121471
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Bocs, de ha csak kötözködni tudsz inkább meg se szólalj. Mert oké, hogy kötözködsz, de tudod miről beszél az ember és arra viszont választ már nem adsz. Szóval amiről beszélek olyan van. Pl. jelenlegi TV-men is van rá lehetőség. Kikapcsolva a segéd elektronikát nem nagyon nyúl bele a képbe, sem szaturáció, sem kontraszt nem állítható és 1:1 pixelmapping van. Azt kapod amit a gép kiküld.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2015.03.24. 09:46:37 -
ppista #23900 Igaz, ha az alapok nem stimmelnek, akkor felesleges csodát várni.
Volt "szerencsém" látni a Dark Souls pc verzióját egy űberbrutál számítógépen amikor kijött, és valami hihetetlenül gagyi volt a technóban. Össze-vissza szaggatott, fagyott pixelesedett. Hát igen. egy pár jó programozó elkelne oda. -
Én is erre gondolok, de innentől embargo van minden infora, mert mostantól TÉNYLEG mindent én akarok felfedezni. Tehát ennek utánaolvasni biztosan nem fogok :)
Utoljára szerkesztette: Moby, 2015.03.24. 09:36:04 -
Akkor lehet ez még csak ez út jön
-
Hát én sem mondtam mást :D -
Pedig vannak classok.... -
PS4-en meglehet nézni valahol, hogy hány órát játszottam a játékokkal? Sajnos eddig még nem jöttem rá. Biztos kiszúrta a szemem :D
-
>Frame drop nekem még nem volt
Ki. Zárt. :D a nulladik másodperctől kezdve jelen van a stuttering.
>De amint szépen taktikusan mentem egyesével szedtem le őket, vagy csoportokat hátulról akkor mentem mint kés a vajon
Jóreggelt kívánok :)
>visszaszerezni akkor tudom, ha megölöm azt aki megölt anno
Nem. Visszaszerezni úgy tudod, ha felveszed a földről ott, ahol meghaltál. De ugye csak egy halálig van ott, aztán huss...Bár ahogy nézem a screenshotjaid, még nem "költöttél" semmire :)
>Chechkpoint\mentés nincs. vagy van? úgy működik, hogy kitakarítom az egész pályát és amíg nem halok meg mehetek előre? (ha meghalok meg előröl az egész?
Pontosan.
>Class-ot mikor választok? Majd ahogy haladok előre? Vagy itt nem lesz külön ilyen választó képernyő mint alphában? (mert felvettem a nagy bárdot egyenlőre és azzal hentelek "Heavy"
Na ezaz, amit én sem értek. Vártam a választóképernyőt, ehelyett "rendes" chargen volt, meg aztán amit nem írok le, de mindketten tudjuk mivót.
-
Bakker most nézem , tegnap küldtek megerősítő emailt a játékmegrendelésről.... most igazoltam vissza... remélem azért holnapra ide ér. -
Lehet a game mode -ra gondol...
-
Ez még nagyon korai. -
>de nem lehet azon a tévén kikapcsolni az elektronikát a játékokhoz?
Olyan nincs, hogy "kikapcsolni az elektronikát" egy tévénél :) Illetve van: poweroff :D -
Kíváncsiságból hogy van a World Tendency? Az éjhez és nappal váltakozáshoz kapcsolódik? Vagy túl korai még ilyet kérdezni? :) -
Na 2 óra játék után (mint kezdő játékos szóval soha, de soha nem játszottam "soul" játékkal azelőtt):
Ez baromi jó! Tetszik
Grafika nagyon szép, igen kellene egy kis AA, de nem vészes. Frame drop nekem még nem volt.
Más egyenlőre hibátlan. Tehcnikai dolgokról ennyit.
Játék:
Nehéz és idegesítő.
Vagyis mégse, csak balfasz vagyok még a játékhoz!
Miért nehéz?
Mert ész nélkül berohanok 2-3 ellenfél közé és csodálkozom, hogy ledarálnak. Dodge meg sehol csak csapkodok.
De amint szépen taktikusan mentem egyesével szedtem le őket, vagy csoportokat hátulról akkor mentem mint kés a vajon.
Egyenlőre ott tartok, hogy akkor halok meg, ha valami új ellenfél típus jelenik meg. Városlakókat már röhögve körbe hugyozom.
Miért idegesítő?
Magam miatt, mert ész nélkül rohanok előre és nem figyelek (ezt meg kell még szokni még nekem)
Amúgy nem gond, tetszik, hogy bukok mindent ha balfaszkodok.
Mint kezdő lenne pár kérdésem.
- Blood Echo..Ez ugye a pénz? Ha meghalok akkor csak ezt vesztem el? (visszaszerezni akkor tudom, ha megölöm azt aki megölt anno)
- Chechkpoint\mentés nincs. vagy van? úgy működik, hogy kitakarítom az egész pályát és amíg nem halok meg mehetek előre? (ha meghalok meg előröl az egész?
- Class-ot mikor választok? Majd ahogy haladok előre? Vagy itt nem lesz külön ilyen választó képernyő mint alphában? (mert felvettem a nagy bárdot egyenlőre és azzal hentelek "Heavy" )
Na kb ennyi eddig. 2 óra után nagyon tetszik. Magával ragadott és ha nem kellene most dolgozni menni, akkor itt ülnék egész nap és tanulgatnám a játékot.
