121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19726 ezek ma már nem tünnek fel senkinek.. mindenkinek meg kell halnia a játékos körül, mert mindenki gonosz, és te vagy a hős :) -
#19725 Fogalmam sincs, hogy csinálták, de valami hihetetlen durván néz ki. Nem láttam még ilyet. -
vg #19724 Semmi bajon nincs a játékokban az erőszakkal ha helyén kezelik. Mordor-ban nagyon jó vadászni a gonosz(!) csúnya arcúakat. Viszont ha szerinted az a őr velejéig gonosz, akkor vedd meg első nap a játékot és élvezd a kivégzését. Bőven elég lenne fojtogatni kicsit, hogy beájuljon, de nem. Úgyis fel fog robbanni az a zeppelin, vagy mi. Ilyen "hőst" én nem szeretnék irányítani.
Utoljára szerkesztette: vg, 2014.12.11. 12:58:09 -
#19723 Driveclub DF elemzés weather patch után
A frém meg se mozdul 30ról extrém körülmények között se. -
Biztos megvan az oka rá, nem ismerjük a történetet. Ha meg ennyire aggaszt az erőszak ott vannak a pegi 4-12es játékok :p -
vg #19721 Grafikailag nagyon jó a cucc, viszont én filmekben is utálom, amikor teljesen értelmetlenül gyilkolnak. Itt is, 1:42-nél azt a -tolószékes, fogyatékos- öreg, teljesen ártalmatlannak tűnő őrt minek kell két késszúrással szó szerint kivégezni? Baromság. -
Árpitallica #19720 Van kis problematikám skacok aki tud segítsen légyszi! Szal arra lettem figyelmes az akkountomba belelépve hogy az email címem mellett "!" van és azt irja "Unverified", megkaptam az emailt amiben ott van a hitelesítés menüpont, rákattintok és nem hozza be az oldalt, nem tölti be, maga a SEN oldalára se tudok bejelentkezni PC-n keresztül se! Amúgy online tudok játszani, de ha hosszabb ideig nem tudom hitelesiteni az emailomat félek elvesztem az akkom, valaki ötlet vagy nem csak én vagyok egyedül ezzel? -
TomStorm #19719 Ja nem dehogy:)csak tévézésre+filmre lehet meghagynám a régebbit a másik szobába.Ide meg kellene egy új a PS4-hez
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.10. 22:34:35 -
#19718 Mii? :O Nem elég 1 TV? 2-t akarsz összekötni vagy mi? :D -
TomStorm #19717 Kellene még egy TV PS4-hez 130e.ft-ig vagy ez körül.Mit ajánlanátok?Lehet jó nagyképernyős is akár 117cm is:)
Utoljára szerkesztette: TomStorm, 2014.12.10. 22:09:06 -
#19716 direct feed. Még mindig odabasz
-
-
#19714 FF:XIV 14 napig ingyenes -
#19713 Hmm, pedig találtam szalmabálákat amiket fel tudok gyújtani.
-
#19712 Tárgyakat nemtudsz elègetni ,csak zombikat...Elvileg ha nem ègeted el 1idő után felèled:) -
TomStorm #19711 Nagyon komoly itt Cur.Gen minőségben D3 Ultimate!Csak nem tudok dönteni Crus v.Barb legyen a Main:) -
Ra1n #19710 Én is így vagyok vele.
DFGT vagy semmi. Vicc hogy egy DFGT tudásával és TALÁN minőségével párban lévő kormányt nextgenre 80-100 pénzért vesztegetnek.... -
#19709 Na végre befejeztem a TR:DE-t. Összességében tetszett, Lara meg kemény mint a vídia :)
A folytatás jöhet valamikor (kitudja mikor jár le az exkluzivitás és első nap sem veszem meg).
Viszont elkezdtem az Evil Within-t. Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem ahhoz aki már végitolta: Elégetni a testeket szükséges mikor mondjuk már hidegre tettem őket (fejlövés, sealth kill)? Illetve vannak égethető tereptárgyak, azok csak figyelemelterelésre jók vagy esetleg lehet bennük valami felszedhető dolog?
