121265

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ra1n
    Hát történet ide vagy oda, a Crysis első része játékmenetileg a mai napig mosolyogva nyomja le a csőpályás scriptshootereket.:)
    Az hogy a sztori gyenge volt mellékes.
    A játékmenetben jóval több potenciál volt mint egy Killzone-ban,COD-ban vagy Battlefieldben valaha....

Hogy NEKED ipari hulladék...Ezután megértem ha SZERINTED nincs jól lezárva a Tlou...:)
    Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.23. 15:48:33
  • sirpalee
    Szvsz az is hulladék, a másodiktól kezdve koncentráltak valamennyire is a történetre, onnantól kezdve lett élvezhetőbb kicsit a játék (de még mindig nagyon gyenge pl egy Spec Ops-hoz / Bioshock-hoz képest)
  • Kongy
    Az első Crysis baromi jó volt, akármit is mondasz. A 2 már hulladék volt, ahogy a 3 is. De az első résszel annyit lehetett szórakozni soron kívül is, hogy csak na... Bár lehet, hogy az újdonság varázsa miatt csak.
  • Ra1n
    Miért nem tökéletes a lezárás SZERINTED?:)

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.23. 15:31:55
  • sirpalee
    Még ha tökéletesen le is zárták volna (de nem tették), akkor is nincs értelme veszni hagyni ilyen franchise-t. Túl sok benne a pénz, a ps4-nek meg létkérdés bármilyen húzócím.

Nehéz olyan játékot találni, ami üzletileg nagy siker lett volna, és nem folytatták volna ilyen-olyan formában (közvetlen, közvetett, szellemi örökös). Talán a Red Dead Redemption a kivétel... (eddig, de ki tudja mivel készül a rockstar) Még a crysis is megélt több részt, pedig az tényleg egy igazi ipari hulladék. (az enginet kivéve)
  • Kongy
    De nem érted a lényeget. Folytatták igazából, csak nem azzal a sztorival.. :D Ez olyan, mint ha csinálna a Santa Monica egy God of War-szerű játékot, ami kb ugyanolyan stílusú, de nem God of War a címe.
  • Ra1n
    És? Folytatás? Nem. A Tlou-t sincs sok értelme,tökéletesen lezárták,ha lesz is remélhetőleg teljesen más szereplőkkel, más helyszínen.
  • Kongy
    Beyond Two Souls volt a szellemi örököse annak a típusú játéknak HR-t hülyeség lett volna folytatni.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2014.12.23. 13:51:34
  • sirpalee
    Öhm, az a cég kb egy stílusban készít játékokat, csak más-más történettel. :P
  • Ra1n
    Heavy Rain?:)
  • sirpalee
    Ugyan, ne légy naív. Sikeres játékból nem csak egy rész készül. Főleg nem, ha minden rendben a fejlesztő céggel.
    ?
    Hány olyan játék van amit a TLOU szintű hype vett körül, és nem folytatták?
  • TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
  • Ra1n
    Akinek van itt szgépe, 24 nap múlva lesz Steamen public alfa a The forest-ből. Még nagyon alfa,csak 0.11 de már most büntet a játékmenet, ajánlom figyelmetekbe mert ez is jön ps-re az experience szerint.:)
  • Ra1n
    Ja, ez kb 2014 június-júliusában hangzott el akkor is úgy hogy "ha lesz is folytatás".
    Elötte jó párszor a Tlou (nem a remastered...)megjelenése után elhangzott hogy nem kívánnak folytatást,tervben sincs.
    Gyakorlatilag mióta beböfögték ezt a "ha lesz is folytatás" dolgot ami gyk egy nulla azóta ez az első infó amit ide kitettél,és ami alátámasztja hogy lesz és készül valami.
  • TDC Geronimo
    Sose mondtak ilyet. Azt mondták hogy az ellie, joel szál lett lezárva és az ő történetüket nem folytatják. Az meg szinte biztos volt hogy ebből nem csak egy rész lesz.
  • Ra1n
    Nem lett rendesenlezárva?! Tökéletes volt a vége.
    Ki gondolta volna? A készítők nyilatkozták hogy nem terveztek új részeket, a Tlou egy részes cím. Ezidáig így volt,hírmorzsa sem volt folytatásról. Erről ennyit.:)
  • Kongy
    Amit nem mellesleg mindenki dicsért, és még jól is fogyott? Nahát, valóban meglepő!
  • sirpalee
    No shit, folytatják az egyik sikeres játékukat, ami nem lett rendesen lezárva? Wow, ki gondolta volna? :D
  • Ra1n
    Last of us 2???????
  • Smithie
    Udv arcok! Matol egy ps4 boldog tulaja vagyok, aminek volt egy kis elozmenye(one), hat eddig eg es fold a ket konzol... Drive Clubos bundlet vettem+egy ds4-et+kamerat+alien isolationt. Az tenyleg komoly h az alien hallja a lelegzetem meg a zajokat... A DC meg zsenialis, belso nezetben a legjobb.
  • TDC Geronimo
  • Ra1n
    Egyébként tök mind1, mozgásban gyönyörű a játék,de a fényéveket én nem érzem, a sebességérzet (amit nagyban a remegő kameraeffektnek köszönhet) és az esőeffekt ami gyönyörűen előremutat.
    Az hiányzik hogy valaki le license-elje ezt a motort és összeüssön egy értelmes autós játékot hozzá.

