status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Na most pörög az AC4BF creditje. Tudom már több mint egy éves, de még nem olyan régen szereztem be a ps4-et, így csak most jutottam el idáig :D Volt most pár napom itthon és kb 3-4 nap intenzív játék után értem a végére. Összegyűjtöttem minden kis szart, felfejlesztettem a hajót is, craftok is fullosak lettek. 92% lett a vége(pár abstergo kihívás, pár kincset nem kerestem meg a térkép alapján, illetve legendás hajót sem sikerült legyőznöm(pedig kétszer próbáltam:D))
Maga a kalózosdi bejött, bár a vége felé már untam kicsit, szóval csak, akkor csáklyáztam meg a hajókat ha javítani kellett egy csata közben a hajóm, azon kívül csak elsüllyesztés után lootoltam. A főküldetések meg pofátlan módon kimerültek a kövesd/lokalizáld/öld meg küldetésekből. Azt hittem már sose érek a végére. A mellékküldetésekkel végeztem már jóval a story előtt, szóval az utolsó 4-5 órám már csak a főküldetésekre ment el. Összességében tetszett a játék, de biztos nem veszem elő jó ideig. Már már hányingerem van a gyűjtögetéstől meg azoktól a főküldetésektől :D Pár apró zavaró dolog: nem hiszem el, hogy a lőfegyvereimet csak akkor tölthetem újra, ha már mind a 4 kiürült.. néha már csak azért lőttem még egyet, hogy aztán újratölthessem és persze, hogy tudjak felvenni lőszert. Hihetetlen, hogy ezt nem lehetett megcsinálni. Másik, hogy a maya ruhán nincs kapucni, de minden átvezetőanimációnál felhúzza a fejére a semmit :D A legidegesítőbb meg az össze vissza felkapaszkodás mindenre amit nem akarok, de ha valamire szeretnék, akkor arra az istenért sem enged felmenni.. áááhhh. Na mind1. Első és jó ideig az utolsó AC játékom volt, de a pénzét megérte.