121265
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
#19606 Kemény. Remélem mire megjelenik, kijön a gépből is valami halkabb verza. Negyedik hajszárítót nem szeretnék venni, és EZ a szart is kihajtja belőle :D -
#19605 Najó megnéztem 5* kb videót de ebbe megint mutat ezer új dolgot. Naughty GODS. -
#19604 Kit érdekel mit írsz? -
#19603 Azok az apró dolgok... jó kis elemzés a gameplay videóról, minden apró részlet, amit nem vettél észre.
-
#19602 Nojsz -
#19601 55W829B -
#19600 Milyen tévét vettél? -
-
#19598 jól néz ki! -
#19597 -
#19596 Kemény
>Naughty Dog says even Nathan Drake's chest hair is affected by wind physics in Uncharted 4.
Na azé' ezen felröhögtem :D -
#19595 És nálad van a világprömier, és késik a foxnews stábja? :D
Utoljára szerkesztette: Moby, 2014.12.08. 13:15:11 -
#19594 UC4 infók Drakeről a PSX panelről. Eszméletlen...
Naughty Dog says that "a considerable amount of time" has passed between U3 and 4.
Drake on PS4 has 800 facial combinations compared to PS3 Drake's 120.
Every single hair moves with wind and water. Hair has true physics, can get wet and move around as you run.
Same amount of detail put in supporting cast
Naughty Dog says even Nathan Drake's chest hair is affected by wind physics in Uncharted 4.
-
#19593 Új tv-projekt folyik éppen, még be se üzemeltem, szóval egyelőre nem. -
#19592 Van weather update, próbálta már valaki?
-
#19591 Nem sikerült dekódolni a szavakat igaz? Bonyolult volt, mi? A fingod nincs nem jelenti, hogy nem játszottál vele. Vagy kellene érdekeljen mitől segghülye valaki egy témához? Nem sajnos. Nem érdekel. -
Ra1n #19590 Ha be tudod szerezni 5 pénzt kb ér, rövid, mai napig beta állapotban van az online része (ez volna a játék fő eleme), de szép, és hangulatos. Egy techdemónak nevezém... -
#19589 És a Driveclub? videók alapján jónak tűnik, de nem olvastam még utána a kritikáknak.. -
Ra1n #19588 Gyakorlatilag egy ótvarfos. Az egyedüli ami pozitív benne az a hatalmas map..Ennyi. A grafika átlagon aluli, itt ott p2 szintű megoldásokkal. A játékmenet pedig gagyi. Eleve az egésznek a tuningrésze el van cseszve.... -
#19587 Srácok, ez tényleg ilyen szar? Első két percet néztem csak meg, mert ledöbbentem. Úgy szakít keresztül a mocsáron, mintha aszfalt lenne, a fák meg nem számítanak, mert nem léteznek...
-
Ra1n #19586 Gyerekek az hogy hülyeségeket irogat még nem jelenti hogy nem játszott vele. Lehet hogy csak nem fogta fel és még halucinált is mellé. Mondjuk ez nála ritka.. -
#19585 Egyel lejebb. :) -
#19584 Honnan a faszból szoptátok Totti-val hogy nem játszottam az eddigi AC-ekkel?
Komolyan nem értem, sorozatosan összekevertek valami haverotokkal. :D -
#19583 -
#19582 Hát igen UC4ből is ordít az igényesség. Rengeteg jó dolog került át last of usból és ez csak jót fog tenni az UC formulának. Animációs átmenetek eszméletlen jók. Grappling hook -> melee -> fegyverfelvétel -> és mehet a dara :)
-
TomStorm #19581 Na köszi!Nem lehet ez olyan rossz,ha elkapok 9-10ezerért egyet akkor megveszem -
#19580 Mondjuk azt hogy nem játszottál egyikkel sem, és akkor nem mondtunk semmit, s ez így is van jól. -
#19579 Én a kevésbé bugos verzát nyomtam, és bár oldalakat tudnék a trógeságokra írni, egyet nem tudnék rámondani: unalmas.a főszálllal vannak komoly bajok (pl) de kurvára nem unalmas, hanem bosszantóan szar hullámvasút. -
#19578 Unity tesztem képekkel ( amik X1-PS4en bitre ugyan úgy festenek ) Eredeti méretű képek az 1. hszben legalul.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2014.12.07. 22:53:10 -
#19577 Igen, ha fingunk nincs a széria eddigi részeiről, ahogy erről sem, úgy mondhatunk ilyet is :D -
#19576 Meg a bugok, meg hogy cserébe dögunalmas lett, a többi említésre nem méltó. :D -
#19575 Más:
Megkaptam kölcsön a Need for Speed-et.
mi ez a botrányos fasz irányítás? -
#19574 Már megint a felbontás a gondod? LOL
-
#19573 Mondjuk azt hogy csak grafikában tér el a többitől. :D -
#19572 De nem volt jó ötlet feláldozni a felbontást pár hulladék későn betöltő a levegőben mászkálóbugos npc-ért cserébe...nem? :D
Ha már átgondoltabb tervezésről van szó.
Utoljára szerkesztette: DarkSector, 2014.12.07. 22:41:54 -
#19571 Mint játék egy határ szar. -
#19570 A grafika alatt a grafikát értem. Minden másban felesleges összemérni őket. Grafikailag viszont a unity több szempontból forradalmibb, mint akármelyik uc. Az uc-k egy egyszerű receptet maxol ki újra és újra. Az uc-k tökéletes tervezés eredményei.
Mindez grafikailag értendő. -
#19569 Hát vannak neten még videók is.
De:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
TomStorm #19568 Mutasson már valaki 1-2 PS4-es Unity Screeshot-ot ha van kedve kis kommentel,hogy milyen lehetőségek vannak benne(mellék küldetések,gyűjtögetés,felfedezés ilyesmik).Kiváncsi lettem,kezd érdekelni mert már lement az ára is.
Black Flag-et Last gen-en játszottam azt 3x vittem végig.. -
#19567 Lehet.
Viszont nem is lesz benne olyan hiba amik az Assasins-ben. :D Legalább ennyiből jobb.
1080p stabil fps, ez szebb lesz.
AC-t szerintem picit túlértékelik. Én AC-től látványban nem ezt vártam. Most a látványt nem csak a teknőre értem, hanem úgy összeségében, ebbe mindent beleértek, az animációk is fontosak, amiben AC igen lépett előre, de sok idegölő bugyuta megoldások maratak meg.