Utoljára szerkesztette: Janey, 2014.12.10. 13:21:29 -
sublimaze #19708 Csak úgy érdekességként, ha valaki fontolgatja a lbp3 beszerzését az nézze meg a videóm. Support leszar, a hiba meg rengeteg. Bocs,ha esetleg nem ide illő, de szeretném minél több ember figyelmét felhivni erre. http://youtu.be/lkqkIH3lAOk -
#19707 Azt nem mondtam, hogy ez az ideális eset. Én 2 éve megvettem a DFGT-t, hogy majd dejó lesz a PS4-hez. Azóta sem használtam semmire (PC-n sem), és úgy látszik már PS4-en nem is fogom. De hogy én nem veszek 40+k-ért kormányt, az is tuti. Nálam 20 a teteje. Ennyi. -
Ra1n #19706 Ehhh...Se új bolygó se semmi??????
Emiatt még agyaltam a ps4 indításon mert én gyüjtőit vettem amiben volt season pass...De nem erre számítottam a DLC-ket illetően..... -
Ra1n #19705 Vagyis vegyen egy szarabb minőségű kormányt drágábban. Vagy vegyen egy g25 szintűt (esetleg jobbat) egy gyengébb használtautó áráért...:)
-
#19704 Najó alszom, mert ezt most nem bírja befogadni az agyam
-
#19703 Beletekergettem, holnap megnézem az egészet, de ahogy lemodellezték a kezét is. Eszméletlen, mikre oda nem figyeltek... -
#19702 PlayStation Experience | Modeling Nathan Drake: Bringing an Iconic Character to PS4 Panel
-
#19701 Persze! A megoldás, hogy eladod a G25-öt és veszel egy kormányt, amit támogat a PS4 -
#19700 Hi!
Tudja valaki, hogy mi a helyzet a Logitech G25 kormány kontra PS4 ügyben?
Sikerült már megoldást találni a problémára? -
#19699 alapból guardian editiont vettem így járt a dlc de már bánom.... -
#19698 Sziasztok!
Van esetleg valakinek eladó DS4?
Üdv -
#19697 Hát aki azok után megvette ennyi pénzért, amit műveltek a "teljes" játékkal az megérdemli már megbocsáss. Túlárazott fos volt látszott rajta és lófasz tartalom ezt már rég lehetett tudni. Destiny a legnagyobb lehúzás az utóbbi években. -
#19696 olyan szinten csalódott vagyok a destiny kiegészítőjétől hogy arra szavakat nem találok a dlc-k szégyene,kiadtak egy egy délutános contentet jó most a raidet ne vegyük figyelembe,4 quest 1 strike minden fegyver és ruha amit eddig felhúztam kuka még jó hogy már pár hete már nem játszok ,azokat sajnálomakik azóta is egyfolytában farmoltak,ez az egész egy szánalmas köpedelem,még hogy destiny 2 lol basszus... -
#19695 Kell *___________________* <3 <3 <3 -
SlickAdam #19694 LOL
-
Ra1n #19693 "Ettől szebbet jó darabig nem látunk majd."
Nemhiszem.... -
#19692 Annál vastagabb volt a fekete csík mint itt. Biztos lesz aki meglepődik a képarányon pedig bejelentés óta tudni, hogy ilyen lesz.
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2014.12.09. 16:12:25 -
#19691 Hát nem, de azt már a Ryse-nál megtanultam, hogy a szépség nem minden. Ha egy csőjáték az egész, akkor szart sem ér. Példát lehet venni a DAI-ről, mert ott baromi szép, és kidolgozott minden -jó nem Order/Ryse szint- és jól néz ki, aztán mégis valamennyire nyitott világ, nagy terekkel. -
vg #19690 Mennyien fognak sírni a képarány miatt? Mintha a Evil Within is ilyen lett volna. -
#19689 Mindjárt gondoltam :p Ettől szebbet jó darabig nem látunk majd. -
#19688 Nem mondanám, hogy le vagyok nyűgözve... -
#19687 Nem szép dolog a majdani vevőkkel szemben, hogy előre felrakják a játékidő felét a youtubera