Pár spoiler mentes kép a legelejéről (minimális tényleg a rece szerintem, nem zavaró egyenlőre).:
Igen úgy néz ki a karakterem mint Sherlock Holmes ( (Robert Downey Jr.) abban a szemüvegben.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2015.03.24. 09:04:50 -
Nem azért, de nem lehet azon a tévén kikapcsolni az elektronikát a játékokhoz? Mert 55W829B-t akarok venni (illetve az utódját az 55W800C-t), de ha nem lehet kiiktatni teljesen az elektronikát akkor kuka. -
Baze csűrd már az élességet azon a tévén more! Mondtam, hogy az úgy nem lesz jó :D Persze, nem szép a zizi, de az biztos nem segít, ha minden AA nélküli vonal mellé még behúz egy világoszürkét is a tévé :D -
Tekerd le az élességet 50-re a 90-ről :D -
Kipróbáltam, lehet hogy jó a gameplay de ennyire zizis játékot még nem láttam a látvány ez végett fos lett. Aki a graf miatt venné meg, ne tegye. Broáf.
Sőt még így is zavaró. -
>és kutya kötelességük lett volna technikai segítséget nyújta nekik.
Nyújtottak is. Az alpha óta NAGYON sokat javult. Döbbenetesen sokat. Én még ennyire sem számítottam. De sony nem tervezheti és írhatja meg, a from helyett. -
ppista #23882 Sajnos tényleg nincsennek a helyzet magaslatán ebből a szempontból, éppen ezért kellett volna a Sanyinak kőkeményen besegíteni. -
From Soft.... mintha bármelyik játékukkal nem lett volna technikailag gond....
-
ppista #23880 Ez nem csak a From sara, mármint a rájuk abszolúte jellemző gáz frame, hanem most a Sony-é is, hiszen ők pénzelték a projectet, és kutya kötelességük lett volna technikai segítséget nyújta nekik. No mindegy, a játékot azért alig várom, és remekül fogok szórakozni, de erre azért figyelhettek volna a Japánok. -
te roha....na, jó nem :D -
Nagyon jó beginners guide BBhez. Minden új játékosnak erősen ajánlott!
-

Bele lestem egy két streambe... nem bírom. Holnapot akarok MOST ! -
Jelentem felkeltem. Igaz 9:30kor melo...de mar 40 perce tolom a BB-t. :D -
Ma preload. Holnap mire kelek már tolom is :y -
Moby kritikáján kívül, mindenhol 90% felett kapott,system seller, ennyike. -
Na, akkor ez jobb lett, mint az Order. :D :D Mit ne mondjak, eléggé kedvet kaptam hozzá... :D Lehet az lesz a vége, hogy én is beszerzem hamarosan.. :D
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2015.03.24. 01:10:02 -
:O
Megvan első system seller? :)
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2015.03.24. 00:12:57 -
Faszom... Kelhetek korán akkor mégis xD Munka előtt csak meglesem :D -
-
No, BB first impression (2 óra után)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nemtudom hol kezdjem. Ezért a játékért megérte generációt váltani, megcsinálni a sonyt, a fromot, megszületniük nekik, nekem, és megvenni a negyedik ps4-em :D
Fantasztikus. Nem. Inkább őrületes. Kibemocskosulelbaszottübergecimódon lebilincselő, magávalragadó, beszíppantó, és onnan soha-de-soha-többé nem eresztő.
Alkotás.
Minden percében játékmechanikailag kimaxolódik, tökélyre csiszolódik mindaz, amit eddig a From csinált. És csinálni fog a jövőben. A stílus, az ART arconbasz, aztán agyonüt, és amikor felkelsz, arconbasz megint.
Tényleg nem tudok mit írni. Ezzel játszani kell. MINDENKINEK. Még annak is, aki eddig arconpörgött a soulsokban, ugyanis ez nagyon-nagyon szépen építkezik. Nem vezet, ugyanúgy ahogy a soulsok sem, de óvatosan terelget. Nagyon finoman. Tanít. Fellebbenti a fátylat. Az elején megtanít taktikázni. Itt ugyanis vannak tömegek. Nem kicsi, hanem enemy sokaság. És gecijól mozognak, és megakarod nézni őket, de nem lehet, és...ésésés. Naszóval. Készvagyok. NAgyon fájt abbahagyni. Mármint fizikailag. Nem sejtettem, nem hittem, nem reméltem, és nem gondoltam, hogy ennyire kibebaszottul irgalmatlanul, kikezdhetetlenül, szégyentelenül forró a cucc. A töredékét sem.
És akkor jöjjenek a negatívumok:
- a frém szar. Eléggé. Nem annyira mint az alfában, de amit láttunk a sztrímeken...nos annyira. Néha zavaróan. Nem illik bele a lehengerlő látványba
-AA hiánya. ÜVÖLT az AA után. sok a zsizsgés, nagyon, amit kihangsúlyoz a chromatic aberration
-from, azaz előfodulnak glithcek a fizika miatt (nem is vártam mást :) )
-szar a töltésidő. Néha. Néha meg hótugyanaz jó. Remélem patchelik. Nem zavaróan,de na...Amúgy egyszer sem haltam még. Mármint elkezdtem, bohóckodtam benne, nézelődtem, meghaltam sokszor, újrakezdtem, akkor már telibe, na azóta nem haltam. De az bohóckodásnál sokszor,és a halálból viszonylag gyorsan tölt, csak az "utazásnál" baszkódik néha.
verdikt:
KÉSZÜLJETEK FEL!
-
*dolgozok holnap
Hülye telefon :s -
Igen el :D csak dolozok golnap. 23:00kor érek haza. :) -
Igen. -
Mármint a sajtó-kritikák? Akkor jön le az embargó? :) -
Hát, igen, bár most hétköznap, nyilván nem tud annyi időt szánni a játékra, de holnapra biztos Ő is előáll valami előzetessel. -
Mobytól akár hamarabb is. Halljunk szót! :D -
2 és félóra és jönnek a kritikák.