status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na 2 óra játék után (mint kezdő játékos szóval soha, de soha nem játszottam "soul" játékkal azelőtt):
Ez baromi jó! Tetszik
Grafika nagyon szép, igen kellene egy kis AA, de nem vészes. Frame drop nekem még nem volt.
Más egyenlőre hibátlan. Tehcnikai dolgokról ennyit.
Játék:
Nehéz és idegesítő.
Vagyis mégse, csak balfasz vagyok még a játékhoz!
Miért nehéz?
Mert ész nélkül berohanok 2-3 ellenfél közé és csodálkozom, hogy ledarálnak. Dodge meg sehol csak csapkodok.
De amint szépen taktikusan mentem egyesével szedtem le őket, vagy csoportokat hátulról akkor mentem mint kés a vajon.
Egyenlőre ott tartok, hogy akkor halok meg, ha valami új ellenfél típus jelenik meg. Városlakókat már röhögve körbe hugyozom.
Miért idegesítő?
Magam miatt, mert ész nélkül rohanok előre és nem figyelek (ezt meg kell még szokni még nekem)
Amúgy nem gond, tetszik, hogy bukok mindent ha balfaszkodok.
Mint kezdő lenne pár kérdésem.
- Blood Echo..Ez ugye a pénz? Ha meghalok akkor csak ezt vesztem el? (visszaszerezni akkor tudom, ha megölöm azt aki megölt anno)
- Chechkpoint\mentés nincs. vagy van? úgy működik, hogy kitakarítom az egész pályát és amíg nem halok meg mehetek előre? (ha meghalok meg előröl az egész?
- Class-ot mikor választok? Majd ahogy haladok előre? Vagy itt nem lesz külön ilyen választó képernyő mint alphában? (mert felvettem a nagy bárdot egyenlőre és azzal hentelek "Heavy" )
Na kb ennyi eddig. 2 óra után nagyon tetszik. Magával ragadott és ha nem kellene most dolgozni menni, akkor itt ülnék egész nap és tanulgatnám a játékot.
Pár spoiler mentes kép a legelejéről (minimális tényleg a rece szerintem, nem zavaró egyenlőre).:
Igen úgy néz ki a karakterem mint Sherlock Holmes ( (Robert Downey Jr.) abban a szemüvegben.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.24. 09:04:50