status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Hoz_Hun #25105 Na tegnap én is beléptem a PS4 tulajok táborába.
Ebben azaz érdekes, hogy amúgy hardkor Xbox360-as vagyok, de az Xone körüli mizéria idején eldöntöttem, hogy inkább PS4 (mocsok amerikai üzletpolitika, az állandó internetkapcsolat, játék használati korlát,... tudom, hogy ezeket visszavonták, de már az is szégyen, hogy valaha komolyan gondolták). Mondjuk az is közrejátszott, hogy lett használtan egy PS3mam, pár exkluzív cím miatt.
Az első játék, amit a géphez megvettem Last of Us (ami lenyűgözött PS3-on). Nem vagyok egy HD buzi, de ez valami gyönyörűen fest PS4-en. Láthatóan szebb és remekül fut is. Rögtön első futása a PS4emnek így vagy 5 óra hosszára nyúlt hehehe.
Ahogy látom a PS menüje bár sokat javult, mégsem változott gyökeresen (az sajna sehol sincs a Xbox kezelőfelületéhez, menüjéhez, ami remek,... gondolom azt mégsem kopizhatták le).
A távirányítójától még tartottam egy kicsit, mert a PS2 és PS3 távirányítók borzalmasak az Xboxéhoz képest. Ám kellemesen csalódtam a PS4 kontrollerében!!! Még vacillálok, hogy van-e olyan jó vagy tán még jobb mint a Xbox-é. Minden esetre remek lett, kényelmes fogni, jó kiosztás, meg minden. Sajna az aku élettartalma nem valami sok, mondhatnám baromi hamar lemerül.
Na ennyi volt az első meglátásom. remélem ha kérdés merül fel bennem akkor itt feltehetem. :)
Utoljára szerkesztette: Hoz_Hun, 2015.04.19. 18:33:55