ end videóból van?

TDC Geronimo

Kongy
Azúgy köszi. Menjél oda személyesen.. és ha tegyük fel 200 km-re laksz? 😄D LOL. Kezd már vicces lenni ez a PS4 utáni rohanás.. 😄

Kandurex
jah nem ott van...csak tableten nem látszott...

Kandurex
Neked is eltûnt a rendelésed? Nem látom a sajátot a megrendelések között 😞

sb1
"Kedves Playstation 4 elõrendelõnk!

Elõször is engedd meg, hogy megköszönjük türelmedet, és hûségedet, hogy nálunk rendelted elõ az új generációs Playstation 4 játékkonzolt.

Mint tudod hamarosan, pár nap múlva meg fog jelenni a Playstation 4 játékgép hazánkban is, december 13-án.

Cégünk és partnercégünk a G4S mindent el fog követni annak érdekében, hogy idõben, a megjelenés napjára megkapjad a Playstation 4 konzolodat.

Mint tudod az ünnepi idõszakban vagyunk már, így a forgalom emelkedett, a futárszolgálatnak is több terhet, s kapacitást kell elviselnie naponta, mint az átlagos év közbeni idõszakokban.
Emiatt akarva akaratlanul elõfordulhatnak csúszások.

Tehát, ha mindenképpen szeretnél 100% bizonyossággal hozzájutni a Playstation 4 gépedhez a megjelenés napjára, azaz December 13-ára, azt javasoljuk, hogy ha megoldható akkor személyesen vegyed át a készüléket üzletünkben, 13-ától.

(12-én éjféltõl éjszakai nyitva tartást is tartunk a hazai premierre való tekintettel, tehát már ekkor is el lehet jönni a rendelésedért).

Azt fontos megjegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy 1 gép se menne ki 13-ára, csak arra az eshetõségre hívjuk fel a figyelmet, hogy a nagy megterhelésû ünnepi idõszakban elõfordulhatnak késések csúszások.

A módosítási kérelmet az oldalunkon az adatlapod belépve tudod megtenni.

Amennyiben evvel kapcsolatban bármilyen kérdésed lenne keress minket bátran a [email protected] emailcímre.

Köszönettel:

Konzolok Szervize"

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

mindegy nekem az a lenyeg hogy ne a brdrive-t maszirozza hanem mint az xbox360 csak az inditasnal nezzen ra aztan mar ne menjen. de amugyis majd igyekszem mindent digitalisan megvenni, remelem meg is lehet, nem ugy mint az xbox live-n hogy sokszor fel ev mire elerheto digitalisan is a jatek.
TDC Geronimo
Igaz, de szerintem senki se játszik egyszerre több, mint 10 játékkal. Aki nem digitálisan fog vásárolni, annak elég lesz. Aki meg igen, annak mindenképp kell egy HDD.

Kongy
Ahogy láttam unboxing videókban maga a system elég sokat foglal, 408 GB szabad hely van úgy, hogy még semmi játék sincs a gépem. Mivel egy-egy játék minimum 20 gigát foglal (BF4 pl 40-et) így elég gyorsan be fog telni az a 400 giga.

TDC Geronimo
Ahogy berakod a lemezt automatikusan elkezdi felrakni azt a mennyiséget, ami kell az indításhoz. Ez kb fél/1 perc és utána játszhatsz. Játék alatt pedig feltelepíti az egész lemezt és utána már csak indításhoz kell a lemez közben nem pörgeti, mert a HDDrõl fut az egész.

mi a helyzet a ps4 install-al? ugy ertem hogy vegre feltesz mindent a bluray lemezrol vagy csak valamennyit es utana folyamatosan maszirozza a lemezt is a jatek alatt?
a.carkey
Az se rossz! Egyforma méretben, stb. stb. 😊

A medve nem játék.

zzeN
Banderas-t itt ott kéne hagyni, legyenek egymás mellett.

Kongy
Ha valaki meg tudja tenni betehetne a PSN ID listába. persian0077 a PSN nevem, és Killzone Shadow Fall-t tutira fogom tolni, meg ugye AC4-et.

a.carkey
A banner alá?

v.

A medve nem játék.