status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ja ja na neeeeee ezek az urban legendek....
A dohány boltosnak KÖTELESSÉGE elkérni a személy igazolványát a legkisebb gyanúnál is vagy minden esetben,hogy ne járjon így!Nem lehetőség,kötelesség és ugyan úgy kötelesség megtagadni a kiszolgálást.Magára vessen,ha belefutott ebbe,de ott volt mint írtad 1 idősebb ember (hatósági tanú)és fel ajánlhatta volna,hogy vegye meg ő.Arról nem is beszélve,hogy szigorú szabályok vonatkoznak a próba vásárlásra is.
Na és természetesen ez a kismama meg a síró gyerek!Hát ott verje az anyát telibe az a kismama akinek csecsemő korú gyereke van és dohányzik és a legnagyobb problémája az,hogy miként mennyen be a dohányboltba,hogy tudom sajnálni,hogy nem gyújthat rá és a szenvedélye nagyobb mint esetleg az anyai ösztön erről meg ez a véleményem.Ja és ha már ettől eltekintünk hát persze,hogy csak gyerek sétáltatás közben fogyhat el a cigaretta minden esetben...És aztán itt végleg be is fejeztem veled,de viszont legalább tudom ,hogy reggelente ez a mérhetetlen sok sötétség hova távozik a világból,hiszen a fejedben talál erre 1 alkalmas helyet.