Ha valahogy vegyítenék a Forza (vagy Assetto Corsa) féle fizikával és tartalommal ezt a sebességérzetet és eső (ezt kiegészíteném a Horizon 2 féle fákat tépkedő szélviharral) és egyéb effektelést, gyakorlatilag mindent lebüntetne a piacon....
    Ehelyett DLC bohóckodás hogy legyen egy elfogadható mennyiségű tartalom meg a Gran Turismo széria várhatóan további lejtmenete a kínálat....

Utoljára szerkesztette: Ra1n, 2014.12.21. 23:23:43
  • samsung123
    Ekkor vagyok boldog mikor, ez lehető legocsmányabb kép a DC-ből!
  • Ra1n
    Köszi. :-P

• samsung123
    Ügyes vagy!
  • Ra1n
    Tény, a gond csak az hogy a DC ha nincs széteffektelve a kép akkor tényleg szarul néz ki főleg a környezet amit ráadásul láthatatlan fal is véd....
    A sebességérzet és az esőeffektus büntet a játékban,de ennyi.
  • TDC Geronimo
    Neked ezen kívül van más képed is? Én tudnék mutatni ezer másikat ami kettéhugyozza ezt. Szerintem minden játékból ki lehet ragadni fosul kinéző részeket még a legszebbekből is.
  • Ra1n

Fényév...:)
  • arsmarci89
    Ha elkezdem ff14-es triált játszani, ès menetközbe megtetszik , ès megveszem a lemezeset akkor onnan tudom folytatni ahol abbahagytam?:)
  • LoSA
    Van olyan, aki nyomja az UFC-vel?
  • samsung123
    Nincs gond, általánosságban is szóltam :)
  • Totti5
    Nekem aztán teljesen mindegy, csak a témához szoltam hozzá. Semmi több.
  • samsung123
    Csak azt furcsállom, hogy mikor valami tényleg átütő grafika jön létre, ami valóságra próbál hasonlítani, nem pedig valami mesére pl Crysis 3 és ezt tartják a csúcs grafnak (autós példa is van P.Cars, szintén mesésnek tűnik egy DC mellett ennek ellenére régóta szeretem), de tudom a szépség fogalma mindenkinél más. Valakinek az eltúlzott formák és irtózatosan nagy szilikoncsöcs jön be és hasonló a játékoknál is, hogy minden bump mappolt meg árnyékolt és effektezett ugyan úgy, mint a DC csak közelébe nem lesz a valóságnak hiába erőlködnek, de erre van vevő milliójával, mit ahogy giccsre a szilikonra stb-re.Sokan csak a számokból értenek, ha valami Full HD és 60Frém és 2millió poligon/tárgy akkor az "szép". Egy grafikában simán látni, hogy mi ízléses, mi realisztikus és mi giccses vagy elnagyolt, csak ugye kell szépérzék is hozzá:)
    A DC-vel számomra olyat tettek le, amit eddig nem láttam még képileg ( maga a játékkal is jól szórakozok, platina is mindjárt kész) és megy a belekötés ezerrel, mikor fényévekkel jár előrébb másoknál képileg...

Moby: Több kérdésem nincs bírónő. Szerk: Az efféle szarkazmust már nem tudom értékelni egy ideje
    Utoljára szerkesztette: samsung123, 2014.12.21. 11:45:17
  • Moby
    Tényleg ennyire nem jött le senkinek a szarkazmus? :D
  • Ra1n
    Tényleg elértetek arra a szintre hogy az oldalsó üvegen milyen gáz az esőeffekt? A játékban a legjobb így is az esőeffektus az autós címek közt...Akkor már abba kössünk bele hogy az effekteken kívül nincs viharfeeling meg kemény szélfújás,csak villám meg eső...Ez fontos!! :D

// Van a Dc-al sokkal nagyobb gond is amikbe nyugodtan bele lehet kötni...De az esőbe?!:)
  • Totti5
    Az ajtó üvegen az eső valóságban megközelítőleg sem ilyen. DCben nagyon el van túlozva. Hatásvadásznak szánták, de amilyen jól lemodellezték a szélvédőt annyira rossz lett az ajtók üvegei. Valóban ott csak szétfolynak, de nem kerülnek a helyére minden másodpercbe teljesen újat. Legalább is én még ilyet nem láttam, sem tapasztaltam.
  • Moby
    Nemtudom mihez képest odaát, de igen. Határozottan.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.21. 10:28:45
  • samsung123
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Odaátról úgy tűnik?
  • Moby
    meh...
    van baj